snapdroid
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kaynak kodları dağıtıldı. Eskiden note 3 için de istenmiş ve verilmişti. Gerisi geliştiricilere kalmış. İster gelistirilsin ister gelistirilmesin ben 2dk kullanınca ısınan telefon istemiyorum.. Senelerce snapdragon kullandık isinmaktan başka bir şey yapmadı. Isınmıyor diyen daha exynos veya mtk kullanmamıştir. Güneş altında 4.5g ve parlaklığı %70 yapıyorum ısınma zerre yok telefon 40 derece. Bunu crapdragon yapamadığı sürece dünyasının en iyi telefonunu bedava verseler de almam.Exynos ișlemcilerine kötü denemez. Samsung kaynak kodlarını vermiyor sadece.
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nasıl dağıtıldı? Yani artık Samsung güncelleme vermese de rom çıkacak mı? Snapdragon cihaz kullanmadığım için hiç ısınma konusunda deneyimim yok normal ısınmalar olabilir ama ekrana dokunduğun da elini yakacak kadar rahatsız edici bir şekilde 75 80 derece civarların da ısınıyorsa o işlemciye iyi denemez tabi.Kaynak kodları dağıtıldı. Eskiden note 3 için de istenmiş ve verilmişti. Gerisi geliştiricilere kalmış. İster gelistirilsin ister gelistirilmesin ben 2dk kullanınca ısınan telefon istemiyorum.. Senelerce snapdragon kullandık isinmaktan başka bir şey yapmadı. Isınmıyor diyen daha exynos veya mtk kullanmamıştir. Güneş altında 4.5g ve parlaklığı %70 yapıyorum ısınma zerre yok telefon 40 derece. Bunu crapdragon yapamadığı sürece dünyasının en iyi telefonunu bedava verseler de almam.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Note 3 için kaynak kodları dağıtıldı. S7 ler için de dağıtıldı..Nasıl dağıtıldı? Yani artık Samsung güncelleme vermese de rom çıkacak mı? Snapdragon cihaz kullanmadığım için hiç ısınma konusunda deneyimim yok normal ısınmalar olabilir ama ekrana dokunduğun da elini yakacak kadar rahatsız edici bir şekilde 75 80 derece civarların da ısınıyorsa o işlemciye iyi denemez tabi.
Galaxy S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kardeş hakkaten iyiki bi exynos işlemcili telefonun var snapdragonu ne ezmişsin be801-810-805 oh baska işlemci var mıydı? Bunlar cayır cayır yananlar Oraya 600 de ekle 808de ekle. G2 olmasa bende ısınmıyor demene inanırım da neyse.g2 yi en iyi ısıtan
@jely bean di. 80-90 görmüştü
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?