ARKADADASLAR NE OLUR BANA YARDIM EDİN BENDE NOKIA E63 VAR SKYFiRE iNDİRİYOM YüKLÜYOM HATTIM VODAFONE BAGLANTIYI VODAFoNE LİVE SECİYORUM BAGLANIRKEN SOYLE BIR HATA İLE KARSILASIYORUM (THE SERVER CONN... APN DONT INTERNET )DIGER SURUMLERİ DENEDİM ONLARDA BAGLANTI HATASI VERIYOR BEYLER LÜTFEN YARDIM EDIN MAXICEP ÜYELERİ NOLUr CEVAPLARINI CöZÜMLERiNİZi BEKLiYORum
dostum valla ilk once sana bir kac sorum olacak ilk basta sectigin baglantıdan internete girebiliyormusun normal baska bir sekilde (skyfire haric) , digeri de baglantı kurmak istedigin secenegin hızı yavas ise (gprs,edge, vb) server bazlı oldugundan (yani heran baglantılı olmak zorunda) bazen baglantı hatası veriyor. wi-fi baglantısı nı kullanıp hatanın skyfire dan mı yoksa senin vodafone live ayarlarından mı olup olmadıgını ogrenelim. cunku skyfire onerdikleri hızlı bir baglantı olan wi-fi, kendileri de bunun bazen baglantı hatası olarak sorun cıkarabileceginden bahsetmişler. Ama gprs ya da edge ile baglantı kurmak istiyorum diyorsan eger vodafone live ayarının dogru olup olmadıgını telefonun normal web taracısından ogrenebilirsin, eger internete girebiliyorsan sorun yok. o zaman yapacagın sey sebekenin iyi cektigi bir yerden denemen, ve baglantı noktasını her sordugunda her zaman aynı baglantı noktasını secmen.
kolay gelsin ,iyi forumlar.