emeğinize sağlık. N79 da kullanıyorum. Bazı sitelerde sorun çıkıyor(bilyoner.com, gunlukfilm.com) ancak genel olarak çok kullanışlı, ayrıca görsel de çok iyi. siteleri orjinal şekliyle gösterebiliyor. kotalı bağlantılar dikkat etsin başka sorun olmaz.
--------------- Ekleme ---------------
bu arada öncki sayfalarda okuduğum kadarı ile online film sitelerinden kimse film izleyemiyor. ben de denediğimde eklenti hatası alıyorum. aynı firefox da olduğu gibi "gerekli eklentiyi kurun uyarısı" çıkıyor (bir adet yeşil puzzle parçası). buda şu anlama geliyor sanırım; yakında bu sürüme uygun güncelleme veya eklenti çıkarsa veya bulunabilirse online film sitelerindeki genel sorunda giderilir.
, zaten binlerce eklenti ve plug-in desteklemesini de beklemek mümkün olmayacak birşey aslında. Skyfire aslında server tabanlı yani skyfire sisteminde olusturulan bilgisayarların sistemde oluşturulan ekran görüntüsünü paylaşılarak cep telefonundan kontrol edilebilmesi şartıyla kurulan bir yapı bulunuyor. Tüm bu flash, youtube vs. acabilme yetenegi aslında kurdugumuz Sykfire programının nimeti degilde Skyfire sisteminin nimetinden yararlanmış oluyoruz
Yani Skyfire sisteminde ne varsa ne kurulu ise Skyfire da onu gösteriyor. O yuzden Skyfire programına sonradan başka krack oluşturucuları tarafından add-on (eklenti), plugin, vb şeylerin sonradan birleştirilip krack yapılamamasına olanak saglıyor. Ama emin ol, Skyfire sistemi yakında geliştirilerek daha fazla içerik add-on ve plugin destegiyle karşımıza çıkacaktır.
Kolay gelsin.N95 8gb telefona sahibim. uygulamayı açtığımda acquring data connection diyor. options dan da ayarları değiştiremiyorum( aktif değil ). Başka bir ayar falan gerektiriyormu? yardımınızı bekliyorum
Bağlantım (Vodafone live)
Yanılmıyorsam ses in kısayolu sıfırdı.ona basıp açmayı deneyebilirsinbende bu program ses cikarmiyor
bende bu program ses cikarmiyor
arkadaşlar çok güzel program fakat tek kusuru dosya indirememesi...![]()
Yani dosya indirebiliyorsun. senolates' Alıntı:tsk ederim paylasiminiz icin ama ben n81 normal kullaniyorum ve linke tikladigimda desteklenmiyor yazisi cikiyor.wlan uzerinden telden yapmaya calsyrm
Benim de programda birkaç sorunum var.Öncelikle videoları donarak açıyor,2.si tam ekran yapamıyorum,ekran genişliyor fakat yana doğru dönmediğinden gözükmüyor herşey(bu ayarla v.s halledilebilir galiba).3.sesi gelmiyor,yandaki tuşlardan da açtım,gerekenleri yaptım olmadı.Yardım edilirse sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.
Diğer taraftan sayfa geçiş hızı v.s güzel.Telefonun G810