hayırlı olsun canım. telefonda bi kusur yok dimi (lens kayması, arka ve ön kısımda ufak kasa açıklığı, sd ve sim kartın olduğu kapaklarda anormallikler vs. ). bide senin tel hangi seri numaralı.
hayırlı olsun canım. telefonda bi kusur yok dimi (lens kayması, arka ve ön kısımda ufak kasa açıklığı, sd ve sim kartın olduğu kapaklarda anormallikler vs. ). bide senin tel hangi seri numaralı.
Seri numarasına bakamadım ya, sim kartın arkasında beyaz bir şey gördüm ama çıkarmaya çalışmadım. Kasa açıklığı için baya bi baktım ama göremedim lensse hafif yukarıda ama ortada gibi duruyor. Baya memnunum yani
Arkadaşlar LG g3 de arama geldiği zaman oyun oynarken ekranda bildirim küçük bildirim gibi cevaplama ekranı çıkıyor bende clas of clans oynuyorum arama gelince oyundan çıkmak zorunda kalıyorum g3 deki gibi bi arama cevaplama programı varmi
Seri numarasına bakamadım ya, sim kartın arkasında beyaz bir şey gördüm ama çıkarmaya çalışmadım. Kasa açıklığı için baya bi baktım ama göremedim lensse hafif yukarıda ama ortada gibi duruyor. Baya memnunum yani
zaten ordan bakılmıyo canım micro sd kapağı varya aç onu orda kızak gibi bişi var çek onu kendine doğru zaten kolay geliyo orda yazıyo seri numarası. @0MG90
Müzik, internette çok değil. Veri alışverişi bazen ısı yapabiliyor. Oyun oynarken rahatsız edecek kadar değil. Arkası zaten cam olduğu için illaki ısıyı hissedeceksiniz çok takmayın buna.