Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Ayarlardan bildirim led'ini aç tüm uygulamalara bildirim geldiğinde yanıyor

zencibitc

zencibitc

Üye
Açık zaten ve whatsappdan her rengi denedim olmuyor
Sorunu çözdüm ses kısmaya basınca en soldaki sessiz butonu (aslında rahatsız etme modu.) nu aktif edince gelmiyor ama titreşimde oluyor sony rahatsız etme nin ismini sessiz yapmış.

danismaz61

Üye
Beyler uygulama ve dosyaları sd karta taşıma özelliği geldi mi?

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve Silinen Üye 737108
zencibitc

zencibitc

Üye
Uygulama geldi dosyayı bilmiyorum
müzik atabildim dosya taşıma başarılı

• Beğen
Tepkiler: key43
zencibitc

zencibitc

Üye
Kendisinde bulunan file manager le yaptım ben.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
zencibitc

zencibitc

Üye
Bende olmuyordu :/

yakupb03

yakupb03

Üye
Evt arkadaşlar şu an itibariyle Update center'a lollipop güncellemesi gelmiş bulunmaktadır.

Edit: 0MG90'ın nasıl tepki vericeğini merak ettim :)
Alev cidden geldi mi türkiye için? :-)

gndzgldrn

Üye
Telefon durduk yere kendi kendine tuşlara basıyo tuşları kilitleyip açmadan da durmuyo ama şuda dikkatimi çekti ki özellikle gün ışığında yapıyo bunu hava karanlıkken hiç yapmadı şimdiye kadar böyle bi sıkıntısı olan varmı hiç çözümü nedir bi el atın neden böyle oluyo

• Beğen
Tepkiler: milestone
0MG90

0MG90

Üye
Telefon durduk yere kendi kendine tuşlara basıyo tuşları kilitleyip açmadan da durmuyo ama şuda dikkatimi çekti ki özellikle gün ışığında yapıyo bunu hava karanlıkken hiç yapmadı şimdiye kadar böyle bi sıkıntısı olan varmı hiç çözümü nedir bi el atın neden böyle oluyo
Pc companionla onarma yap.
Bende yapıcam bu gidişle. Geçen telefon görüşmesi yaptım kapattığımda bi baktım ayarlara girmiş. Gittim bilerek bi numara aradım ayna karşısına geçtim telefonun ekranı kararmıyor bir sürü uygulama açıyor. Sapıttı iyicene, bu lolipopu mu bekledik bu zamandır? Yazıklar olsunnnnnn :D

• Beğen
Tepkiler: milestone
zencibitc

zencibitc

Üye
Bende böyle bi sorun yok :/

man20

man20

Üye
Benim başıma tuhaf bişi geldi. Dün sabah okula gittiğimde bi arkadaşım bana "geliyorum" diye bana msj atmışsın dedi. Bnde yok msj filan atmadım dedim sonra bi msjlara girdim baktım ki gerçekten de atmışım :D nasıl olmuş hala anlamadım. (bnde lolipop yüklü değil)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Benim başıma tuhaf bişi geldi. Dün sabah okula gittiğimde bi arkadaşım bana "geliyorum" diye bana msj atmışsın dedi. Bnde yok msj filan atmadım dedim sonra bi msjlara girdim baktım ki gerçekten de atmışım :D nasıl olmuş hala anlamadım. (bnde lolipop yüklü değil)
Çağrıyı mesaj ile geri çevirme özelliği benimde başıma geldi toplantıdayım falan diye mesaj atmışım

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
O bikere bana da olmuştu arkadaş beni aramış duymamış ardından da "şuanda araba kullanıyorum size daha sonra döneceğim" tarzı bi mesajı 5 kere üst üste yollamışım o bişeyler yazmış ben gene aynı mesajdan yollamışım bidaha olmadı allahtan :D

Üst Alt