Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Kredi kartının limiti dolu kardeşim. 1 tane değil 2 tane alacağız. Kardeşim de var. Beraber almayı düşünüyorum. Kredi kartı şuan için iptal. Benim dediğim yerde kapıda ödeme imkânı olduğu için alıyorum. Alınmaz mı burdan ?
sonunda Symbianda veda he[emoji3]

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
sonunda Symbianda veda he[emoji3]
Sus millet görecek , rezil olmayalım :gun1: Onu değiştirmek için çok fırsatım oldu ama nedense hiç ayrılmadı yanımdan zavallı. O kadar şiddet gördü benden ama ağzını bile açmadı. Bakalım hangi cihazı alacağız daha belli değil ama şimdilik ibre Sony Z 2'den yana...

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Sus millet görecek , rezil olmayalım :gun1: Onu değiştirmek için çok fırsatım oldu ama nedense hiç ayrılmadı yanımdan zavallı. O kadar şiddet gördü benden ama ağzını bile açmadı. Bakalım hangi cihazı alacağız daha belli değil ama şimdilik ibre Sony Z 2'den yana...
Hayırlı olsun simdiden [emoji3] niye öyle söylüyorsunki ondanda beter kullanan var

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hayırlı olsun simdiden [emoji3] niye öyle söylüyorsunki ondanda beter kullanan var
Okulun WiFi'na bağlanıyorum. Tarayıcıdan çıkış yapınca en az 40 dakika giremiyorsun. Ağır sitelere girince de tarayıcıdan atıyor. Bazen normal sitelerde de atıyor. Daha da giremiyoruz 40 dakika. Yani browser felç. Kamerası iyiydi ama ben bozdum. Daha da bir şey kalmadı zaten. Oyun yok ama zaten ben oyun oynamıyorum fazla. Telefon alırsam da oynayacağımı sanmıyorum. Öyle ayda yılda bir belki can sıkıntısına girer 5 dakika bakarım.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Okulun WiFi'na bağlanıyorum. Tarayıcıdan çıkış yapınca en az 40 dakika giremiyorsun. Ağır sitelere girince de tarayıcıdan atıyor. Bazen normal sitelerde de atıyor. Daha da giremiyoruz 40 dakika. Yani browser felç. Kamerası iyiydi ama ben bozdum. Daha da bir şey kalmadı zaten. Oyun yok ama zaten ben oyun oynamıyorum fazla. Telefon alırsam da oynayacağımı sanmıyorum. Öyle ayda yılda bir belki can sıkıntısına girer 5 dakika bakarım.
bende oyle diyodumda dersde okey sariyor

• Beğen
XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Kredi kartının limiti dolu kardeşim. 1 tane değil 2 tane alacağız. Kardeşim de var. Beraber almayı düşünüyorum. Kredi kartı şuan için iptal. Benim dediğim yerde kapıda ödeme imkânı olduğu için alıyorum. Alınmaz mı burdan ?

Alınır güvenilir

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
İthalatçı firma garantili Z2 alınır mı ? Sorun çıkarsa değiştirir mı ithalatçı firma ?

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Z2 çok fazla ısınmıyor bence, 15 dakika nfs most wanted oynadım 15 derece yükselmiş

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK ve Invoke
02samsat

02samsat

Üye
Merhaba arkadaşlar. Beni de yazabilir misiniz

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
serecans

serecans

Üye
benıdr yazın epey oldu alalı :-)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben sattım z2 yi z3 geçtim köşeler daha iyi olmuş bence.

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Furkan Emekli
wwwhmz

wwwhmz

Üye
Teşekkür ederim. Sağol
Soru : Yüklediğim uygulamaları hafıza kartına tasiyabiliyor muyuz acaba?
Normalde taşınmıyor ama root yapınca yardımcı programlarla taşıyabiliyoruz :D
Bunlarda şarj süremiz :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve ŞenolTÜRK

Üst Alt