Es ile mi taşıdınız lolipopta es ile taşınabiliyorUygulama geldi dosyayı bilmiyorum
müzik atabildim dosya taşıma başarılı
X-plore ile taşıma,kopyalama,silme yapılabiliyor.Beyler uygulama ve dosyaları sd karta taşıma özelliği geldi mi?
TeşekkürlerX-plore ile taşıma,kopyalama,silme yapılabiliyor.

File Commander ile 4.4.4 ile de yapılıyordu zaten ,diğer dosya yöneticilerinde yazma koruması vardı.Kendisinde bulunan file manager le yaptım ben.
Alev cidden geldi mi türkiye için? :-)Evt arkadaşlar şu an itibariyle Update center'a lollipop güncellemesi gelmiş bulunmaktadır.
Edit: 0MG90'ın nasıl tepki vericeğini merak ettim![]()
Baktım güncel diyo gelen bişey yokAlev cidden geldi mi türkiye için? :-)

YokAlev cidden geldi mi türkiye için? :-)

Pc companionla onarma yap.Telefon durduk yere kendi kendine tuşlara basıyo tuşları kilitleyip açmadan da durmuyo ama şuda dikkatimi çekti ki özellikle gün ışığında yapıyo bunu hava karanlıkken hiç yapmadı şimdiye kadar böyle bi sıkıntısı olan varmı hiç çözümü nedir bi el atın neden böyle oluyo

Çağrıyı mesaj ile geri çevirme özelliği benimde başıma geldi toplantıdayım falan diye mesaj atmışımBenim başıma tuhaf bişi geldi. Dün sabah okula gittiğimde bi arkadaşım bana "geliyorum" diye bana msj atmışsın dedi. Bnde yok msj filan atmadım dedim sonra bi msjlara girdim baktım ki gerçekten de atmışımnasıl olmuş hala anlamadım. (bnde lolipop yüklü değil)