Videolarda Filan Ses Çıkmıyor "Audio" Falan filan bi hata verio sebebi nedir acaba?
zoothig' Alıntı:bir sorucam arkadaşlar bu program ve başka programlarda dosya indirimi neden olmuyor anlamadım winrarı falan mı kurmam gerekiyor acaba
Cihazından get.skyfire.com adresine gir..oraya cihazının modelini yazınca uygun proyu indirime sunuyorlar..bide bu yolu dene(bende n78 de aynı sorunu bu yolla halletmiştim de)Dostum N80'de ne yaptıysam çalıştıramadım. Ne yapmak lazım acaba, detay bilgi alabilir miyim?
Dostum N80'de ne yaptıysam çalıştıramadım. Ne yapmak lazım acaba, detay bilgi alabilir miyim?
osmanpasa77' Alıntı:selam;
N79 kullanıyorum ve cihazda kurulu tarayıcıyı sorunsuz kullanıyorum,
genelde video felan seyretmem akşamları aklıma birşeyler geldiğinde şöyle bir sörf yaparım,etrafımda free wifi bağlantısıda pek yok,turkcell'in 100 mb internet paketini kullanıyorum.
Gelelim soruya bu durumda skyfire veya opera tarzı bir tarayıcıyı yüklememin bana faydası ne olur.?
Sörf ağırlıklı bir kullanım için operayımı skyfire mı önerirsiniz.
Aylık 100 mb. kotalı kullanıcı olduğu tekrar edeyim bu arada.
Peki opera miniyi kendi sitesinden yüklediğimde,kullanım kısıtlamalımıdır.? yani 30 günlük filanmı.?
Öyleyse sınırsızını nereden yükleyebilirim,birde operanın kendi sitesinde N79 modeli seçeneği yok.?
diğer cihazlardan hangisi uyumludur,kullananlar neyi yükledi acaba.?
erkamaj' Alıntı:arkadaşım ben skyfire başladığında telefonun internetinden bağlanyor sonra kablosuz bağlantımı seçsem dahi en az 2 kontörüm gidiyor. telefondan pek anlamam telefonun sol üst köşesinde E harfi ve altında 2 ok çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim
Telefonunda E harfi GPRS/EDGE baglantısı kurarak internete baglandıgını gosteriyor, o yuzden kontorun gidiyor. Skyfire ı açarken baglantı noktasını seç dedigi zaman wlan baglantısını seç (4 kareden olusan bir kare Wlan işareti). ve her baglantıyı sordugunda ilk sectigin baglantıyı sec. kolay gelsin.
tamam zaten sorunda program başlar başlamaz E çıkması ve seçimde kablosuz bağlantımı seçtiğim halde kaybolmaması.