Skyfire 1.1 (v1.1.0.13041) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

Gospadi

Gospadi

Üye
Bendede videoları acıyor yanlız ses problemi yasıyorum??Telefon modeli e71 bu konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaslar yazarlarsa memnun kalırım...

cisse009

Üye
nasıl kayıt olunuyor biri yardımcı olabilirmi

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
n79 da çalışmadı.acquiring data connection diyor.settings e falan da girmiyor.

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-.../skyfire-v0-85-8000-s60v3-updated-178069.html

burdaki eski versiyon çalıştı bende ama bu yenisi bağlantı hatası veriyor.

baglantı hatası vermemis aslında telefonun , baglantı kurmuş fakat ana sayfa bilgilerini alamamış. Eski versiyonda ana sayfayı internetten yuklemiyordu kendisinde mevcuttu, ve o yuzden program açılırken bu tur sorun olmuyordu. Fakat yenisi icin sana onerim programı silip tekrar kurman. Eger tekrar aynı problemi yaşıyorsan eger settings ten baglantını degiştirmen ve herzaman sormasını saglaman. Yani bir oncekini hatırla işaretli olmasın. onun icinde program acılırken hemen mause u asagı cekip menu ye basman. o zaman settings menusune ulaşabilirsin.

Gospadi' Alıntı:
Bendede videoları acıyor yanlız ses problemi yasıyorum??Telefon modeli e71 bu konuyla ilgili bilgi sahibi arkadaslar yazarlarsa memnun kalırım...
ses icin telefonun yandaki tuşlarını kullanın ve mute yani ses kısık olup olmadıgını 0(sıfır) tuşuna basarak kontrol edin.

cisse009' Alıntı:
nasıl kayıt olunuyor biri yardımcı olabilirmi

yeni versiyonda kayıt olmana gerek yok. ama illaki kayıt olmak istiyorsan sitesinden hesap acabilirsin.

erkamaj' Alıntı:
bende önceden n79 da girebiliyordum normal bir şekilde ama şimdi "acquiring data connection" deyip duruyor bir çare yöntem????
baglantınızı degiştirmeye çalışın skyfire ın menusunden acılırken mause u asagı cekin ve menu ye basın connection dan baglantı ayarlarında bir oncekini hatırlayı kaldırın. Eger bu da olmaz ise telefonunuzda kayıtlı olarak baglandıgınız ayarları silip tekrar yukleyin ya da kayıt edin.

kolay gelsin.

alisönmez

Üye
harbı on numara bı uygulama ekleyenın ellllerıne sagglık :)

frestasta

frestasta

Üye
@ zeyunal bağlantıları silip programı kaldırdım oldu saolsın

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Başarılı bir program, kullanırım :)

flyyy

Üye
ellerine sağlık e 51 kullanıyorum flash sorunum var kime sorsam bu programı önerdi ...

turgut basar

turgut basar

Üye
eline sağlık nedesek az TEŞEKKÜRLER

wampir1926

Üye
selamın aleyküm bende n79 var programı indirim telin hangi bölümüne atcam yani nasıl ukrcam programı bilnem varsa yardımcı olabilr mi

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
selamın aleyküm bende n79 var programı indirim telin hangi bölümüne atcam yani nasıl ukrcam programı bilnem varsa yardımcı olabilr mi

aleykumselam, programi indirdikten sonra .rar dan cıkarttıgın .sis uzantılı programı telefonunun bilgisayar baglantı kablosuyla hafıza kartına atıp sonra telefonundan hazıfa kartına attıgın yere gidip .sis uzantılı programı aç ve telefonuna kur, telefonunda hic yer yoksa hafıza kartına da kurabilirsin. Ya da .rar dan cıkarttıgın .sis uzantılı programı bluetooth ile telefonuna gonder ve telefonunun hafızası kur. Kurulum bittikten sonra programı telefonundan uygulamalar bölümünden ulaşabilirsin.
Kolay gelsin.

görkis

Üye
:oke:

teşekkür ederim.... işime yaradı

m_y_z_

m_y_z_

Üye
paylaşım için
teşekkürler arkadaşım

moonstonesir

Üye
Paylaşım için çok çok teşekkürler gerçekten çok iyi bi program ama bende sadece birkez çalıştı sonra hep acquiring data connection yazıp duruyor menü deki remember last connection secili bir türlü change connection'a getiremedim hiçbir şekilde secmeme izin vermiyor defalarca uygulamayı telefondan kaldırıp yükledim hatta eski versiyonunu yükledim onda soruyor ama bu yenisinde bir türlü başaramadım bağlantı secme ekranı gelmiyor saatlerce acquiring data connection yazır öle kalıyor acaba sizin bi fikriniz varmı bu konuyla ilgili ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.(Bu arada cihaz n86)

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için çok çok teşekkürler gerçekten çok iyi bi program ama bende sadece birkez çalıştı sonra hep acquiring data connection yazıp duruyor menü deki remember last connection secili bir türlü change connection'a getiremedim hiçbir şekilde secmeme izin vermiyor defalarca uygulamayı telefondan kaldırıp yükledim hatta eski versiyonunu yükledim onda soruyor ama bu yenisinde bir türlü başaramadım bağlantı secme ekranı gelmiyor saatlerce acquiring data connection yazır öle kalıyor acaba sizin bi fikriniz varmı bu konuyla ilgili ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.(Bu arada cihaz n86)

dostum program açıldıgı ilk anda sayfa adresini yazma yerinden aşagı dogru indirmeye çalış. şimdi menu ye basıp baglantı ayarlarını hatırlayı kaldırabilirsin. Eger bunu başaramaz isen baglantılarından aynı baglantının kopyası varsa sil mesela maxicep(01) gibi olanları yani sonuna parantez içinde 01,02 filan yazan baglantı kopya ayarlarını silip oyle tekrar bir dene. Eger kopya yoksa programla baglantı kurmaya calıstıgın tüm baglantı ayarlarını silmen gerekecek, bu genellikle kesin çözüm oluyor. kolay gelsin.

ercn7

Üye
bende de vaynı sorun var baglantı seçemiyorum tüm baglantıları sildima ama gene olmadı yardım edin...

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
Bu Skyfire' ın N80' de sorunsuz çalışan versiyonu yok mu ?? Yaa ekran çözünürlüğü için hata veriyor ya da hafıza yetersiz uyarısı veriyor !! Hangi sürümü kurmalıyım..Yada skyfire bana hiç mi olmaz..Ağız tadı ile hafıza dolu sorunu vermeden rahatça internete gireceğim bir tarayıcı yokmu N80 için yaa ??

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Bu Skyfire' ın N80' de sorunsuz çalışan versiyonu yok mu ?? Yaa ekran çözünürlüğü için hata veriyor ya da hafıza yetersiz uyarısı veriyor !! Hangi sürümü kurmalıyım..Yada skyfire bana hiç mi olmaz..Ağız tadı ile hafıza dolu sorunu vermeden rahatça internete gireceğim bir tarayıcı yokmu N80 için yaa ??

aşagıdaki linkten 0.9 versiyonunu indir kardeşim bir dene bakalım. N80 kullanıcıları kullanabildiklerini soyledikleri versiyondu. Kolay gelsin.
MaxiCep.Com - Bilgilendirme

Üst Alt