Skyfire 1.1 (v1.1.0.13041) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
sayfaları yakınlaştırma nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz bende çok küçük gözüküyor görüntü ve yazılar E65 Nokia

telefondaki orta tuşa basarak sayfayı yakınlaştırabilirsin. yakınlaştırmada ince ayarı ise 1 ve 3 tuşları ile gerceklestirebilirsin.

Zoom out: 1
Invoke Superbar: 2
Zoom in: 3
Save Bookmark: 4
Refresh page: 5
Navigate back on page: 7
Navigate forward: 9
To mute / unmute: 6

rdmrnl

Üye
merhaba, benim e63 var ve skyfire ye turkcell interneti kullanarak bağlanamaya çalışıyorum ekranda acquiring data connection yazısı çıkıyor. uygulamayı sildim yeniden yükledim. yine aynı yazı çıkıyor. 2 gün öncesine kadar sorunsuz bağlanıyordum. acil yardıma ihtiyacım var. yardım edersen benim için çok iyi olacak

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
merhaba, benim e63 var ve skyfire ye turkcell interneti kullanarak bağlanamaya çalışıyorum ekranda acquiring data connection yazısı çıkıyor. uygulamayı sildim yeniden yükledim. yine aynı yazı çıkıyor. 2 gün öncesine kadar sorunsuz bağlanıyordum. acil yardıma ihtiyacım var. yardım edersen benim için çok iyi olacak

aslında skyfire ın baglanmıs, bir sorun cıkmaması gerekiyor. Peki ne kadar sure ile bu yazı cıkıyor, ve cıktıktan sonra ne oluyor.

aykuttaze

aykuttaze

Üye
bu sürüm inglizce mi ?türkçe dil desteği yok mu cevaplarnz bekliorm :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
telefonun rakam tuşlarından 3 yakınlaştırıyo 1 ise uzaklaştırıyo

N73 te çalışmadı N80 çalışmadı E 65 sorunlu N78,79,81,82,85,86,95,95 GB,96,97 e63 e66 e71 e75 bu telefonlardan kendim deneyerek sonuç aldım çalışıyor bilgilerinize

yolgezer88

Üye
n79 da denenmiştir sağlam bir bağlantı da yani bu telekom sınırları içerisinde ulus-telekom binasında yani video sitelerinden gayet net bir biçimde avatar izlenmiştir....

frestasta

frestasta

Üye
virüs programım fln yok sadece o çalışıyor o anda nasıl olduğunu bende bilmiyorum işte. açılır açılmaz E bağlantıya hazır simgesi sonra bağlantı seçmem için soruluyor. kendi kablosuz bağlantımı seçiyorum. ana sayfa açılır açılmazda E'nin bağlandığının göstergesi.
programı sildim başka sürümünü yükledim daha doğrusu yükleyemedim "yüklenmedi" yazıyor.
ne yapmam gereken hakkında fikri olan varmı
bu arada benim skyfire programının yanında BETA yazıyo yani beta sürümü onla alakası varmıdır?

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
bu sürüm inglizce mi ?türkçe dil desteği yok mu cevaplarnz bekliorm :oke:
malesef türkçe dil destegi yok. ve sadece ingilizce dil seçenegi mevcut.

mehmet_can01' Alıntı:
telefonun rakam tuşlarından 3 yakınlaştırıyo 1 ise uzaklaştırıyo

N73 te çalışmadı N80 çalışmadı E 65 sorunlu N78,79,81,82,85,86,95,95 GB,96,97 e63 e66 e71 e75 bu telefonlardan kendim deneyerek sonuç aldım çalışıyor bilgilerinize

güzel bilgiler, teşekkürler.

erkamaj' Alıntı:
virüs programım fln yok sadece o çalışıyor o anda nasıl olduğunu bende bilmiyorum işte. açılır açılmaz E bağlantıya hazır simgesi sonra bağlantı seçmem için soruluyor. kendi kablosuz bağlantımı seçiyorum. ana sayfa açılır açılmazda E'nin bağlandığının göstergesi.
programı sildim başka sürümünü yükledim daha doğrusu yükleyemedim "yüklenmedi" yazıyor.
ne yapmam gereken hakkında fikri olan varmı
bu arada benim skyfire programının yanında BETA yazıyo yani beta sürümü onla alakası varmıdır?

beta versiyonlar bitti, beta versiyonlardan sonra birçok düzeltmeler yapıldı. en son güncel versiyonu aşagıda eklentide verdim ve herzaman daha yenisi çıktıkca da konunun ilk sayfasında bulabilirsin.

