Skyfire 1.1 (v1.1.0.13041) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

atilla5757

Üye
ya arkadaşım bende n73 yükledim ama baglantı hatası variyor allah aşkına yardımcı olun

afacan1979

Üye
arkadaşlar az önce yukledin sertifika hatası diyor yardım dermisiniz

seko83

Üye
saol

hakanaco

Üye
hani bunun linki telden ındırcem bulamyrum

veli sınay

Üye
arkadaş ben yukarda verdin lınke tıklıyorum ama desteklemiyor die sorun veriyor bnm tel E63 bana yardımcı olursaniz svnrm tşk

ufukustaoglu

Üye
arkadaşlar merhabalar,bu programı yukledım telefonuma,(n95 8gB) anck,baglanmaya clştgmda,SORRY SKYFıRE CANNOT PROVıDE YOUR COUNTRY dıye bı uyarı verıyr ve altında da,4321_3001 yazıyo,sonrada tek secenek cıkıs oluyor,bu konuda yardıma ıhtıyacım var,sımdıden cok tesekur ederım,ıyı gunler arkadaslar..

neyfel42

Üye
sonyericssona oluyo mu

fucker_fuckara

fucker_fuckara

Üye
indirdiğim bütün skyfire uygulamalarında sorry.skyfire cannot provide service in your country bu this time. yazıyor biri yardımcı olursa...

hurgezgin

Üye
selam arkadaşlar bu skyfire neden artık çalışmıyor bilen varmı ???

evrenkarabulut

Üye
sagolasın kardesim

K_R_M

K_R_M

Üye
İnşallah çalışır

UHDE

UHDE

Üye
n79 a daha önce kurdum sorunsuz çalışıyordu,1 hafta önce önce ülke hatası vermeye başladı,programı kaldırdım tekrar kurup denerim dite ,bu seferde program inmiyor ,acil yardım ,destek ,öneri bekliyorum...şimdiden teşekkürler...

--------------- Ekleme ---------------

bendede çalışmıyor artık :(

cemkagan23

cemkagan23

Üye
evet bnde de ülke sorun çıkmay ve çalışmamaya bşladı.ne yapabiirim :S

ama ayenizde hallettim çok saolun.+rep ;)

rusenrencber

Üye
sorry. skfire cannot provide service in your countr at this time8 bana bunu dio

jjjeeemmm

Üye
tr de kullanılamıo hatası alıyorum inatla ugrasıorum :(

nefrety_

Üye
s.a. arkadaşlar ben indirdim bu tarayıcıyı ama şöyle bir hata veriyor :
sorry. skyfire cannot provide service in your country at this time(
(4.3.21_3001) işte bmyle bir hata veriyor yardım edebilirmisiniz..

supituna

Üye
ya arkadaşlar arşiv olarak eklemisn saolun ama telefondan indirecekleride düşünseniz keşke rica etsem ek olarak onu da koyarmisnz bu arada benim tel 5230 çalışırmi acaba?

emreu1907

emreu1907

Üye
arkadaşlar cihazım 6220c 4321_3001 hatası alıyorum ve sürekli kapanıyor kullanamadım yardımcı olabilirmiyiz teşekkürler

arkadaşlar 6220c kullanıyorum 4231_3001 diye bir hata alıyorum yardımcı olabilirmisiniz

kalyantem

Üye
selamunaleykum ya ben ne yaptıysam nokıa e63 te bu skyfire yi çalıştıramadım şimdi bunu yükleyim dedim desteklenmiyor diyor ne yapmam lazım

merhaba arkadaşlar ne yaptıysam nokıa e63 te bu program açılmıyor bağlantı sorunu veriyor kendiliğinden çıkıyor(vodafon ınternet ile bağlanıyorum) ne yapmam lazım lütfen yardım edin şimdiden tşk

Üst Alt