Luck Star
Üye
o yazılım beta sürümündeydi 1 hafta sonra güncellme ile sop soğuk bi telefon oldu .Sony nin sorununu duyan samsung ve lg fanları ne hikmetse güncellemeleri duymuyorlar ilginç.Haklı olduğum şeyler uzun süre kullanmaya gerek olmayan şeyler. Sony çok bellidir ki en çok fabrikasyon üretim hatalı cihaz yollayan bir numaralı firmadır. Forumda 2ser 3er kez değişim yapan kişilerin konuları halen bulunmakta. Buna gelip Sonyde kronik sorun çıkma ihtimali yüksek demişimdir ve hakliyimdir. Z3+ kameradayken 5dk sonra restart atan bir cihazdır bunun gibi herkesin bilebilecegi şekilde olan konulara yorum yaparım. Kullanmadığım telefona, kullanıp ta bilebilecegim şeyler hakkında yorum yapmam bunu anlamak güçtür çünkü size göre yanlış olan düşünceyi gördüğünüz an ne yazdigimin veya ne hakkında yazdigimin bir önemi yoktur.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
her duyduğuna inanma kardeşim işlemcinin kapandığıda yok saatin düştüğüde . Olan hatayı düzeltiyorlar bunu neden anlamıyosunuz ?Burdan çok şey yazarım da neyse. Yinede mtk olsun, exynos olsun,snapdragon olsun illaki sorunlu ısınan bir modeli olmuştur. Yinede bu konuda çok en başarılı exynos. Tabi her firma nın da kendine göre yazılımı falan var. Tam hatırlamıyorum yanlış olmasın htc olabilir telefon yada sony. Çok ısınıyor diye güncelleme verdiler ya çekirdeği kapattılar yada çalışma saatini düşürdüler. Şimdi sen bu güncellemeyi satışa çıkmadan önce kimse farketmeden verirsen ısınma sorunu da ortaya çıkmaz. Dediğim gibi yazılım la işlemci uyum içinde olmalı. Mi4 kullandığım için örnek veriyorum. Performans modu ve dengeli mod var telefonda. Dengeli modda 2 çekirdek çalışıyor diğer çekirdekleri gerekirse kullanıma sunuyor. Yine dediğim gibi oyun ve kamera dışında ısınmıyor bile cihaz. Şimdi başka snapdragon 801 li cihaza bakarsın 4 çekirdeği birden çalışıyor. Ee tabiki 4 çekirdek birden çalışan daha çabuk ısınacak. Yada şöyle söyleyim benim cihazın çekirdeklerinde geçen bug oldu tek çekirdek çalışıyor du sürekli cihaz ısınıyor du baya küçük bi işlem yapıyorum yük tek çekirdeğe binince cihaz napsin basıyordu ısıyı. Yani bu işler yazılımla işlemci uyumuna bakar. Gerisi boş. Snapdragon 410 luk cihaz da kullandım o da ısınmıyor du. Sadece android güncellemelerinde (25-40 DK sürüyor) gerçekten plastik cihaz alev alacak şekilde bi o zaman öyle ısınıyor du. Isınmayan şey yoktur
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?