n70 te çalışır mı bu program ????
n79 da calismiyor
Programın ana sayfasında N79 un test edildigi ve çalıştıgı soyleniyor, ve burada kullanan bir cok arkadaşın N79 u var ve sorunsun pro. kullanıyor. Dostum , sorunun hakkında biraz daha detaylı bilgi verirsen eger yardımcı olmaya çalışacagız.http://get.skyfire.com' Alıntı:Symbian
Nokia E and N Series
Verified Phones
The list below is just a sampling of popular Symbian phones that Skyfire runs on. Verified means we've tested Skyfire on these phones. Skyfire is certainly not limited to these phones.
5320xm 6220c E62 E66 E71x N73 N78 N81 N95 N96 6210N E61 E63 E71 E75 N76 N79 N85 N95 (8GB)
Not supported: Samsung and LG Symbian devices, Symbian Series S60 (2nd edition), or UIQ
Skyfire will run on Wi-Fi, however a data plan is recommended.
kindredice' Alıntı:samsung i550w de calisiyor da adres yazdıktan sonra kapanıyor bu problemi yaşayan var mı başka?
arkadaşlar bende nokıa e63 var yükledim 1 2 gün çalıştı simdi bağlanmıyor sürekli bağlantı deyiş diyiyor lütfen yardım edin
darqflam3s' Alıntı:arkadaşlar nokia 6630 desteqliyormu?
Programın ana sayfasında N79 un test edildigi ve çalıştıgı soyleniyor, ve burada kullanan bir cok arkadaşın N79 u var ve sorunsun pro. kullanıyor. Dostum , sorunun hakkında biraz daha detaylı bilgi verirsen eger yardımcı olmaya çalışacagız.
geçersiz sertefika süresi geçmiş diyor