Haber Sony Xperia Z5, Z3+ (Z4) ve Z4 Tablet için global Marshmallow dağıtımı başladı!

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Telefon ekranları bi tuhaf düşmeyle vurmayla bişey olmuyor ama pantolon ceplerinden biri sadece telefon için olsa da kendi kendine çiziliyor. Bu sefer bi değişiklik olsun dedim ilk defa jelatin kullanıyorum:D
Desire C düştüğünde öyle olmadı ama. Ekran derinden çatladı resmen :D
Z2'yi taşlı yolda düşürdüm bir şey yok, kalitesi belli :pro:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Desire C düştüğünde öyle olmadı ama. Ekran derinden çatladı resmen :D
Z2'yi taşlı yolda düşürdüm bir şey yok, kalitesi belli :pro:
Benim rahmetli s3'e metal saplı bıçağın sapıyla abandım bişey olmadı. Kırılmaz cam yapıştırdım ilk o patladı ama ekrana ne kadar vursam da çizik oluştu sadece sonra fırlatmalar denwdüm yine olmadı en son omuz hizamdan dikey attım üst köşesi çarptı ekran patladı. Arkadaşım z3 de cep hizasından düşüp patlamıştı şimdi kılıf+kırılmaz cam kullanıyor ama ben kullanmam öyle. Sabıkalı s3 bile sapasağlam geldi o kadar düştüğü halde. Benim telefonlat genelde temiz kalıyor bu sefer ekran da çiziksiz olsun dedim

smh60

smh60

Üye
Netten telefon, bilmiyorum ki ya... PC aldım 2 kere gerçi. :D

bi de Z5'e çıkarsak elimiz değmişken Premium'a da çıkarız. :D
@smh60 yorum yapsana hacı, konudasın, seni bekliyorum. Bak alacağım Z5C? :korkuylabagir::korkuylabagir::korkuylabagir::korkuylabagir:

Bugün vatana gidip detaylı olarak z5 ailesini inceledim :D compact ben de düşündüm ama bana küçük geldi z5 tam ideal ama ekran boyutu sorun değilse kesinlikle compact alınabilir şuan hepsiburadada z5c 1500 civarlarında z5 1850 z5 premium 2100 baya düştü hepsi ay sonu z5 almayı düşünüyorum kesinleştirdim bugün :D

kralberk13

kralberk13

Üye
Bugün vatana gidip detaylı olarak z5 ailesini inceledim :D compact ben de düşündüm ama bana küçük geldi z5 tam ideal ama ekran boyutu sorun değilse kesinlikle compact alınabilir şuan hepsiburadada z5c 1500 civarlarında z5 1850 z5 premium 2100 baya düştü hepsi ay sonu z5 almayı düşünüyorum kesinleştirdim bugün :D
hayırlı olsun

phasan

phasan

Üye
Hayırlısı

kralberk13

kralberk13

Üye
he bugün güncelleme geldi birkaç güne otodan düşer

ben yaptım

phasan

phasan