Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Arkadaşlar z2 ye 4.4.4 geldikten sonra şarj bakımından çok az gidiyor ya sizde de oluyor mu

man20

Üye
Arkadaşlar android 4.4.4 güncellemesini yaptıktan sonra rehberimdeki kişilerin resimleri bulanıklaştı. Nasıl netleştirebilirim. (Rehberim facebook hesabımla sekronizeli.) Sizde de oldumu bu durum.

yakupb03

Üye
Arkadaşlar android 4.4.4 güncellemesini yaptıktan sonra rehberimdeki kişilerin resimleri bulanıklaştı. Nasıl netleştirebilirim. (Rehberim facebook hesabımla sekronizeli.) Sizde de oldumu bu durum.
Evet. Çözünürlükte sorun var resim var ama netlik yok. Biraz bekle zaten bir kaç güne Android l gelir.

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Evet. Çözünürlükte sorun var resim var ama netlik yok. Biraz bekle zaten bir kaç güne Android l gelir.

O bizde de oluyor ya, sorun değil o. Düşük çözünürlükle senkronluyor google. Elle düzeltebilirsiniz. Tek tek.

Arkadaşlar siz telefonu kullanırken stamina modunu açıyormusunuz ultra stamina değil stamina sadece

Bende kullanıyorum acaba ondan mı şarj ım az gidiyor diye düşündüm acaba launcher den falan mı şarjım az gidiyor

yakupb03

Üye
Bende kullanıyorum acaba ondan mı şarj ım az gidiyor diye düşündüm acaba launcher den falan mı şarjım az gidiyor
Suan ne Launcher ne root var bende . Ama hiç bir Launcherin xperia ana sayfasından daha akıcı olup şarjı yada rami az kullanacağını tahmin etmiyorum. Stock çok iyi.

Ozaman bende Z2 nin kendi launcher ini mi kullanayım

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Suan ne Launcher ne root var bende . Ama hiç bir Launcherin xperia ana sayfasından daha akıcı olup şarjı yada rami az kullanacağını tahmin etmiyorum. Stock çok iyi.

Düşük dpi desteklese ben de Xperia Launcher kullanacağım.

Telefonu uyanık tutan bir uygulama olabilir mi? Uykuda şarj çok gidiyor mu?