ben telefonu alalı bayağı oldu kullanıyorum ediyorum herşey güzel de

bu bahsettiğiniz shake controlde sesi müziği değiştirme nasıl oluyor. bende ekran dönüyor onda sorun yok ama sesi azaltmayı falan beceremedim bi tarifleyecek olan warmı ki ( :
Telefonun tepesinde tam ortada "w" işareti olan bir düğme var. Ona basılı tutup yukarı aşağı oynatınca sesi artırma ve azaltma işlemini yapıyor. Yine basılı tutup sağa sola sallayınca da müzik değiştiriyor. Ses artırıp azaltma kolay da sağa sola sallamak biraz sıkıntılı... (Ya da ben yapamıyorum) Çünkü elini biraz hızlı sallaman gerekiyor. Hassas noktasını bilen varsa bi video çekip eklesinler ki biz de doğru düzgün yapabilelim
--------------- Ekleme ---------------
merabalar,w715 te navigasyonu kullanmayı bilen biri anlatırsa çok sevinicem,ha bide youtube dan vidyo izlenmıyo sureklı playe basın uyarısı cıkıyo, bolt browserda,telefonun kendı youtube yazılımında video kaldırılmıs gıbı görünuyo.yardım edersenız çok iyi olur.tesekkur ederim
Youtube meselesi gerçekten sıkıntılı bence zorlamayın derim

Ben bolt browser'i indirip izledikten sonra bir daha açmadım youtubeyi... Faceden maceden video izleyebilirsiniz.
Navigasyon meselesi => Telefonda yüklü gelen google map, yerimizi gösteriyor o güzel ama tabi bi navigasyon aleti gibi sesli uyarıda bulunmuyor. Erzincan'dan Ankara'ya gelirken belli aralıklarla bağlandım yol güzergahı için "konumum" dediğimde yerimi çabuk bir şekilde tespit ediyor. Varacağım kısmı seçince de (varsa) alternatifleriyle beraber mümkün olan yolları gösteriyor.
Diğer "Wayfinder Navigator" ise Türkiye'nin her yerini göstermiyor. Telefonda yüklü olan kısmı ücretsiz olarak yüklü gelen haritalar sanırım (yanlış bilgilendirme olmasın sadece benim tahminim). Çünkü bağlantı sağladığımda ücret ödeme ekranı çıkıyor.
Araştırmalara devam ediyorum ama bu iş BELEŞ OLMAYACAK. Öyle ya da böyle para çıkacak cebimden

ya internet bağlantısı için ya da navigasyon programı için... Tek dersten sınavım var ondan sonra bulduğum son çareyi deneyeceğim. Sitenin adını vermeyeyim arama motoruna "
Java Platformunu Kullanan Cihazlar İçin Navigasyon Programı" yaz sitenin kendisi çıkar. Eğer yapabilirsen onu dene derim, çünkü yorumlardan anladığım kadarıyla başaranlar olmuş.