Ekli dosyalar

frestasta

frestasta

Üye
aynen öyleymiş beta olduğu içinmiş çok saol

mucize61

Üye
bu programı kullanıyorum ne zamandır şu yan ekran olayını halledemedıler bı turlu n95 de falan ekranı yan tuttugunda kendısı yan ekran yapıyordur ama n81 de bu ozellık yok o yuzden izlediğim videoları bir turlu tam ekran ızleyemıyorum sunada bı cozum bulsalar benım ıcın dort dortluk cep tarayıcısı olacak gercı bunun gıbısı bıle yok vıdeo ızleyebıldıgımız bekleyecegız artık gelıstırmelerını :) umarım erken olur :) kullanmayan arkadaslar ıcın kesınlıkle tavsıyem kurup kullansınlar cok memnun kalacaklardır iyi gunler dılerım.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
en iyi sürüm diyebiliriz ram sorunuda yok önceden telefon çok ısınıyordu bu sürümde yok tşkler

achie

achie

Üye
Bu son versiyon da accept dedikten sonra kapanıyor nedeni ne olabilir sizce? eski versiyonlarda böyle bir sorun yoktu.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Bu son versiyon da accept dedikten sonra kapanıyor nedeni ne olabilir sizce? eski versiyonlarda böyle bir sorun yoktu.

telefonunun ram i yetmediginde bu tür sorunla kaşılaşılıyor. Yeni versiyonlarla beraber ram sorunu çıkmaya başladı. ram i 128mb olan telefonlarda çok rahat çalışıyor.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
N73 nihayet çalışmayı başardım ayrıca E65 tede oldu N80 de uğraş sonucu açtim ama tam video izlerken id server:0545454
gibi hatalar alıyorum 5320 xm de sorunsuz çalışmıstır denemediğim telefon kalmadı gibi

macman

macman

Üye
eline sağlık

achie

achie

Üye
telefonunun ram i yetmediginde bu tür sorunla kaşılaşılıyor. Yeni versiyonlarla beraber ram sorunu çıkmaya başladı. ram i 128mb olan telefonlarda çok rahat çalışıyor.

Telefonum N81 ram sorunu olacağını sanmıyorum Opera olsun Opera mini olsun sorunsuz çalışıyor.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum N81 ram sorunu olacağını sanmıyorum Opera olsun Opera mini olsun sorunsuz çalışıyor.

Opera Mobile ve Mini tarayıcılar Sykfire kadar ram kullanmıyor. fakat N81 in 96mb ram i bulunuyor bu da yeterli çalışması için aslında. Sorun yanlış kurulumdan kaynaklanmış olabilir, silip tekrar yükle ve arka fonda başka bir program açık kalmadan tekrar bir açmayı dene.

Cris_07

Cris_07

Üye
harikasın dostum tam aradığım programdı ;)

ekonomili

Üye
öncelikle teşekkürler birşey sorucam e63 aldım.Yorumlarda okuduğum kadarıyla bu program e 63 e uyumlu telefonuma nasıl yüklücem detaylı anlatırsanız sevinirim çünkü ilk kez program yüklücem..

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler birşey sorucam e63 aldım.Yorumlarda okuduğum kadarıyla bu program e 63 e uyumlu telefonuma nasıl yüklücem detaylı anlatırsanız sevinirim çünkü ilk kez program yüklücem..

ilk sayfada ekte verdigim rar uzantılı dosyayı (Skyfire.Labs.Inc.Skyfire 1.1.0.13041.S60v3.signed_MaxiCep.Com.rar) bilgisayarına indirdikten sonra winrar ile sis uzantılı dosyayı (Skyfire.Labs.Inc.Skyfire 1.1.0.13041.S60v3.signed_MaxiCep.Com.sis) çıkartıp bilgisayardan USB kablosu ya da bluetooth ile telefonuna gönder ve telefonundan sis uzantılı dosyayı açıp telefonuna yükle. Yükleme bittikten sonra artık telefonundan programın kısayolundan programı çalıştırıp kullanabilirsin. kolay gelsin.

Üst Alt