Sony Ericsson W715 Kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
bnde siyah olmazsa gri alıcam mecbur.oradaki gündüz resimlerini bayaa begendim auto focus olmasada olur artık yapacak bişey yok.bu özelliklerde 500 e zor bulurnur hele hoparlör ve 4gb kart ile nerdeyse beleş..ayrıca vodafon işletm sistemini dert etmiyorum 4-5 kez operatör degiştirdim en iyisi gerçktn vodaofne en azndan bana göre.. bndan snra vod. kalırım hem telefonda sim lock var nasılsa:D

--------------- Ekleme ---------------

umutberkay

Üye
arkadaşlar bende de gri olanı var.. siyaha göre daha gösterişli unutmayın zaten arka tonu siyah tamemen gri olması zengin gösterir unutmayın. dün telefonuma bold u ındirdim süper çalıştırdı aynısını nokia e 65 e indirmiştim telefon sapıtmıştı:) yani ilk başta alışamadım ama şimdi gayet memnunum internet hızı süper en önemlisi bu bence..

ceydonmez

ceydonmez

Üye
bir arkadasımız w715 içinde olan youtube programıyla arada bir sorun yaratıyor demiş ( oysa o programla youtube videoları acıp ızleyemıyorsunuz )

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi
Bir iki gün giremedim. Amma kaynatmışsınız ha :D
Benim telefon siyah... Ama kırmızı renket "W" harfi ile hoparlör çıkışları kırmızı...
Temayı da kırmızı siyah ağırlıklı ayarladığım için çok şık duruyor. Telefona bakmak için alan elinden bırakamıyor :)

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
artık siyah olmazsa alacam griyi pazartesi yada salı ..azkaldı inşallah

umutberkay

Üye
al al benden tavsiye..

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
Teşekkür ediyorum tüm yardımlarınız için ama sizle asıl telefonu alınca görüşecem ben :D:D

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Sankı rakıp telefon alcan :-D
Aynı telefn oglum.;-);-) xD

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
yo ondan değil ben eger kalırda alırsam sorularla başınızı daha cok agrıtırım sunumu yüklicem bu yuklenirmi falan:D:D

bu arda siz telefonu ne zaman aldınız bu kampanya ne zamandır var?

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
vazgeçtim sen en iyisi alma bu telefonu:))

yok alcam:D yardım ettiğinize pişman olmaya başlıcaksınız yavaştan :d::D:D:aha:

ayrıca ne zmaan başladı diye sordydum ama biliyomusuuz kampanyayı siz ne zaman aldınız??

umutberkay

Üye
bence sen biraz daha bekle w995 al süper bişey...

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
bence sen biraz daha bekle w995 al süper bişey...

yok aga o bütçeyi aşıyo 600 çok hem 715 benim ihtiyaçlarıma yanıt verebiliyo..

sonsony kardeş nihayet alabildim bugun siyahından:D a ilçede buldum orada milletin haebri yok heralde hiçbiyerde yok bşka stoklardada kalmamş duyduguma göre hernyse. şimdi ben wifi yi açıyorum ya.vodafon liveye girince gidecekmi kontor yoksa wifi denmi çkecek?? ayrıca açılıştaki vodafon ayzısı hoş olmş bna göre estetik oldgu için ayrı bi hava katmış:D

umutberkay

Üye
güle güle kullan kardeşim...

telefon sapıttı bugun arkadaşlar nasıl...

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
nasıl sapıttı umutberkay nesi var?

umutberkay

Üye
kendi kendine nette dolaşıyor benım adıma akıllı dedik te kardeşim benım adıma da dolaşması garip nette :))

katil avcı

Üye
w715 in sim kilidini nasıl kırcas arkadaşlar bilen bi anlatsa.

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sen kilidi kırmaya kalma aldığın yere götür onlar kırsın. Ben alırken söylemiştim AVEA ile kullanacağımi onlar kendileri kırdılar. Bilmiyorlarsa dahi müşteri hizmetlerini arasınlar.

Bu mesaj W715 ile wi-fi bağlantısı kullanılarak yazılmıştır.

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
ya telefonu iyice keşfetmeye başladım haviconi kardeş.vodafone un verdgi 1 gb bedava interntle faceye girdim vodafon liveden çok iyi bağlanıyo.bide music quiz diye bi uygulama var ne süper bişeymiş o ya.yanlız bi sorum olacak messenger olarak ne kullanıyosunuz?

umutberkay

Üye
Slm arkadaşlar yaw o music quiz nasıl çalışıyor ne işe yarıyor ilgimi çekmedi okuyunca bakayım dedım çözemedim ne olduğunu yardımcı olurmusunuz..

Giresunlu kardeşim sana msn olarak ebuddy öneririm ben ındirdim süper çalışıyor..

Takipçi Satın Al

Üst Alt