Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

theyunus

theyunus

Üye
(Sony,Android 5.02 güncellemesinin dağıtımını iptal ettiği söyleniyor.
Direk olarak nisan ayında 5.1i dağıtması bekleniyor.) Böyle bişey duydum.
bu doğrumu doğruysa neyin kafası ? :)
Hadi yaaa bekleyeceğiz yani
Beklemeye devam :-(

milestone

milestone

Üye
Telefonla görüşme yaparken kendi kendine menülere girmesi gibi nedenlerle 4.4.4'e geri döndüm.

osicik

Üye
Telefonla görüşme yaparken kendi kendine menülere girmesi gibi nedenlerle 4.4.4'e geri döndüm.
sensör kapatmıyordur ekranı kulağına koyduğunda birsürü cm romlarını da orjinal loliyi de denedim öyle bi sorun olmadı bende....ilk aldığım da ona benze bişi yaşadım gibime geliyo ama 4.4.2 idi o zaman bi daha üst sürümlerde denk gelmedi... kurulumun temiz olması ile ilgili olabilir bence çünkü kalıntı bir boş dosya bile yazılımın aksamasına neden olabilir çakışma nedenli...

• Beğen
Tepkiler: milestone
milestone

milestone

Üye
sensör kapatmıyordur ekranı kulağına koyduğunda birsürü cm romlarını da orjinal loliyi de denedim öyle bi sorun olmadı bende....ilk aldığım da ona benze bişi yaşadım gibime geliyo ama 4.4.2 idi o zaman bi daha üst sürümlerde denk gelmedi... kurulumun temiz olması ile ilgili olabilir bence çünkü kalıntı bir boş dosya bile yazılımın aksamasına neden olabilir çakışma nedenli...
Bana update center'dan lollipop güncellemesi geliyor ordan gücelledim,fabrika ayarlarına döndürüyorum sıkıntı aynı. Şuan 4.4.4 exiztenz kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok mesela

osicik

Üye
Bana update center'dan lollipop güncellemesi geliyor ordan gücelledim,fabrika ayarlarına döndürüyorum sıkıntı aynı. Şuan 4.4.4 exiztenz kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok mesela
o rom değil müthiş bişey bende ondayım ama 5 e güncelleyecek mi güncellemeyecek mi anlamadım şuan bliss romu attım bide onu deniyim can sıkıntısı :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İlk gelen güncelleme öyle oluyor laglar pil'in akıp gitmesi ama 3 4 düzeltmelerden sonra eskisinden daha performanslı bir güncelleme oluyor.

zencibitc

zencibitc

Üye
Z2 ye cm 12 kuran varmi ?
Yada baska onerceginiz super bi rom ?
Bu sorunların hiçbiri neden bende yokta sizde var Flash topla işaretlenmiş gerekn 2 yer var onu yapmadığınız içinmi?

key43

key43

Üye
Başlarım böyle lolipopa. Hata dolu, pil yetmiyor. Hiçbir firma doğru düzgün veremedi şu güncellemeyi. 5.1'de düzelirse yüklerim.

Allah Allah neden öyle oldu ki acaba ya? Gelsin de bende yükleyeyim bakalım. @zencibitc de öyle olmamış ama. İlginç

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
2-3 düzeltme güncellemsi ile toparlar arkadaşlar bence abartılcak bir durum değil.

zencibitc

zencibitc

Üye
Dediğim gibi tek problem bazı uygulamalar sarı yeşilken durım çubuğu mavi bunun dışında sorunum yok.

0MG90

0MG90

Üye
Bana göre öyle. Kendi adıma konuşuyorum.

key43

key43

Üye
Herkes beğenicek diye bir şey yok tabi ki beğenende olur beğenmeyende.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z2 kısa sürede olsa kullanmışlığım var ;) ama Lollipop'u nasıl bilmem tabi bence takıntı yapılacak bir durum değil SONY bu yeni bir güncellemeylw halleder şıp şıp. ;)

zencibitc

zencibitc

Üye
Siz hangi rom dasınız ?

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Sony direk Nisan'da Android 5.1 verecek diye bir haber var diyorlardı umarım doğrudur. Yorumlardan sonra Lollipop'a pek hevesli değilim ki bundan önce Shiftdelete.net sitesinde de Android 5.1 yeniliklerinde hep 5.0'ın hatalarının giderildiği falan yazıyodu ilk o zaman şüphe düştü içime acaba çok mu hatalı sistem diye.

milestone

milestone

Üye
Şahsen sağlam bir rootlu lollipop modu çıkana kadar rootlu 4.4.4 kullanma taraftarıyım.

0MG90

0MG90

Üye
Geri döndüm 4.4.4'e rahatım

Üst Alt