Silinen üye 2362831
Kapalı Hesap
Paylaştığın bağlantıya girdiğim de sadece Marshmallow için var sanırım aramaya i9500 yazdım kendi güncellemelerinin kaynak kodlarını vermişDünyanın her yerinde exynos satışta S7 ve Edge modelleri için. Sadece Çin ve amerikada(saçma sapan operatör takıları farkları yok) snapdragon 820 var. Vietnam hindistan rusya ve azda olsa avrupa geliştiricileri de exynos modeli almak zorunda olacağı için fazla rom sıkıntısı olmaz kendi kanaatimce. (Bkz: Galaxy S3) yukarıdada paylaştım exynos open sourcelarını. @snapdroid
Samsung Galaxy S7 Edge SM-G935
Country / Region Cell Phone Provider Model Number Chipset
Canada BELL MOBILITY SM-G935W8 Exynos 8890
China ALL SM-G9350 Snapdragon 820
Europe ALL SM-G935F Exynos 8890
Korea KT SM-G935K Exynos 8890
Korea LGT SM-G935L Exynos 8890
Korea SKT SM-G935S Exynos 8890
Southeast Asia ALL SM-G935FD Duos (Dual-SIM) Exynos 8890
US CRICKET SM-G935AZ Snapdragon 820
US AT&T SM-G935A Snapdragon 820
US METROPCS SM-G935T1 Snapdragon 820
US LTE RURAL VERIZON SM-G935R6 Snapdragon 820
US C SPIRE WIRELESS SM-G935R7 Snapdragon 820
US SPRINT PCS SM-G935P Snapdragon 820
US T-MOBILE SM-G935T Snapdragon 820
US US CELLULAR SM-G935R4 Snapdragon 820
US VERIZON SM-G935V Snapdragon 820
Evet göründüğü gibi. Geliştiriciler lollipop open source paylaşılmasına rağmen marsmallow sürümünü de çıkarmıştı eski kullandığım cihazda.Paylaştığın bağlantıya girdiğim de sadece Marshmallow için var sanırım aramaya i9500 yazdım kendi güncellemelerinin kaynak kodlarını vermiş
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesela S4 GT-I9500 global olsaydı aynı şey geçerli miydi? Bazı teknoloji sitelerinde rom çıkmıyor çıksada stabil olmuyor diyorlarEvet göründüğü gibi. Geliştiriciler lollipop open source paylaşılmasına rağmen marsmallow sürümünü de çıkarmıştı eski kullandığım cihazda.
Ayrıca belirtmek isterim ki Galaxy S3'e bakarsak en son jelly bean sürümü open source'ları paylaşılmasına rağmen günümüz de halen marsmallow güncellemeleri geliştiriciler tarafından sağlanıyor. Bunun temel sebebi globalde çok satılmasından başka bir sebeb olamaz.
S3
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Evet göründüğü gibi. Geliştiriciler lollipop open source paylaşılmasına rağmen marsmallow sürümünü de çıkarmıştı eski kullandığım cihazda.
Ayrıca belirtmek isterim ki Galaxy S3'e bakarsak en son jelly bean sürümü open source'ları paylaşılmasına rağmen günümüz de halen marsmallow güncellemeleri geliştiriciler tarafından sağlanıyor. Bunun temel sebebi globalde çok satılmasından başka bir sebeb olamaz.
S3
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesela S4 GT-I9500 global olsaydı aynı şey geçerli miydi? Bazı teknoloji sitelerinde rom çıkmıyor çıksada stabil olmuyor diyorlar
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde bakır soğutma var dediler lansmandaEvey exynosçular S7 ve G5 incelemesinde canlı canlı yapılan oyun sırası ısı değerlerini aşağıya ekliyorum.
G5 ekran ön kısımda en yüksek 29 dereceyi görürken S7 37 derecede çalışmakta.
G5 arka kısımda en yüksek 32 derece görürken S7 yine aynı şekilde 37 derecede çalışmakta.
G5 ön
S7 ön
G5 arka
S7 arka
Hadi şimdi devam edin.
ben full parlaklık mobil veri ve modern combat oyununda 65 dereceyi gördüm . performans ve fps düşüşü yaşamadım ?Ben telefonu elime alınca hafif sıcaklık bile hissetsem beni rahatsız ediyor artık. Eski telefonlarımin hepsi evde duruyor biz eski telefonları satmayız. İsteyene komple aynı anda açıp video da çekerim sıcaklıkları. Ben başka işlemci kullanmayana kadar snapdragon iyiymis zannediyorsum. Neresi iyi? Hız mi? Exynos da hızlı kirin de mtk da. Geriye ne kaldı? Stabillik, ısınma ve enerji tasarrufu.
Amoled ekran sadece siyah pixelleri kapattığı için tasarruf yapar zira Samsungun yeni arayüzünde siyah yer yok.
Isınma konusuna tekrar gelirsek 3 senedir cihazlarla haşır neşirim hangisi çok ısınır, hangi durumda ısınır çok iyi biliyorum ama bu durum snapdragon için geçerli. Oyun açardım 30dk sonra elimden telefonu atacak kadar ısınırdi ben normal zannederdim hep böyle oldu. Şimdi elimde saatlerce oyun oynadığım halde ısınmayan bir cihaz var bunun başka bir açıklaması olamaz.
Snapdragon kullanırken diğer firmaları deneyimleyemedigimiz için görüş kısıtliligi oluşmuş doğal olarak ama ben farkına vardım artık..
Snapdragon un ısındığında thermal throttling ile işlemcinin yavasladigini, arayüzde fps düştüğünü herkes bilir. He buna rağmen çok kötü değil ama ısınıyor bunun aksini iddia eden kendini kandırır. Benim bahsettiğim ısı 60-70 derece değil zaten mesela elin 47-50 dereceye geldiği zaman ısıyi hisseder ve normal kullanımda bu değerlere ulaşıyor. Exynos da oyun açık şarja takılı şuan 43 derece. Olay budur başka açıklamasi yok.
Sadece 1 telefon kullanıp hayatında başka bir cihazı sadece teknoloji marketlerinde test etmiş ve geri kalan bilgiyi de YouTube daki videolardan almış adamın deneyimini ben yok sayarım. Kuru gürültüden başka bir şey değil...
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S801 mi işlemci?ben fu ll parlaklık mobil veri ve modern combat oyununda 65 dereceyi gördüm . performans ve fps düşüşü yaşamadım ?
Onu sistem kısıyor ama işlemciye etki etmiyor.nasıl girmiyor ısındıktan sonra telefonunuz çok sıcak parlaklık düşürüldü gibisinden uyarı gelmiyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?