yakupb03
Üye
Hocam sen bakabilir misin Xperiafrmdn?Yarın tutulma varmış foto çekelim bari![]()
Hocam sen bakabilir misin Xperiafrmdn?Yarın tutulma varmış foto çekelim bari![]()
Neye?Hocam sen bakabilir misin Xperiafrmdn?
Güncellemenin hangi ülkelere verildiğine? Bu arada albüme güncelleme geldi google playdn
Evet google play e eklenmişGüncellemenin hangi ülkelere verildiğine? Bu arada albüme güncelleme geldi google playdn
Yarın tutulma varmış foto çekelim bari![]()

Hatalı mı acaba?![]()

Tamamİyi bir şey yakalarsan gönder bu konudan da.
Acayip... Ya basit bir çözümü bulunur ya da ufak bir güncelleme gelir eğer kilit ekranında walkman çıkmıyorsa.
N5'de walkman çalışıyor kilit ekranında.![]()
ve yarın vaktim olursa geçicem 5.0.2 ye umarım cihaz brick falan olmazUmarım sen geçmeden gelir bu gece falan :-)Tamamve yarın vaktim olursa geçicem 5.0.2 ye umarım cihaz brick falan olmaz
İnşallah yoksa Baltic bişey bişey olanı indiricemUmarım sen geçmeden gelir bu gece falan :-)
Yok be hocam. Değişik değişik iş yapıyorlar. İphone hayatta sevmem!!! Tek artı yönü bu herkese aynı anda...Baltic bişi bişi nedir ya? EU sürümü yok mu?
Tek tek ülkelere göre çıkıyor.Baltic bişi bişi nedir ya? EU sürümü yok mu?
D6502 mi?Flash tool ile 5.0 atacağım.D502 sürümlü telefonum
Tek tek ülkelere göre çıkıyor.
D6502 mi?
6503 alsaydın keşke. Seninki 4G desteklemiyor.Evet donanımda baktım hep 503 lusunu vermişler
4g destekleyip desteklememesi önemli değil6503 alsaydın keşke. Seninki 4G desteklemiyor.
bana 5.0güncellemesi lazım
Tabi, sen bilirsin. Sen kullanıcan sonuçta.4g destekleyip desteklememesi önemli değilbana 5.0güncellemesi lazım
Sanki operatörler 4g hızı sağlıyorda.4g le isim ne![]()
Yok sanırım, kitkat varAcaba bakar mısın orada 502 kısmında 5.0 sürümü var mı