Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İthalatçı firma garantili Z2 alınır mı ? Sorun çıkarsa değiştirir mı ithalatçı firma ?
Bilgisi olan yok mu ? Arkadaşlar ithalatçı firma garantili Z2 alsam. Telefonda kasa açıklığı , lens kayması veya şebeke sıkıntısı olsa garanti değiştirir mi ?
İthalatçı firma garantili Z2 alınır mı ? Sorun çıkarsa değiştirir mı ithalatçı firma ?
Bilgisi olan yok mu ? Arkadaşlar ithalatçı firma garantili Z2 alsam. Telefonda kasa açıklığı , lens kayması veya şebeke sıkıntısı olsa garanti değiştirir mi ?

serecans

serecans

Üye
neden ithalatçı firma dan alıyorsun + larınnelerdır bence güvenilir yerden faturalı garantili al sıkıntı cıkmasın

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
neden ithalatçı firma dan alıyorsun + larınnelerdır bence güvenilir yerden faturalı garantili al sıkıntı cıkmasın
Hocam internette buldum.Kredi kartı limiti dolu bu ay. 2 tane alacağız.Bu sitede de kapıda ödeme imkanı var. Fiyatı uygun ama İthalatçı garantili. Distribütör garantili olanlar pahalı. Alacağım site bu ;

Distribütör garantili olup uygun fiyatlı olan varsa onu alalım. Link verirseniz sevinirim arkadaşlar.

serecans

serecans

Üye
Hepsiburada da 1600 tl ye kadar düştü bi bak ıstersen

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hepsiburada da 1600 tl ye kadar düştü bi bak ıstersen
Distribütör garantili olanı bulamadım.
Z2 kullanan arkadaşlar boştaki Ram değerlerinizi yazabilir misiniz ? Beyler bu arada 1399 liraya Snapdragon 800 işlemcili Note 3 buldum. Z2 ise 1450 lira. Sizce hangisi ?

Anil-D

Anil-D

Üye
Z2 al bence

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
serecans

serecans

Üye
Şu anda 1 gb olarak görünüyor ne kadar doğru bilemiyorum.

• Beğen
02samsat

02samsat

Üye
Arkadaşlar FONOTEL garanti nasıldır acaba? Grey değil

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Arkadaşlar FONOTEL garanti nasıldır acaba? Grey değil
Kardeşim ben de aynı şekilde Delta Garanti'li buldum. İthalatçı firma garantileri bunlar. Bilenlerden yorum bekliyorum ben de.

02samsat

02samsat

Üye
Kardeşim ben de aynı şekilde Delta Garanti'li buldum. İthalatçı firma garantileri bunlar. Bilenlerden yorum bekliyorum ben de.
Benim öğrendiğim ki sony müşteri hizmetlerini aradım. Sony ; telefonun sony garantili değil. Yani bir sorun olduğu zaman ithalatçı firmaya gondermemiz gerekiyor.
Bazı yorumlarda bu ithalatçı firmalar iyi diyorlar sorun olmaz diyor. Bazıları ise pek sıcak bakmıyorum

• Beğen
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
bu yeni 4.4.4 sürümünü nasıl rootlayabiliriz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benim öğrendiğim ki sony müşteri hizmetlerini aradım. Sony ; telefonun sony garantili değil. Yani bir sorun olduğu zaman ithalatçı firmaya gondermemiz gerekiyor.
Bazı yorumlarda bu ithalatçı firmalar iyi diyorlar sorun olmaz diyor. Bazıları ise pek sıcak bakmıyorum
Aynen öyle kardeşim. O yüzden kafam çok karışık. Aldıktan sonra kronik kasa açıklığı , lens kayması , şebeke sorunu falan olmasın istiyorum. Bunlardan herhangi birisi olursa telefonu kullamam. ( tamamen psikolojik ). Bunları garanti yapar mı ? Ben telefonu almadan önce teknik servisi arayıp konuşacağım. Sana bildiririm kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: 02samsat
02samsat

02samsat

Üye
Aynen öyle kardeşim. O yüzden kafam çok karışık. Aldıktan sonra kronik kasa açıklığı , lens kayması , şebeke sorunu falan olmasın istiyorum. Bunlardan herhangi birisi olursa telefonu kullamam. ( tamamen psikolojik ). Bunları garanti yapar mı ? Ben telefonu almadan önce teknik servisi arayıp konuşacağım. Sana bildiririm kardeşim.
Tamam teşekkür ederim. Ama sağlam telefon herhangi bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Tamam teşekkür ederim. Ama sağlam telefon herhangi bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Bazı kronik sorunları var ne yazık ki. Genelde eski serilerde oluyor ama...
Aynen, en iyisi adamlara sormak.

Tecrübe etmedim ama delta iyi diyorlar...

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bazı kronik sorunları var ne yazık ki. Genelde eski serilerde oluyor ama...

Aynen, en iyisi adamlara sormak.

Tecrübe etmedim ama delta iyi diyorlar...
Bakalım Delta'yı arayacağım almadan önce.

yakupb03

yakupb03

Üye

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve Furkan Emekli
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Furkan Emekli
Never_Back_Down

Never_Back_Down