Sony Ericsson W715 Kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

frmc32

frmc32

Üye
Slm arkadaşlar yaw o music quiz nasıl çalışıyor ne işe yarıyor ilgimi çekmedi okuyunca bakayım dedım çözemedim ne olduğunu yardımcı olurmusunuz..

--------------- Ekleme ---------------

Giresunlu kardeşim sana msn olarak ebuddy öneririm ben ındirdim süper çalışıyor..

umut kardeş music qoiz uygulamasında parça çalıyor senden en kısa sürede 5 seçenekten birini bulmanı istiyor..settings ten number of questions bölümünü 20 yaptım bol bol oynuyorum puanları aşmaya çalşıyorum hem böylece müzik dinlemiş oluoyrsun.yanlız "sony play mode" bölümünü random yaparsanız şarkının ortası çalar beginning yaparsanız başı çalar ben ortasından dinliyorum:ehe

bide ebuddy programmı yoksa tarayıcdan ebuddy.com a mı giriyosun eger uygulamaysa link atabilirmisin?

bu arada forumcu giresun la frmc 32 aynı kişi yanlış anlama biri kardeşimn hesabı cevabı yine ben yazdım he(h):d:

umutberkay

Üye
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ebuddy msn yi telefonun tarayıcısından mobil ebuddy indir yaz oaradn telefonuna indir kur sonra kayıt oluştur bağlan w 715 in çalıştırdığı en güzel msn programı telefonuna indirmen lazım yalnız... iyi bayramlar...

egzama

egzama

Üye
ben telefonu alalı bayağı oldu kullanıyorum ediyorum herşey güzel de :D bu bahsettiğiniz shake controlde sesi müziği değiştirme nasıl oluyor. bende ekran dönüyor onda sorun yok ama sesi azaltmayı falan beceremedim bi tarifleyecek olan warmı ki ( :

riskomanyak

Üye
merabalar,w715 te navigasyonu kullanmayı bilen biri anlatırsa çok sevinicem,ha bide youtube dan vidyo izlenmıyo sureklı playe basın uyarısı cıkıyo, bolt browserda,telefonun kendı youtube yazılımında video kaldırılmıs gıbı görünuyo.yardım edersenız çok iyi olur.tesekkur ederim

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonu alalı bayağı oldu kullanıyorum ediyorum herşey güzel de :D bu bahsettiğiniz shake controlde sesi müziği değiştirme nasıl oluyor. bende ekran dönüyor onda sorun yok ama sesi azaltmayı falan beceremedim bi tarifleyecek olan warmı ki ( :

Telefonun tepesinde tam ortada "w" işareti olan bir düğme var. Ona basılı tutup yukarı aşağı oynatınca sesi artırma ve azaltma işlemini yapıyor. Yine basılı tutup sağa sola sallayınca da müzik değiştiriyor. Ses artırıp azaltma kolay da sağa sola sallamak biraz sıkıntılı... (Ya da ben yapamıyorum) Çünkü elini biraz hızlı sallaman gerekiyor. Hassas noktasını bilen varsa bi video çekip eklesinler ki biz de doğru düzgün yapabilelim :D

merabalar,w715 te navigasyonu kullanmayı bilen biri anlatırsa çok sevinicem,ha bide youtube dan vidyo izlenmıyo sureklı playe basın uyarısı cıkıyo, bolt browserda,telefonun kendı youtube yazılımında video kaldırılmıs gıbı görünuyo.yardım edersenız çok iyi olur.tesekkur ederim

Youtube meselesi gerçekten sıkıntılı bence zorlamayın derim :) Ben bolt browser'i indirip izledikten sonra bir daha açmadım youtubeyi... Faceden maceden video izleyebilirsiniz.

Navigasyon meselesi => Telefonda yüklü gelen google map, yerimizi gösteriyor o güzel ama tabi bi navigasyon aleti gibi sesli uyarıda bulunmuyor. Erzincan'dan Ankara'ya gelirken belli aralıklarla bağlandım yol güzergahı için "konumum" dediğimde yerimi çabuk bir şekilde tespit ediyor. Varacağım kısmı seçince de (varsa) alternatifleriyle beraber mümkün olan yolları gösteriyor.
Diğer "Wayfinder Navigator" ise Türkiye'nin her yerini göstermiyor. Telefonda yüklü olan kısmı ücretsiz olarak yüklü gelen haritalar sanırım (yanlış bilgilendirme olmasın sadece benim tahminim). Çünkü bağlantı sağladığımda ücret ödeme ekranı çıkıyor.
Araştırmalara devam ediyorum ama bu iş BELEŞ OLMAYACAK. Öyle ya da böyle para çıkacak cebimden :) ya internet bağlantısı için ya da navigasyon programı için... Tek dersten sınavım var ondan sonra bulduğum son çareyi deneyeceğim. Sitenin adını vermeyeyim arama motoruna "Java Platformunu Kullanan Cihazlar İçin Navigasyon Programı" yaz sitenin kendisi çıkar. Eğer yapabilirsen onu dene derim, çünkü yorumlardan anladığım kadarıyla başaranlar olmuş.

