Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skyfire 1.1 (v1.1.0.13041) Symbian S60v3
Sponsorlu Bağlantılar
fight28
Üye
arkadaslar ülkemizde hizmet vermiyor hatası var peki bunu cözümü varmı!
masquerro
Üye
ıyı guzelde telefondan ındıreceklerı de keske dusunseydınız arsıv oldugundan telefondan ındıremıyorum desteklemıyor dıyo sıs olarak koyabılırsenız cok hayra gececek
evet bende kullanıyordum 1 temmuzdan itibaren dünyada kapatılmıs ve hata veriyor
hasan199367
Üye
arkadaşlar skyfireye wifiyle baglanmak istiyorum baslarken soruyo seciyorum sonra hata veriyo girmiyo ne yapmalıyım
kafkaz
Üye
tesekkurlet
fos4luiandeyson
Üye
bu 1 temmuzdan sonraki hatasının üstüne mi güncellendi eğer öyleyse cevap verirseniz sevinirim
bolt programına alternatif arıyorum ama bolt dan memnuum
gıllozcu
Üye
slm ya bu e63tel hiç birşey desteklemiyor ne dandik bi telmiş buna nasıl vido izlenir filaş istiyor olmuyor bilen bi yazsın rica ayrıntılı
e63 desteklemez olur mu desteklemesi lazım onda bir sürü şey çalıştıracak işletim sistemi var tam bilmiyorum ama symbiam os 9 yada 8 küsürlü olaması lazım 7 üstüyse destekler bu 1
2. flash istiyor olması doğal bu internetten video izlerken videonun hızlı yüklenmesini sağlar flash lite 3 yüklü olması gerekir oda çoğu telefonda oluyoda biraz gelişmişi olan v3.14 var onu indir aşağıda linki vercem bak ordan yükle çalıştırması lazım birde skyfire 1 temmuzdan itibaren yasaklandığı için bolt 2.11 yükle 1.70 versiyonun olduğu sayfadan resimli açıklamasını takip et