Sony Ericsson W715 Kullananlar

Sponsorlu Bağlantılar

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaslar bende bu telden almayı düşünüyorumda bu tel her türlü hattı acıyormu yoksa sadece vodofone hattı ile mi acılıyor cevabınızı bekliyorum arkaslar...?

Hepsiburada'dan tüm hatlara açık olarak geliyor. Fiyatı 370 TL
Vodafone bayilerinde ise sim kilitli (yani sadece Vodafone ile çalışacak şekilde) oluyor. Ancak satan elemanlara başka hatla kullanacağını söyleyince açıyorlar sim kilidini... Eğer alacağın yerdeki eleman nasıl açacağını bilmiyorsa Vodafone çağrı merkezini arasın 2 dk'lık işi var.

Ben telefonun kutusunu açarken aldığım yerdeki eleman da bir iki yerden bu sim kilidin nasıl açıldığını öğrendi. AVEA hattımı taktık yanlış hatırlamıyorsam telefonun joystickinde ====SOL, SOL, YILDIZ, SOL==== gibi bişey yaptık. Telefonun kilidinin açılması için vodafonenin bu bayiler için olan çağrı merkezinden aldığı kodu girdik ve telefon açıldı.

--------------- Ekleme ---------------

Youtube için BolT browser öneriliyor ama kendi youtube sinden daha simdiye kadar kimse wideo izleyemedi die biliorum.ama sadce türkiyede.
Wi-fi ile baglantıda Wideoları gösterio,süre sayacı da ilerlio ama görüntü siyah.tam ekranda yapıo ama gene siyah...:-(
Dns ayarı nerden degişio ?

DNS AYARI DEĞİŞTİRME
Wi-fi'yi aç => Ağa bağlan => Daha sonra bağlandığın ağın üzerine gel "Seçenekler" => Ayarları düzenle => Listeyi aşağı doğru indirince "DNS adresi" kısmını görürsün oraya sana verilen DNS'yi giriyorsun.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
W705i bütün hatları açıo.normal bı tlfn o.450 tl ciwarındaydı en son.
ama w715 vodafone armalı olan sadce wodafon hat açıo.349 tl oda.+ 20 tl kontör parası B-):-D

W705 370 tl ye indimi yaw ?

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi
W705i bütün hatları açıo.normal bı tlfn o.450 tl ciwarındaydı en son.
ama w715 vodafone armalı olan sadce wodafon hat açıo.349 tl oda.+ 20 tl kontör parası B-):

Bu konuda yanılıyorsun dostum. Vodafone armalı benim telefonum ve Vodafone bayisinden aldım. Telefonun sim kilidini aldığım bayiye açtırdım. Hatta elemanlar nasıl yapıldığını bilmedikleri için vodafone (bayiler için) müşteri hizmetlerini aradılar ve yardım alıp sim kilidini kırdılar :oke:
Almak isteyenlere hem hoparlörü, hem müzik indirme fırsatı ve hem de hepsiburada'ya göre ucuz olduğu için Vodafone bayilerinden almalarını tavsiye ediyorum.

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
arkdaşlar bnde vodafone kampanyasından almayı düşünüyorumda size özel mesaj atamadm adeslerde yazmıyo...

şimdi anladıgım kadarıyla kamerası wifi si müzik kalitesi iyiymiş...
ben acılıs kapanıstaki vodafoıne yazıalrını takıntı etmem ki kaliteli bi şekilde ayzıyorsa çözünürlük açısından.telefonun altındaki vodafone yazısıda sorun degil..

sadce sesi ve kamerayı önemsiyorum.. eger birkaç resim atabilriseniz iyi olur gündüz çekim..

sener69baba

sener69baba

Üye
w715 i hepsiburada.com dan alsak yanında hoparlör veriliyormu? Alan varmı?

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi
w715 i hepsiburada.com dan alsak yanında hoparlör veriliyormu? Alan varmı?

kardeş verse yazardı hem vodafone 4 gb kartta veriyor o hoparlörü piyasda 50 den ucuza alamazsın

Hepsiburada'da hoparlör yokmuş. Hem hepsiburada'da ürünün olduğu yerdeki yorumlarda yazmışlar. Hem de başka sitelerdeki forumlara alan bir kaç kişi öyle yazmış.
Benim tavsiyem World kartın varsa Vodafone bayilerinden alman, hem ucuz, hem hoparlör veriyor hem de (eski şarkılar ama belki seven olur) sınırsız gavur müziği indirebilirsin :D

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
HAVİCONİ kardeş şimdi memnunsun dimi keisnlikle tavsiye ediyorsun .. ben cok ucuz buldum bu özelliklerde telefonu..bayide baktım grisine süperdi siyahını bekliyorum gelince alcam inş.

haviconi

haviconi

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşlar bnde vodafone kampanyasından almayı düşünüyorumda size özel mesaj atamadm adeslerde yazmıyo...

şimdi anladıgım kadarıyla kamerası wifi si müzik kalitesi iyiymiş...
ben acılıs kapanıstaki vodafoıne yazıalrını takıntı etmem ki kaliteli bi şekilde ayzıyorsa çözünürlük açısından.telefonun altındaki vodafone yazısıda sorun degil..

sadce sesi ve kamerayı önemsiyorum.. eger birkaç resim atabilriseniz iyi olur gündüz çekim..

Dışarı verdiği ses çok çıkmıyor. Ama onu da yazılım güncellemesi yaparak yükseltenler var. 2.sayfaya onunla ilgili başka bir sitedeki konudan alıntılama yaptım. Ama yanında verdikleri (vodafone bayisi veriyor. Hepsiburada'da yok) hoparlör sesi dışarı verme konusunda eksiği kapatır. Müzik dinlemek için... Ama kulaklıkla dinliyorsan ses konusunda da sorun yok.
Örnek birkaç resim de aşağıda...

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
ya ben bu resimleri fazla beğenmedim auto focus yokmu acaba telfonda yada sen mi cok titrettin kardeş?

umutberkay

Üye
Merhaba arkadaşlar yorumları okudum hemde w715 telefonum dan ve oradan yorum yazıyorum. Telefon şık ve güzel özellikle bayanlar hasta oluyor. Tabi her güzelin bir kusuru olduğum gibi tel. De bazı kusurlar var. Kamera fotoğraf çekimi eğer ayarlarını iyi yapıp öyle telefonu asena gibi kıtırsan sağa sola iyi çekmez mümkün olduğunca titretme cam gibi çekiyor. Ses olayı da dışarı az ama kulaklık süper. Telefonu vodafone den aldım sim kiliti sorun değil sana verilen kod la açılıyor. Batarya durumu iyi aralıksız internete giriyorum 5 saat hiç nefes almadan msn face falan 5 saat gidiyor normal kullansam heralde 5 gün gider. Ayrıca bu yorumu telden bağlanarak yazıyorum bilginiz olsun. Ilk defa sony ericsson kullanıyorum bir hafta oldu alalı biraz olsun alıştım ilk başta zorlandım alışmak ta. Telefon hakkında sorularınızı merak ettiklerinizi yazın elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız diyer arkadaşlarda aynı şekilde olurlar çünkü çoğu şeyi onlardan öğrendim hepsine teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar yorumları okudum hemde w715 telefonum dan ve oradan yorum yazıyorum. Telefon şık ve güzel özellikle bayanlar hasta oluyor. Tabi her güzelin bir kusuru olduğum gibi tel. De bazı kusurlar var. Kamera fotoğraf çekimi eğer ayarlarını iyi yapıp öyle telefonu asena gibi kıtırsan sağa sola iyi çekmez mümkün olduğunca titretme cam gibi çekiyor. Ses olayı da dışarı az ama kulaklık süper. Telefonu vodafone den aldım sim kiliti sorun değil sana verilen kod la açılıyor. Batarya durumu iyi aralıksız internete giriyorum 5 saat hiç nefes almadan msn face falan 5 saat gidiyor normal kullansam heralde 5 gün gider. Ayrıca bu yorumu telden bağlanarak yazıyorum bilginiz olsun. Telefon hakkında sorularınızı merak ettiklerinizi yazın elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız diyer arkadaşlarda aynı şekilde olurlar çünkü çoğu şeyi onlardan öğrendim hepsine teşekkür ederim.

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
Merhaba arkadaşlar yorumları okudum hemde w715 telefonum dan ve oradan yorum yazıyorum. Telefon şık ve güzel özellikle bayanlar hasta oluyor. Tabi her güzelin bir kusuru olduğum gibi tel. De bazı kusurlar var. Kamera fotoğraf çekimi eğer ayarlarını iyi yapıp öyle telefonu asena gibi kıtırsan sağa sola iyi çekmez mümkün olduğunca titretme cam gibi çekiyor. Ses olayı da dışarı az ama kulaklık süper. Telefonu vodafone den aldım sim kiliti sorun değil sana verilen kod la açılıyor. Batarya durumu iyi aralıksız internete giriyorum 5 saat hiç nefes almadan msn face falan 5 saat gidiyor normal kullansam heralde 5 gün gider. Ayrıca bu yorumu telden bağlanarak yazıyorum bilginiz olsun. Ilk defa sony ericsson kullanıyorum bir hafta oldu alalı biraz olsun alıştım ilk başta zorlandım alışmak ta. Telefon hakkında sorularınızı merak ettiklerinizi yazın elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız diyer arkadaşlarda aynı şekilde olurlar çünkü çoğu şeyi onlardan öğrendim hepsine teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar yorumları okudum hemde w715 telefonum dan ve oradan yorum yazıyorum. Telefon şık ve güzel özellikle bayanlar hasta oluyor. Tabi her güzelin bir kusuru olduğum gibi tel. De bazı kusurlar var. Kamera fotoğraf çekimi eğer ayarlarını iyi yapıp öyle telefonu asena gibi kıtırsan sağa sola iyi çekmez mümkün olduğunca titretme cam gibi çekiyor. Ses olayı da dışarı az ama kulaklık süper. Telefonu vodafone den aldım sim kiliti sorun değil sana verilen kod la açılıyor. Batarya durumu iyi aralıksız internete giriyorum 5 saat hiç nefes almadan msn face falan 5 saat gidiyor normal kullansam heralde 5 gün gider. Ayrıca bu yorumu telden bağlanarak yazıyorum bilginiz olsun. Telefon hakkında sorularınızı merak ettiklerinizi yazın elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız diyer arkadaşlarda aynı şekilde olurlar çünkü çoğu şeyi onlardan öğrendim hepsine teşekkür ederim.