riskomanyak

Üye
'konumum' a basınca beklıyoda beklıyo,google maps ucretlı mı pekı?wi-fi la bağlandığımda gösteriyo,bağlantı olmadığında hiç bişe göstermiyo :)

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
arkadaşlar dün ne buldum telefonda;telefon hafızasında resimlerde (klasörüm den girin) maze adında bi flash dosya var,onu açın shake kontrol ile oynanan bi oyun ,çok hoşuma gitti.
bide sorum olacak, şimdi ben vdafonu verdiği 1 gb internetle takılıyorum.wifi olan biryerde açtım ,bağlandım.ama tarayıcıdan girince zannedersem yine vodafonun paketinden harcadı.yani şimdi ben wifiyi açıp bağlandıktan sonra ne yapmam gerekiyor ondan faydalanabilmek için??

arkadaşlar dün ne buldum telefonda;telefon hafızasında resimlerde (klasörüm den girin) maze adında bi flash dosya var,onu açın shake kontrol ile oynanan bi oyun ,çok hoşuma gitti.
bide sorum olacak, şimdi ben vdafonu verdiği 1 gb internetle takılıyorum.wifi olan biryerde açtım ,bağlandım.ama tarayıcıdan girince zannedersem yine vodafonun paketinden harcadı.yani şimdi ben wifiyi açıp bağlandıktan sonra ne yapmam gerekiyor ondan faydalanabilmek için??

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi
Google maps de internet üzerinden bağlanıyor.
Eğer wi-fi ile bağlıysan sorun yok ;)
Ama wi-fi yoksa varsayılan bağlantın hangisiyse onun üzerinden internete çıkıyor. Misal bende "vodafone live" seçili, wi-fi bağlantım yoksa onu kullanarak bağlanıyor. Haliyle --eski tabirle-- kontörün düşüyor ama iyi yanı çok cüzi olması.

Konumunu bulmakta zorlanmasının nedenlerinden biri de bu işi evin içinden yapıyor olman :D Dışarıya çık daha çabuk bulduğunu görürsün. Hemen her GPS programında olduğu gibi havanın kapalı olması da dahil olmak üzere bir çok etken bağlanmayı geciktirebiliyor.

Bugün AMAZE'i kurdum. Wi-fi ile nete bağlandım ve çalıştırdım. Evin içinden dahi konumumu buldu ama maalesef adres girip navigatörü kullanmak istediğimde ücret istiyor.

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi

Oyun gerçekten güzelmiş :) Yorum yazdıktan sonra biraz daha oynayım.

wi-fi ile bağlandığın halde paketten harcamasının nedeni wi-fi bağlantısının kopmuş olmasından olsa gerek. Ben sana geçici çözüm söyleyeyim. Kesin çözümü varsa bilen biri söylesin.

Ayarlar => Bağlantı => İnternet ayarları => kullanılan hesap => Seçenekler => Yeni oluştur

Buraya kafana göre bişey gir. Wi-fi ile bağlanacağın vakit "kullanılan hesap" olarak, oluşturduğun bu bağlantıyı seçersin. Böylece wi-fi de problem olunca vodafonenin verdiği interneti harcamazsın. Bu benim NAÇİZANE GEÇİCİ ÇÖZÜMÜM...Daha mantıklı, profesyonel bir çözümü vardır ama benim başıma böyle birşey gelmediği için aklıma ilk geleni yazdım :D İnşallah faydası olur.

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
inşallah olur haviconi kardeş şu an deneme imkanbım yok wifi olmadıgı için mekanda.
yalnız teefonla i,lgili bi panaroma yapmak istiyorum...benimkisi siyahından,herügn yeni bir özelliğini kesfetmeye başladım çok güzel makine tek eksiği kamerasının auto focus olmaması diyebilirim..ama gün ışığında yeterli çekiyor..yalnız telefonun diğer özellikleri bilhassa kasasının karizmatikliği ona hayranlığımı günbegün arttırıyor.birde seninde belirttiğin gibi kızak biraz gevşekibunuda iyi kaysın diye dizayn etmişlerdir belkide bilemiyorum artık..ama güzel kullanınca 2-3 sene ihtiyaçlarımı karşılar inşallah...

inşallah olur haviconi kardeş şu an deneme imkanbım yok wifi olmadıgı için mekanda.
yalnız teefonla i,lgili bi panaroma yapmak istiyorum...benimkisi siyahından,herügn yeni bir özelliğini kesfetmeye başladım çok güzel makine tek eksiği kamerasının auto focus olmaması diyebilirim..ama gün ışığında yeterli çekiyor..yalnız telefonun diğer özellikleri bilhassa kasasının karizmatikliği ona hayranlığımı günbegün arttırıyor.birde seninde belirttiğin gibi kızak biraz gevşekibunuda iyi kaysın diye dizayn etmişlerdir belkide bilemiyorum artık..ama güzel kullanınca 2-3 sene ihtiyaçlarımı karşılar inşallah...

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. ebuddy msn yi telefonun tarayıcısından mobil ebuddy indir yaz oaradn telefonuna indir kur sonra kayıt oluştur bağlan w 715 in çalıştırdığı en güzel msn programı telefonuna indirmen lazım yalnız... iyi bayramlar...

umutberkay, e buddy yi indirdim çalışmadı maxicepten,sorna e buddy nin kendi sitesinden indridim teleofnun modelini seçiyosun falan.sonra kurdum telefona .çok iyi arayüzü falan var ama e buddy hesabı istiyo? bnde telefondan açtım hesap bağlanamdı bi türlü senin sürümdede böyle bişey varmı?

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
ya kardeş ksura bakmada oyun yukelmem ben alnız güzel bi messengere ihtiyacım var ebuddy sorun çıkarıyor bağlanmıyor.
.havicony umutberkay ve sonsony kardeş yardım lütfen..

ya kardeş ksura bakmada oyun yukelmem ben alnız güzel bi messengere ihtiyacım var ebuddy sorun çıkarıyor bağlanmıyor.
.havicony umutberkay ve sonsony kardeş yardım lütfen..

MORTELİCA

Üye
arkadaslar w705 ile w715in arasındaki fark nedir?

umutberkay

Üye
merhaba arkadaşlar 2 gün girmedim bayağı kaynamış buralar....
keşfedin bakalım w715 i bende geçen gün pdf dosyası buldum indirdim destekledi ama bir türlü aktivasyon kodu bulamadım çalışmıyor. bilen varsa yardım ederse sevinirim. birde şu acoustic programını nerden buluruz

frmc32

frmc32

Üye
arkadaslar w705 ile w715in arasındaki fark nedir?

birader tek fark navigasyon.kamera,uygulamalar,ekran,sesaklitesi paket içeriği hatta kasa bile aynı renk farklı sadece.yalnız w705 piyasada 400 den aşağıya satılmıyor(bazı yerlerde 350 diye duydum) fakat w715 vodafone da 349 lira + 4 gb kart+ hoparlör hediye ediyor...
:oke:

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
merhaba arkadaşlar 2 gün girmedim bayağı kaynamış buralar....
keşfedin bakalım w715 i bende geçen gün pdf dosyası buldum indirdim destekledi ama bir türlü aktivasyon kodu bulamadım çalışmıyor. bilen varsa yardım ederse sevinirim. birde şu acoustic programını nerden buluruz

ya kardeş ben acoustic ten cok iyi bir messenger arıyorm henüz bulamadım ...sana bişey sorucam yada bütün w715 kullananlara..telefnnunda çalışmayan fonksiyon veya başka :allalla:bi sıkıntı oldumu hiç?

Captain

Üye

birader tek fark navigasyon.kamera,uygulamalar,ekran,sesaklitesi paket içeriği hatta kasa bile aynı renk farklı sadece.yalnız w705 piyasada 400 den aşağıya satılmıyor(bazı yerlerde 350 diye duydum) fakat w715 vodafone da 349 lira + 4 gb kart+ hoparlör hediye ediyor...
:oke:

W705 te birlikte de 4 gb kart veriyolar dediği gibi kasa felan aynı ama içerisinde vodafone içeriği var vodafone kısayolu feln o yüzden benim pek hoşuma gitmiyor telefon fiyatına gelince de W705 390-380 civarında :oke:

bi de kısayollara koymuslar o vodafone uygulamalarını değiştirilmiyormuş :naughty:

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
istersen değiştirirsin bilgisayar bağlantısıyla ama gerek yok hiç.sadece sağ yuşta küçücük v.live yazıyor.menü aynı ikon olarar sadece internet tarayıcısının adı vodafone live.ben zaten vodafon kullanıcısı oldugum için bana sorun çıkarmıyo.ayrıca açılış kapanıştaki animasyonlar çok havalı:naughty: yalnız diyorsun ya 380-390 diyer ona birde 4 gb kartıda eklersen fiat bihayli artar.bence gerek yok senin tercihin tabi

frmc32

frmc32

Üye
güzel tel

Takipçi Satın Al

Üst Alt