Skyfire 1.1 (v1.1.0.13041) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

mehmetveysel

Üye
çok teşekkürler arıyodum bu programı güncel olmasıda ekstra bi aavantaj çok teşekkürler.

leprosy39

Üye
emeğinize sağlık. N79 da kullanıyorum. Bazı sitelerde sorun çıkıyor(bilyoner.com, gunlukfilm.com) ancak genel olarak çok kullanışlı, ayrıca görsel de çok iyi. siteleri orjinal şekliyle gösterebiliyor. kotalı bağlantılar dikkat etsin başka sorun olmaz.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada öncki sayfalarda okuduğum kadarı ile online film sitelerinden kimse film izleyemiyor. ben de denediğimde eklenti hatası alıyorum. aynı firefox da olduğu gibi "gerekli eklentiyi kurun uyarısı" çıkıyor (bir adet yeşil puzzle parçası). buda şu anlama geliyor sanırım; yakında bu sürüme uygun güncelleme veya eklenti çıkarsa veya bulunabilirse online film sitelerindeki genel sorunda giderilir.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
emeğinize sağlık. N79 da kullanıyorum. Bazı sitelerde sorun çıkıyor(bilyoner.com, gunlukfilm.com) ancak genel olarak çok kullanışlı, ayrıca görsel de çok iyi. siteleri orjinal şekliyle gösterebiliyor. kotalı bağlantılar dikkat etsin başka sorun olmaz.

--------------- Ekleme ---------------

bu arada öncki sayfalarda okuduğum kadarı ile online film sitelerinden kimse film izleyemiyor. ben de denediğimde eklenti hatası alıyorum. aynı firefox da olduğu gibi "gerekli eklentiyi kurun uyarısı" çıkıyor (bir adet yeşil puzzle parçası). buda şu anlama geliyor sanırım; yakında bu sürüme uygun güncelleme veya eklenti çıkarsa veya bulunabilirse online film sitelerindeki genel sorunda giderilir.

bir açık kaynaklı tarayıcıyı paylaşarak çalışan skyfire (yani firefox benzeri) tüm eklenti ve plug-in desteklemiyor malesef :( , zaten binlerce eklenti ve plug-in desteklemesini de beklemek mümkün olmayacak birşey aslında. Skyfire aslında server tabanlı yani skyfire sisteminde olusturulan bilgisayarların sistemde oluşturulan ekran görüntüsünü paylaşılarak cep telefonundan kontrol edilebilmesi şartıyla kurulan bir yapı bulunuyor. Tüm bu flash, youtube vs. acabilme yetenegi aslında kurdugumuz Sykfire programının nimeti degilde Skyfire sisteminin nimetinden yararlanmış oluyoruz :oke: Yani Skyfire sisteminde ne varsa ne kurulu ise Skyfire da onu gösteriyor. O yuzden Skyfire programına sonradan başka krack oluşturucuları tarafından add-on (eklenti), plugin, vb şeylerin sonradan birleştirilip krack yapılamamasına olanak saglıyor. Ama emin ol, Skyfire sistemi yakında geliştirilerek daha fazla içerik add-on ve plugin destegiyle karşımıza çıkacaktır. :oke: Kolay gelsin.

deeplove78

deeplove78

Üye
N95 8gb telefona sahibim. uygulamayı açtığımda acquring data connection diyor. options dan da ayarları değiştiremiyorum( aktif değil ). Başka bir ayar falan gerektiriyormu? yardımınızı bekliyorum:(
Bağlantım (Vodafone live)

bulentba

bulentba

Üye
saol

hamza271970

hamza271970

Üye
elerine sağlık dostum teşekürler

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb telefona sahibim. uygulamayı açtığımda acquring data connection diyor. options dan da ayarları değiştiremiyorum( aktif değil ). Başka bir ayar falan gerektiriyormu? yardımınızı bekliyorum:(
Bağlantım (Vodafone live)

skyfire ı açtıgında hemen mause ikonunu asagıya dogru sec, sonra programın menusunde connection yerinde son baglantıyı hatırla secenegi acık olup olmadıgına bak. O secenegin kapalı olması gerek eger her acılısta baglantıyı sormasını istiyorsan eger. Skyfire icin 3G(acık havada daha hızlı deniyor 3G şebekesi yetkilileri tarafından) ya da Wi-Fi(WLAN) baglantı ile girmelisin, GPRS/EDGE baglantısı ile cok sorun oluyor. Cunku skyfire yuksek hızlı baglantı istiyor.

bayrampasa93

Üye
bende bu program ses cikarmiyor

fayn88

fayn88

Üye
tam benlik walla sagolasın !

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
bende bu program ses cikarmiyor

evet , mapavri arkadaşın dedigi gibi telefonun yanındaki ses tuslarını kullanıp, sesi yulseltip alcaltabilir. ve telefonundan 6 tusuna basarakta sesi anlık kapatıp tekrar basarak acabilirsin(mute/unmute).

kolay gelsin, iyi forumlar.

adı burdasaklı

adı burdasaklı

Üye
arkadaşlar çok güzel program fakat tek kusuru dosya indirememesi...:oke:

senolates

Üye
tsk ederim paylasiminiz icin ama ben n81 normal kullaniyorum ve linke tikladigimda desteklenmiyor yazisi cikiyor.wlan uzerinden telden yapmaya calsyrm

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok güzel program fakat tek kusuru dosya indirememesi...:oke:

dostum yanlışın var, çok güzel download yapılıyor. :oke: Yani dosya indirebiliyorsun.

senolates' Alıntı:
tsk ederim paylasiminiz icin ama ben n81 normal kullaniyorum ve linke tikladigimda desteklenmiyor yazisi cikiyor.wlan uzerinden telden yapmaya calsyrm

dostum Skyfire uzerinden mi tıklıyorsun linke, biraz daha açarmısın sorunu? hangi linke tıkladıgında ve hangi programla vs. filan belirtirsen sevinirim.

cs1453

cs1453

Üye
n80de çalışmıo hata hata hata

bnycastro01

Üye
ben bu proyla aveadan bedava internete giriyorum :) ama dosya indiremiyorum ve ses çıkmıyo

Müteferric

Üye
Benim de programda birkaç sorunum var.Öncelikle videoları donarak açıyor,2.si tam ekran yapamıyorum,ekran genişliyor fakat yana doğru dönmediğinden gözükmüyor herşey(bu ayarla v.s halledilebilir galiba).3.sesi gelmiyor,yandaki tuşlardan da açtım,gerekenleri yaptım olmadı.Yardım edilirse sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.
Diğer taraftan sayfa geçiş hızı v.s güzel.Telefonun G810

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Benim de programda birkaç sorunum var.Öncelikle videoları donarak açıyor,2.si tam ekran yapamıyorum,ekran genişliyor fakat yana doğru dönmediğinden gözükmüyor herşey(bu ayarla v.s halledilebilir galiba).3.sesi gelmiyor,yandaki tuşlardan da açtım,gerekenleri yaptım olmadı.Yardım edilirse sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.
Diğer taraftan sayfa geçiş hızı v.s güzel.Telefonun G810

malesef video larda telefona gore tam ekran yapamıyor. bununla beraber programın ekranı yana dondur(lanscape) modu yok. ses konusunda yandaki ses ayar tuslarını denediysen ve de sıfır(0) tuşuna basıp mute de yani sesi direk kısıp kapatma ayarını da kontrol ettiysen ve çalışmıyorsa eger baglantın düşük oldugu için olabiliyor ve ya program telefonunla uyumsuz oldugunda. Samsun icin uyumsuz oldugu soylenmis programı dagıtan şirketin ana sayfasında... Ama sen pro.yu bir silip tekrar yuklemeyi dene programla beraber yardımcı programlarda kuruluyordu onlar hatalı kurulmus olabilir. Kolay gelsin.

Müteferric

Üye
Teşekkür ederim cevabın için.Zaten ses olayını hallettim,bi şekilde geldi ses.Tam ekran için dediğin gibi yapacak birşey yokmuş.Bir o videoların dona dona çalışması var(ses gayet düzügn geliyor).Onu da Samsungla uyumlu değilmiş madem takmamak gerek.Tekrar teşekkürler;)

mur07at

Üye
arkadaşlar merhaba bu program süper ben e63 de kullandım bütün videoları açıyor ses süper fakat bişey oldu artık sitelere bile giremiyorum kaldırdım tekrar kurdum olmadı. tekrar indirdim yine olmadı açamıyorum. yardım ederseniz ii olur.

Üst Alt