saolsasın umutberkay ben footgrafa cok önem verırımde ondan sordum peki msn programı yuklemeye gerek kaldımı?? yok sa ojinalinde varmı

umutberkay

Üye
Dostum herhangi destekleyen bir program indir wi. Fi yada şebeke den bağlan. Ekstra programları kendin indiriyorsun. You tube desteklen program var içinde ama bazen sorun yapabilir onunda çözümü var.

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
yok ben youtuble ilgilenmyrm da bişe ne sorucam,kamera faazla iyi değil diyolar sen ne diyosun o resmleri begemedm ben pek? bide auto focus varmı?

berkan402

Üye
3-4 gündür kullanıyorum.gayet güzel telefon.

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Auto focus yok.entegre kamera.flash lı.
Kamera ışıklı ortamda ınsan gözünden net çekio.ama bazen bulanık olablio.ama hak verin telefna.auto focus yok.napsın adam.
Benim profile gir.albümler ve resimler e gir.w715 vodafone albümüne gir.orda tlfnun kendi ve kendi çeqtıgı fotolar war.

-Haviconi- ben o sim kilidini hiç sormadım hea.adam bna sadece tek wodafone sim kullan hatda baska bi wodafne sim takıp kontör dahi yüqleme dedi.
Kampanya telefonu oldugundan falan bişeyler dedi.
Ama bi ara gdip sim kilidini de açtirim bari.peder bi gün bana wer şu telefonu deip duruo.onun sım avea oldgundan olmaz,açılmaz diom.:-D

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
Dostum herhangi destekleyen bir program indir wi. Fi yada şebeke den bağlan. Ekstra programları kendin indiriyorsun. You tube desteklen program var içinde ama bazen sorun yapabilir onunda çözümü var.

yok youtube yle çok işim olmazda msn i yukleyeceğim tabi.birde ne sorucam.şimdi ben wifiyi açıyorum sonra nreye giricem vodafon liveye girersm kont gidiyo dimi normal internete mi giricem?

bide auto focus mevcutmu cihazda kamrea hakkındaki düşünceleri alabilirmiyim??

Auto focus yok.entegre kamera.flash lı.
Kamera ışıklı ortamda ınsan gözünden net çekio.ama bazen bulanık olablio.ama hak verin telefna.auto focus yok.napsın adam.
Benim profile gir.albümler ve resimler e gir.w715 vodafone albümüne gir.orda tlfnun kendi ve kendi çeqtıgı fotolar war.

-Haviconi- ben o sim kilidini hiç sormadım hea.adam bna sadece tek wodafone sim kullan hatda baska bi wodafne sim takıp kontör dahi yüqleme dedi.
Kampanya telefonu oldugundan falan bişeyler dedi.
Ama bi ara gdip sim kilidini de açtirim bari.peder bi gün bana wer şu telefonu deip duruo.onun sım avea oldgundan olmaz,açılmaz diom.:-D

sonsony kardeş bişey sorucam bu albümde beyaz bisiklet resmi var sen onu w715 ile çektiysen sorun yok ..yannışım yoksa onla cekmissin degilmi??

umutberkay

Üye
Arkadaşlar benim kamera idare eder video süper çekiyor pc de bile güzel. Kemarayı sarsma dan çekin fotoğrafları

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
Arkadaşlar benim kamera idare eder video süper çekiyor pc de bile güzel. Kemarayı sarsma dan çekin fotoğrafları

kardeş bugun birdaha baktım telefona bayideki arkadaşımda vardı gerçekten çok klas kamerasına da bakma imkanım oldu evet auto focus yok ama ben begendim yinede kamerayı.siyahı olmazsa grisini alıcam artık siz ne renk kullanıyorsunuz??

-->SEİDS

-->SEİDS

Üye
Ewet bisiqlet falan hepsini w715 çekti.
Bende gümüş war.siyah istedm ama elimizde yoq dedilerdı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt