theyunus
Üye
Hadi yaaa bekleyeceğiz yani(Sony,Android 5.02 güncellemesinin dağıtımını iptal ettiği söyleniyor.
Direk olarak nisan ayında 5.1i dağıtması bekleniyor.) Böyle bişey duydum.
bu doğrumu doğruysa neyin kafası ?![]()
Beklemeye devam :-(
Hadi yaaa bekleyeceğiz yani(Sony,Android 5.02 güncellemesinin dağıtımını iptal ettiği söyleniyor.
Direk olarak nisan ayında 5.1i dağıtması bekleniyor.) Böyle bişey duydum.
bu doğrumu doğruysa neyin kafası ?![]()
sensör kapatmıyordur ekranı kulağına koyduğunda birsürü cm romlarını da orjinal loliyi de denedim öyle bi sorun olmadı bende....ilk aldığım da ona benze bişi yaşadım gibime geliyo ama 4.4.2 idi o zaman bi daha üst sürümlerde denk gelmedi... kurulumun temiz olması ile ilgili olabilir bence çünkü kalıntı bir boş dosya bile yazılımın aksamasına neden olabilir çakışma nedenli...Telefonla görüşme yaparken kendi kendine menülere girmesi gibi nedenlerle 4.4.4'e geri döndüm.
Bana update center'dan lollipop güncellemesi geliyor ordan gücelledim,fabrika ayarlarına döndürüyorum sıkıntı aynı. Şuan 4.4.4 exiztenz kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok meselasensör kapatmıyordur ekranı kulağına koyduğunda birsürü cm romlarını da orjinal loliyi de denedim öyle bi sorun olmadı bende....ilk aldığım da ona benze bişi yaşadım gibime geliyo ama 4.4.2 idi o zaman bi daha üst sürümlerde denk gelmedi... kurulumun temiz olması ile ilgili olabilir bence çünkü kalıntı bir boş dosya bile yazılımın aksamasına neden olabilir çakışma nedenli...
o rom değil müthiş bişey bende ondayım ama 5 e güncelleyecek mi güncellemeyecek mi anlamadım şuan bliss romu attım bide onu deniyim can sıkıntısıBana update center'dan lollipop güncellemesi geliyor ordan gücelledim,fabrika ayarlarına döndürüyorum sıkıntı aynı. Şuan 4.4.4 exiztenz kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok mesela

Başlarım böyle lolipopa. Hata dolu, pil yetmiyor. Hiçbir firma doğru düzgün veremedi şu güncellemeyi. 5.1'de düzelirse yüklerim.Neden?
Başlarım böyle lolipopa. Hata dolu, pil yetmiyor. Hiçbir firma doğru düzgün veremedi şu güncellemeyi. 5.1'de düzelirse yüklerim.
Size demedim bu arada onu. Z2 kullanmayıp yorum atanlara.Herkes beğenicek diye bir şey yok tabi ki beğenende olur beğenmeyende.
Anladım ben seni dostum sorun yokSize demedim bu arada onu. Z2 kullanmayıp yorum atanlara.