An itibari ile şarj %98, şarja takalı 4 saat oldu. %12 iken takmıştım. Arkadaşlar birde klavyenin kelime tahmini berbat ötesi. Önerisi olan var mı? Doğru yazdığımı yanlış yapıyor. Lazım yazıyorum aldım diye düzeltiyor ya.
An itibari ile şarj %98, şarja takalı 4 saat oldu. %12 iken takmıştım. Arkadaşlar birde klavyenin kelime tahmini berbat ötesi. Önerisi olan var mı? Doğru yazdığımı yanlış yapıyor. Lazım yazıyorum aldım diye düzeltiyor ya.
Ben Tr de amiral gemilerin kulaklığında şüphe var diye kaygı duyuyorum. M8 de de öyle sahtesi var . Bunları düzenleyen bandrol koyan her kimse orjinalini içinden çıkarıyor olabilir . Sony taa Japonya'dan . HTC Tayvan dan . Samsung lg Kore Çin ve vietnam dan geliyor .
Bana kalırsa şu an hiç bir cihaz bu fiyatı hak etmiyor. Max 1.600 Tl'dir hakkı. Ama bu dediğim Ip5S, GalaxyS5, LG G3, One M8 içinde geçerli. Yani illa bu fiyat bandından bir ürün alacaksanız öneririm Z2'yi.
Xperia Klavye çok iyi bence.
Ayarlardan, Türkçe paketini indirdin değil mi? Söz tahmini kısmından, öner ama yazdığımı değiştirme gibi bir seçenek olması lazım 3.seçenek. Hep öyle kullanırım. -Tamam kapatmışsın, alttakileri okumadan yazmıştım. ()