Skyfire 1.1 (v1.1.0.13041) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

umutakbas

Üye
n 95 te çalışmıyor mu ¿

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
sinanbaba

sinanbaba

Üye
Teşekkürler

sener85

Üye
5800 yükledim hata alıyorum 1.5.0.15495 sürümünü yükledim olmadı
hata şu şekilde
acquiring data connection
connectiong
diyor girmiyor sorun nedir bilen arkadaş var mı

opuldunuzz

Üye
Ya arkadslar bende e63 var ne yaptimsa internetten vido izleyemiyorum iki defeda gincellettim skyferi de xukledim tl turkcel kampanyali aldim

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
5800 yükledim hata alıyorum 1.5.0.15495 sürümünü yükledim olmadı
hata şu şekilde
acquiring data connection
connectiong
diyor girmiyor sorun nedir bilen arkadaş var mı

skyfire acılırken mause ikonunu asagı dogru cek ve menuden son internet baglantısını hatırla isaretli ise eger onu kaldır, birde eger baglantı secimini sorarken herzaman aynı baglantıyı sec bu tur hatanın tekrar basına gelmemesi icin. yani aynı baglantının kopyası varsa eger maxicep(1),maxicep(2) vb turde parantez icinde sayılarla olan kopyaları varsa eger baglantılarının o baglantılarını secmemen gerekiyor. eger mumkunse silmelisin. kolay gelsin.

Ya arkadslar bende e63 var ne yaptimsa internetten vido izleyemiyorum iki defeda gincellettim skyferi de xukledim tl turkcel kampanyali aldim

baglantının cok iyi ceken bir yerde olması gerekiyor. dısarıda olsan bile bazen olmuyor ve muhakkat iyi bir baglantı icin 3g baglantı sart. yani edge ya da gprs ile zor. ama gercekten calısıp calısmadıgını ogrenmek istiyorsan biryerde wi-fi baglantısıyla bir denemeni oneririm, sorunun telefondan mı yoksa baglantından mı oldugunu ogrenmek icin. kolay gelsin.

6_yasin_6

Üye
arkadaslar benim tel sonyericsson w810i telefonuma uygun browserler nelerdir aceba?? linki verirseniz sevinirim;-)

ozzyes

Üye
e63 telime yükleyemedim desteklemiyor uyarısı veriyor başka bir sürümü var mı

taha2355688

Üye
arkadaşlar bu skyfireye wireless ile girilebiliyomu yoksa tek kontorlemi çalışıyor ??

--------------- Ekleme ---------------

cevap lütfen acele edin..... :(

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu skyfireye wireless ile girilebiliyomu yoksa tek kontorlemi çalışıyor ??

cevap lütfen acele edin..... :(

wireless ile girilebiliyor. kontor istemiyor. ;)

fenadami

Üye
sağol hocam

omer1230

omer1230

Üye
çok teşekkürler bu programla internetten oyun da oynanıyor mu yani kraloyun.com oyunstar.com gibi sitelerden bunuda yaparsa pes artık :D

srooyunu

Üye
arkadaşlar n79 uma yukledım cannot provide service in your country at this time hatası veriyor ne yapabilirim ?

fmaka

Üye
bende de aynı sorun var yokmu bunu çözecek bi arkadaş?

atilla5757

Üye
ben yükledim ama yabancı dil oldundan birşey anlanadım yardım nolur

legolasea

Üye
arkadaşlar ben yükledim programı açtı fakat " www."yazarken beni programdan atıyor menüye dönüyor

aziz_21

aziz_21

Üye
COZUMU BILIYORUM
Skyfire yukledikten sonra telefon hafizasina yuklediyseniz dosya yoneticiden telefon hafizasina girip orada olusan skyfire dosyasinin icinde bir not defteri olusacak onu simdi vercegim linkteki dosyayi indirip onunla deistirioruz ve oluor

bu linkten sorunu cozebiliriz

Burdan not defterini indirip telefon hafizasinda olusan skyfire dosyasinin icindekiyle deistirelim artik sorun cozulmus oluor

Akadaşlar link deişti yeni Link Bu

BU linkten not pedi indirip Telefon hafızasına skyfire dosyasının icinde bulunan dosyayla deiştirioruz

cezaul

Üye
slm arkadslar skyfire'ye noluyo indrp kuramiyorum yardm ltfn...

Üst Alt