Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Hocam güncelle de bi geri döner misin? Bildirim sesleri hiç duyulmuyo benim?
İşle ilgili bazı sıkıntılar sebebiyle sabah yükledim güncellemeyi pek beğenmedim açıkçası. Temalar arka plan resimleri falan iyi hoş ama yukarı çakmışlar artık google asistanmıdır arama çubuğumudur nedir tıklıyorsun defalarca açılmıyor onu gizledim mecburen. Simgeler çok büyük ve iğrenç olmuş. Bildirim seslerinde yada şarkılarda azalma görmedim. Ama ciddi anlamda simgelerin bu denli büyümesi marketten dandik bir launcer kurmuşuz da onu kullanıyormuşuz algısı yarattı. Bizim için iyi olan sanırım ultra stamina mod ve temalar yeni duvar kağıtları. Başka da varsa ben göremedim.

Terzi38

Terzi38

Üye
Bildirim sesleri az çıkıyor çözümü varmi

• Beğen
Tepkiler: yakupb03
Terzi38

Terzi38

Üye
Root la pek isim olmuyor guncellemeyi bekleyelim

serecans

serecans

Üye
bende sıkıntı yok sesler iyi çıkıyor tuş kılıdıne basılı tuttugunuzda ses nasıl çıkıyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende z2 aldım kullanıcı grubunu yeni gördüm :) 1 2 hafta olcak çok sağlam cihaz :)

• Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
Terzi38

Terzi38

Üye
Elimdeyken bile zor duyuyorum aceba Sony bunun farkindamidir

Su guncellemeyle gelen ultra stamine mod, ekran videosu,yeniden başlat, play station, gibi ozellklerden başka özellik.varmı ben bulamadım.başka birşey varsa soylerseniz sevinirim

Yönetici tarafından düzenlendi:
XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Yükledim çok memnunum

Invoke

Invoke

Üye
    Konu Sahibi
Elimdeyken bile zor duyuyorum aceba Sony bunun farkindamidir

Su guncellemeyle gelen ultra stamine mod, ekran videosu,yeniden başlat, play station, gibi ozellklerden başka özellik.varmı ben bulamadım.başka birşey varsa soylerseniz sevinirim

O kadardır, kısacası Z3'deki yenilikler eklenmiş.

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Z2 için 5.0 portlanmış arkadaşlar ama bir sürü bug vardır şimdi :D
Link:

man20

man20

Üye
Ben dün 17:00-18:00 gibi yanımda pc olmadığı için telefon üzerinden indirdim güncellemeyi ve yükledim ve de şarzım %32 idi. Kurduktan sonra şarzım %30 oldu. Şuan bi sorun göremedim. Başka bi yenilik olarak ekran-görüntü geliştirmede süper canlı mod gelmiş.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Beyler bu siteden Z2 almaya değer mi ? Ayrıca altta cepkasko var almışken onu da alalım mı ?
Ayrıca sorunlarını yazarsanız sevinirim. Alayım mı yoksa başka bir cihaza mı yöneleyim ?

wwwhmz

wwwhmz

Üye

Beyler bu siteden Z2 almaya değer mi ? Ayrıca altta cepkasko var almışken onu da alalım mı ?
Ayrıca sorunlarını yazarsanız sevinirim. Alayım mı yoksa başka bir cihaza mı yöneleyim ?

Burdan al bence

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Burdan al bence
Kredi kartının limiti dolu kardeşim. 1 tane değil 2 tane alacağız. Kardeşim de var. Beraber almayı düşünüyorum. Kredi kartı şuan için iptal. Benim dediğim yerde kapıda ödeme imkânı olduğu için alıyorum. Alınmaz mı burdan ?

Üst Alt