Skyfire 1.1 (v1.1.0.13041) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

Lyciren

Üye
5800xm 'ede çıksa bi an önce de doğru düzgün kullanabilsek çok güzel olcak

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
n70 te çalışır mı bu program ????

malesef çalışmaz dostum. N70 in sistemi Symbian 8.1a S60v2 Feature Pack 3(FP3),

bu program Symbian 9.1 S60v3.0 , Symbian 9.2 S60v3.1 FP1 ve Symbian 9.3 S60v3.2 FP2 ler ile uyumlu...

kademxx

kademxx

Üye
tşk kardeş ya eline sağlık

kindredice

Üye
samsung i550w de calisiyor da adres yazdıktan sonra kapanıyor bu problemi yaşayan var mı başka?

kacamus

Üye
ya arkadaslar süpersiniz ya bu program dehset şitttle tafsiye ederim :D

ahmetharmankaya

Üye
n79 da calismiyor

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
n79 da calismiyor
http://get.skyfire.com' Alıntı:
Symbian

Nokia E and N Series

Verified Phones

The list below is just a sampling of popular Symbian phones that Skyfire runs on. Verified means we've tested Skyfire on these phones. Skyfire is certainly not limited to these phones.
5320xm 6220c E62 E66 E71x N73 N78 N81 N95 N96 6210N E61 E63 E71 E75 N76 N79 N85 N95 (8GB)

Not supported: Samsung and LG Symbian devices, Symbian Series S60 (2nd edition), or UIQ
Skyfire will run on Wi-Fi, however a data plan is recommended.
Programın ana sayfasında N79 un test edildigi ve çalıştıgı soyleniyor, ve burada kullanan bir cok arkadaşın N79 u var ve sorunsun pro. kullanıyor. Dostum , sorunun hakkında biraz daha detaylı bilgi verirsen eger yardımcı olmaya çalışacagız.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
yeni Skyfire 1.1.0.13041 sürümü ilk mesaja eklenmiştir / düzenlenmiştir.

uskuta

Üye
arkadaşlar bende nokıa e63 var yükledim 1 2 gün çalıştı simdi bağlanmıyor sürekli bağlantı deyiş diyiyor lütfen yardım edin

MücahitTokgöz

arkadaşlar nokia 6630 desteqliyormu?

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
kindredice' Alıntı:
samsung i550w de calisiyor da adres yazdıktan sonra kapanıyor bu problemi yaşayan var mı başka?

samsung telefonlarda problem olacagını, Skyfire ın ana sayfasında uyumsuz modeller olarak belirtmişler. Ama problemin telefonunun ram i yetmedigi bir problem gibi gorunuyor. Telefonunu kapat aç, hicbir program calıstırmadan once skyfire i aç bir dene bakalım.

arkadaşlar bende nokıa e63 var yükledim 1 2 gün çalıştı simdi bağlanmıyor sürekli bağlantı deyiş diyiyor lütfen yardım edin

silip tekrar kurmayı dene, ve acilista kullanmak istedigin baglanti turunu sana sordugunda ayni baglanti turunu seç. ve tavsiyem programda menuden baglanti ayarlarında, bironceki baglantımı hatırlama ayarınındaki tik i kaldır. her acilista sorsun baglanmak istedigi baglantıyı, bazen aynı yerden girdiginde hızlı acılıyor bir onceki baglantıyı hatırla dersek fakat baska bir yerde baska baglantıda bazen sorun cıkartıyor bu ozellik.
kolay gelsin..

darqflam3s' Alıntı:
arkadaşlar nokia 6630 desteqliyormu?

Telefonun S60 v2, Feature Pack 2
Symbian OS v8.0a
sisteme sahip malesef çalışmaz.

ohhhtay

Üye
teşekürler kardeş

okilincoglu

Üye
nihayet bu sürüm innov8 de çalışıyor teşekkürler:heyo:

modenaf430

Üye
samsung i450 kullanıyorum...programı çalıştırdıkdan son connecting server diyor sonra kapanıyor...galiba kullanamyacağım...ellerine sağlık...

amon35

amon35

Üye
Programın ana sayfasında N79 un test edildigi ve çalıştıgı soyleniyor, ve burada kullanan bir cok arkadaşın N79 u var ve sorunsun pro. kullanıyor. Dostum , sorunun hakkında biraz daha detaylı bilgi verirsen eger yardımcı olmaya çalışacagız.

geçersiz sertefika süresi geçmiş diyor

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
geçersiz sertefika süresi geçmiş diyor

telefonunun tarihi ile ilgili bir probleme benziyor. Telefonunun tarihi dogru mu kontrol et, eger dogru ise 6 ay geri alıp oyle dene kurmayı. kurduktan sonra tekrar gercek tarihe alabilirsin.

paluz

paluz

Üye
saol kardşm bnde de N79 war bnm tarih bu ayı gösteriodu bnde sertifika sorunu çıkmadı...

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
bu sürüm N80 de çalışmıyor N96 sorunsuz çalışıyor N80 için eski sürüme devam yoksa izlenmez

yankef

yankef

Üye
Videolarda Filan Ses Çıkmıyor "Audio" Falan filan bi hata verio sebebi nedir acaba?

Üst Alt