Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Normal Update Center'dan mı güncelledin yoksa ?
Baltic Generic flashladım flashtoolla. Update Center gitmiş ayarlardan güncelleme için giricez artık 5.0'da.
Birde manyetik şarjı görmüyor. Bağlıyorum şarj için 5-6 saniye sonra şarja başlıyor. Ekranı kilitliyorum şarj etmiyor bu sefer. Kilidi açıyorum yine görüyor ama kilitleyince şarj etmiyor. Bunu düzeltmeleri lazım boşuna manyetik kablo mu aldım.

Kısayol widgeti gitmiş. Wi-fi açmak için, mobil veri açmak için bildirimi açmak zorundayım. Çoğu widget yok.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
key43

key43

Üye
Baltic Generic flashladım flashtoolla. Update Center gitmiş ayarlardan güncelleme için giricez artık 5.0'da.
Birde manyetik şarjı görmüyor. Bağlıyorum şarj için 5-6 saniye sonra şarja başlıyor. Ekranı kilitliyorum şarj etmiyor bu sefer. Kilidi açıyorum yine görüyor ama kilitleyince şarj etmiyor. Bunu düzeltmeleri lazım boşuna manyetik kablo mu aldım.

Kısayol widgeti gitmiş. Wi-fi açmak için, mobil veri açmak için bildirimi açmak zorundayım. Çoğu widget yok.

Update Center iyiydi ama zaten Albüm, Fimler falan Google Play'e geçmesinden belliydi zaten :)

Manyetik şarj görmemesi sorun dediğin gibi bende şarj dock'u var mesela onu görür mü ki acaba?

Olsun onun için kasmaya gerek yok buna şükür dostum :D

man20

man20

Üye
Evt arkadaşlar şu an itibariyle Update center'a lollipop güncellemesi gelmiş bulunmaktadır.

Edit: 0MG90'ın nasıl tepki vericeğini merak ettim :)

Son düzenleme:

danismaz61

Üye
Arkadaşlar benim tel delta garantili paralel ihracat daha gelmedi bana hangi ülkeye ait olduğunu nasıl öğrenebilirim yukarıda arkadaşın dediğini yaptım googlede arattım sonuç bulunamadı

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar benim tel delta garantili paralel ihracat daha gelmedi bana hangi ülkeye ait olduğunu nasıl öğrenebilirim yukarıda arkadaşın dediğini yaptım googlede arattım sonuç bulunamadı
Operatörden aldıysan çıkmayabilir
Update Center iyiydi ama zaten Albüm, Fimler falan Google Play'e geçmesinden belliydi zaten :)

Manyetik şarj görmemesi sorun dediğin gibi bende şarj dock'u var mesela onu görür mü ki acaba?

Olsun onun için kasmaya gerek yok buna şükür dostum :D
Dock orijinal olduğu için olur sanırım ya da genel bir sorundur. Güncelleme lazım.

danismaz61

Üye

Dock orijinal olduğu için olur sanırım ya da genel bir sorundur. Güncelleme lazım.
Yok operatör değil ama yinede çıkmadı başka öğrenme yolu yok mu?

key43

key43

Üye

Anladım saol dostum olur inşallah, güncelleme ile seninde düzelir umarım.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
0MG90

0MG90

Üye
Bende kilit ekranında sorun yok Walkman'de @ŞenolTÜRK

Yok operatör değil ama yinede çıkmadı başka öğrenme yolu yok mu?
Sony'e e-mail atarak öğreniyorduk sanırım. Tam hatırlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
0MG90

0MG90

Üye
Cihaza format attın mı ? ben veriler silinmesin diye wipe yapmadan yükledim, belki bende ondan olabilir.
Cihazda otomatik yedekleme vardı zaten oyunlar ve verileri yedekteydi. Resim ve müzikler SD karttaydı. Direk flashtoolla attım.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Invoke
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
zencibitc

zencibitc

Üye
bişey soracağım arama ve şarj da bildirim ışığı çalışıyor ama wahtsapp ve instagramda çalışmıyor neden böyle ?
sizdede böylemi whatsappda mesaj gelince ışık yanıyormu ?

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Whatsapp ayarlar bildirimleri bi kontrol et kardeş

Üst Alt