Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Z4 beklenir artık :eller: :ehe

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Ben Z4 Ultra ya da Z5 Ultra artık adı ne olursa yeni ultrayı bekliyorum. :D 2K ekran 6.4" Snap 810 64bit Android L 3-4 gb ram. 8mp, iki de hoparlör. :D Onun için yazın gelsin de 810 ile gelsin.

Fiyatı da 2999. :D
Zaten Z4 S805 ile geleceği için S810'lu Z5 daha önemli. :D O zamana Android M'de gelir. :D Rutin oldular artık. =P

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK, Nextman ve yakupb03
yakupb03

yakupb03

Üye
Z2 den terfi etmeyi düşünüyorum z3 almam ama aynen z4 beklenir . Kavisli kamera ile gelecek haliyle yeni sorunlarla umarım böyle olmaz.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Anil-D

Anil-D

Üye
ozaman z4 bekleyeyim hem yazin çalışıcam ya parada olmus olur

yakupb03

yakupb03

Üye
beyler spider man temasının 2si çıkmış ama ya ücretli yada türkiye için engelli apk bulabilecek var mıdır?

man20

man20

Üye
haftaya istanbul'a geldiğimde z2'mi servise vericem. bu sorunu yeni farkettim aslında sorun olmadığını düşünüyordum ama sorunlu olduğuna karar verdim. sorun şu ekran ile çerçeve arasında çok az bi açıklık var ekranın sağ tarafında (ilk resimde görülüyor) içi tozlanmış. micro-SD kartın olduğu kapak biraz dışarda, çıkıntılı yani çerçeveyle aynı hizada değil. telefonun sol tarafındaki kapak ise çok içerde :D (içerde olması bana daha güvenli geldi aslında su hiç girmez.) bide herkes de olduğu gibi arka kamerada lens kayması var. telefonum 14w36 seri numaralı. marmara forum teknosa'dan aldım. bu arada suya hiç sokmadım korktuğum için. şimdi ben teknosaya mı versem daha iyi yoksa direk servise kendim mi götüriyim. bide telefon değişimi istiyorum aynısını geri göndermesinler bana. bunun için ne yapmalıyım veya servise verirken ne yazdırayım? bu arada resimlerin üstüne tıklayınca daha da büyüyor yani daha net görünür. @yakupb03 @MCR Killjoy @archh @Akhtoher @Nextman

Son düzenleme:
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Evet açıklık net bir şekilde görünüyor. Servise sizin götürmeniz birşeyi değiştirmez zaman kazanmış olursunuz teknosa da alsa yapacağı iş servise yollamak olacaktır ve daha yavaş olur. Servise verirken Sorunu olduğu gibi anlatın artık çerçeve mi değişir kasamı değişir bu onların sorunu. Gider gitmez ben bu cihazı istemiyorum değiştirin falan demeyin kasıtlı yaptığınızı düşünüp kullanıcı hatası demesinler. Almanızın muhtemel olduğu sonuçlar;

1- Genel sorun ( yapılacak bir şey yok)
2- imkanı varsa ve malzemesi, sorunu çözer aynı cihazı kullanmaya devam edersiniz.
3- kullanıcı hatası.
4- Az sayıda bulunan kaliteli düzgün bir servistir değişim için veya para iadesi için yardımcı olmaya çalışır.

Bu tip durumlarda cihazı aldığınız anda didik didik incelemeniz hayati önem taşır. Kanunlara göre almış olduğunuz bir ürünü, hiç bir gerekçe göstermeksizin yedi gün içinde iade edebiliyorsunuz. Siz bu sorunu aldıktan bir ay sonra farkederseniz, alacağınız en muhtemel cevap, kullanıcı hatası olacaktır. Aldığımda böyleydi dediğinizde ise neden bir ay beklediğiniz sorulur. Umarım servis yardımcı olur size.

• Beğen
Tepkiler: man20
man20

man20

Üye
Evet açıklık net bir şekilde görünüyor. Servise sizin götürmeniz birşeyi değiştirmez zaman kazanmış olursunuz teknosa da alsa yapacağı iş servise yollamak olacaktır ve daha yavaş olur. Servise verirken Sorunu olduğu gibi anlatın artık çerçeve mi değişir kasamı değişir bu onların sorunu. Gider gitmez ben bu cihazı istemiyorum değiştirin falan demeyin kasıtlı yaptığınızı düşünüp kullanıcı hatası demesinler. Almanızın muhtemel olduğu sonuçlar;

1- Genel sorun ( yapılacak bir şey yok)
2- imkanı varsa ve malzemesi, sorunu çözer aynı cihazı kullanmaya devam edersiniz.
3- kullanıcı hatası.
4- Az sayıda bulunan kaliteli düzgün bir servistir değişim için veya para iadesi için yardımcı olmaya çalışır.

Bu tip durumlarda cihazı aldığınız anda didik didik incelemeniz hayati önem taşır. Kanunlara göre almış olduğunuz bir ürünü, hiç bir gerekçe göstermeksizin yedi gün içinde iade edebiliyorsunuz. Siz bu sorunu aldıktan bir ay sonra farkederseniz, alacağınız en muhtemel cevap, kullanıcı hatası olacaktır. Aldığımda böyleydi dediğinizde ise neden bir ay beklediğiniz sorulur. Umarım servis yardımcı olur size.
bende böyle tahmin etmiştim. ya alırken o kadar da kontrol etmiştim. ama o aradaki boşluk gerçekten de çok ufacık ordayken hiç farkedilmiyordu şuanda bakınca bile belli olmuyor dibine kadar girince ve çok dikkatli bakınca farkediliyor. Resmen bakan körüm ya :/ şimdi uğraş dur :/

Akhtoher

Akhtoher

Üye
bende böyle tahmin etmiştim. ya alırken o kadar da kontrol etmiştim. ama o aradaki boşluk gerçekten de çok ufacık ordayken hiç farkedilmiyordu şuanda bakınca bile belli olmuyor dibine kadar girince ve çok dikkatli bakınca farkediliyor. Resmen bakan körüm ya :/ şimdi uğraş dur :/
Suya sokmadan kullanın bence. Yada satın.

yakupb03

yakupb03

Üye
up up up today update. I like Sony :-)

02samsat

02samsat

Üye
4.4.4 nasıl root yapabilirim acaba,.

yakupb03

yakupb03

Üye
Başka güncellemeyi gören var mı yada alan?

serecans

serecans

Üye
arkadaşlar z2 4.4.4 guncellemesının sonra kamera vızoru n de takılmalar oluyor önceden sağa sola cevırdıgımde yağ gibi akıyordu şimdi öyle deil aynı sorunu yaşayanlar var mı?

archh

Üye
Banada gelmedi hala güncelleme :-(

man20

man20

Üye
Arkadaşlar android 4.4.4 güncellemesini yaptıktan sonra rehberimdeki kişilerin resimleri bulanıklaştı. Nasıl netleştirebilirim. (Rehberim facebook hesabımla sekronizeli.) Sizde de oldumu bu durum.

Üst Alt