Skyfire 1.1 (v1.1.0.13041) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

fight28

Üye
arkadaslar ülkemizde hizmet vermiyor hatası var peki bunu cözümü varmı!

masquerro

Üye
ıyı guzelde telefondan ındıreceklerı de keske dusunseydınız arsıv oldugundan telefondan ındıremıyorum desteklemıyor dıyo sıs olarak koyabılırsenız cok hayra gececek

mabdussamed

mabdussamed

Üye
Teşekkürler

hasan199367

Üye
arkadaşlar skyfireye wifiyle baglanmak istiyorum baslarken soruyo seciyorum sonra hata veriyo girmiyo ne yapmalıyım

kafkaz

kafkaz

Üye
tesekkurlet

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
bu 1 temmuzdan sonraki hatasının üstüne mi güncellendi eğer öyleyse cevap verirseniz sevinirim
bolt programına alternatif arıyorum ama bolt dan memnuum

gıllozcu

Üye
slm ya bu e63tel hiç birşey desteklemiyor ne dandik bi telmiş buna nasıl vido izlenir filaş istiyor olmuyor bilen bi yazsın rica ayrıntılı

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
slm ya bu e63tel hiç birşey desteklemiyor ne dandik bi telmiş buna nasıl vido izlenir filaş istiyor olmuyor bilen bi yazsın rica ayrıntılı

e63 desteklemez olur mu desteklemesi lazım onda bir sürü şey çalıştıracak işletim sistemi var tam bilmiyorum ama symbiam os 9 yada 8 küsürlü olaması lazım 7 üstüyse destekler bu 1
2. flash istiyor olması doğal bu internetten video izlerken videonun hızlı yüklenmesini sağlar flash lite 3 yüklü olması gerekir oda çoğu telefonda oluyoda biraz gelişmişi olan v3.14 var onu indir aşağıda linki vercem bak ordan yükle çalıştırması lazım birde skyfire 1 temmuzdan itibaren yasaklandığı için bolt 2.11 yükle 1.70 versiyonun olduğu sayfadan resimli açıklamasını takip et

şu v2.11 versiyonu bunu indir

http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-browser-web-tarayicilar/bitstream-inc-bolt-v2-1-a-352516.html

şu v1.70 bunu indirme resimli anlatımından nasıl yükleneceğine bak

http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-...n-youtubeye-girme-resimli-anlatim-314951.html

kafana takılan bişi olursa imzamdaki linke tıkla benim açtığım bi konu ben yardımcı olurum

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
onun işletim sistemi mec çalıştırmaz

panzehir2

panzehir2

Üye
benım n73 çalıstırdım da aramyapıyorum kontorlu heralde

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
skyfire çalışmıyor çözüm bulununana kadar:locked: