Skyfire 1.1 (v1.1.0.13041) Symbian S60v3

Sponsorlu Bağlantılar

datasoft__63

Üye
evet arkadaslar bu sürümle beraber facebook taki videolarıda izleye biliyoruz youtubeye direk giriş de yapabiliyoruz nokia n79 da sorunsuz calısıyor

lenovo

lenovo

Üye
internetten vidyo izlerken cihazın ışıkları sönüyor.Bunu nasıl engelleriz arkadaşlar.

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
internetten vidyo izlerken cihazın ışıkları sönüyor.Bunu nasıl engelleriz arkadaşlar.

Telefon ayarlarındaki ekran ayarlasından ışık zaman aşımından ne kadar sure sonra ısıgın kapanacagını ayarlayabilirsin.

breaka

breaka

Üye
kardesm program 10 numara bse ya 4shared dan sarkı flan hertürlu dosya indrımı flan yapılabılyor kısacsası harıkasın :D:D

memolim83

memolim83

Üye
teşekkürler otomatik güncelliyor eskileri zaten

Mematcan

Mematcan

Üye
ARKADADASLAR NE OLUR BANA YARDIM EDİN BENDE NOKIA E63 VAR SKYFiRE iNDİRİYOM YüKLÜYOM HATTIM VODAFONE BAGLANTIYI VODAFoNE LİVE SECİYORUM BAGLANIRKEN SOYLE BIR HATA İLE KARSILASIYORUM (THE SERVER CONN... APN DONT INTERNET )DIGER SURUMLERİ DENEDİM ONLARDA BAGLANTI HATASI VERIYOR BEYLER LÜTFEN YARDIM EDIN MAXICEP ÜYELERİ NOLUr CEVAPLARINI CöZÜMLERiNİZi BEKLiYORum

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
ARKADADASLAR NE OLUR BANA YARDIM EDİN BENDE NOKIA E63 VAR SKYFiRE iNDİRİYOM YüKLÜYOM HATTIM VODAFONE BAGLANTIYI VODAFoNE LİVE SECİYORUM BAGLANIRKEN SOYLE BIR HATA İLE KARSILASIYORUM (THE SERVER CONN... APN DONT INTERNET )DIGER SURUMLERİ DENEDİM ONLARDA BAGLANTI HATASI VERIYOR BEYLER LÜTFEN YARDIM EDIN MAXICEP ÜYELERİ NOLUr CEVAPLARINI CöZÜMLERiNİZi BEKLiYORum

dostum valla ilk once sana bir kac sorum olacak ilk basta sectigin baglantıdan internete girebiliyormusun normal baska bir sekilde (skyfire haric) , digeri de baglantı kurmak istedigin secenegin hızı yavas ise (gprs,edge, vb) server bazlı oldugundan (yani heran baglantılı olmak zorunda) bazen baglantı hatası veriyor. wi-fi baglantısı nı kullanıp hatanın skyfire dan mı yoksa senin vodafone live ayarlarından mı olup olmadıgını ogrenelim. cunku skyfire onerdikleri hızlı bir baglantı olan wi-fi, kendileri de bunun bazen baglantı hatası olarak sorun cıkarabileceginden bahsetmişler. Ama gprs ya da edge ile baglantı kurmak istiyorum diyorsan eger vodafone live ayarının dogru olup olmadıgını telefonun normal web taracısından ogrenebilirsin, eger internete girebiliyorsan sorun yok. o zaman yapacagın sey sebekenin iyi cektigi bir yerden denemen, ve baglantı noktasını her sordugunda her zaman aynı baglantı noktasını secmen.

kolay gelsin ,iyi forumlar.

Mematcan

Mematcan

Üye
kardeş normal internet tarayıcılarından bağlamabiliyorum vodafone live ile internete acaba sürümle ilgili bir bağlantı hatası var yoksa vodafone da mı yani turkcell alsam düzelir mi girebilir miyim vallaq ilk defa su skyfire ı deneyim dedim onda da başarısız oldum sen bana daha detaylı bilgi verirmisin bende kullanmak istiyorum skyfire

--------------- Ekleme ---------------

artık şu skyfire ı mutlu bir yüzle e63 ümde kullanamayacakmıyım ya yardım edin siz neyle bağlanıyorsunuz skyfire wireless dışında turkcell internet mi yoksa vodafone live mi ne olur ayarlayalım su vodafone live ve skyfire sürümünü e63 e

--------------- Ekleme ---------------

şebeke çekiyor zaten kardeş

kafkas197

Üye
ben n78 e yükledim video izlerken çok donuyor 0.90 sürümünü yükledim daha akıcı izleyebildim ssebebini bende anlamadım birazdaha çalışmaları lazım :oke:

rdaki

Üye
saolll

oguziverson

oguziverson

Üye
güzel paylaşım güncellenmesi ii oldu

dizgi

Üye
Kardes ben e65 te denedim yüklendi ama acılmıyor skyfıre a girmiyor bi yardım simdiden saol

zeyunal

zeyunal

Üye
    Konu Sahibi
Kardes ben e65 te denedim yüklendi ama acılmıyor skyfıre a girmiyor bi yardım simdiden saol

programı silip tekrar yukle, cunku bazı yardımcı program ve eklentilerle beraber kuruluyor. Bunlardan herhangi biri kurulmamıs ya da bozuk kurulmuş olabilir.

lee67

Üye
teşekkurler samsung i550w de çalışıyor yukarıda çalışmaz denmiş arkadaslar yanılmasın

zoothig

Üye
üstad java tabanlı chat sitelerine giriyormu ben denedim olmadı

zabit_ersin

zabit_ersin

Üye
Samsung G810 da çalışıyor. Elinize sağlık..

fettah_alan

Üye
teşekkürler eline sağlık

aswerth

aswerth

Üye
geçen gün htc ye yüklemiştim..sonradan s60v3 için olanını da gördüm...şu an için s60v3 lerdeki en iyi web tarayıcısı bence...çok sağol yeni versiyonuda bi deneyelim...

CyberStein

dostum çalışmayan modeller arasında niye N80 i gösteriyonkı bende çalışıyo bu sürümde ram giderilmiş dorudur N80 çalışıyor vide filan izleyebiliyorum ama izlemek için pro. silmek gerek ona göre N80 çalşımıyan modeller arasında sil istersen emeğine sağlık

Arkadaşım eğer N80'de çalıştırabildiysen bana da yardımcı olur musun? Açılıyor... "Connection..." da kalıyor... Sonra "More info - Ok - Change Connection" diyor. Buradan sonra mümkünatı yok. Ama 0.9.0.9156 sürümünde çalışıyor. (Yok denecek kadar takıntı yapsada) Lütfen yardım edin.

tuncayx066

Üye
n70 te çalışır mı bu program ????

Üst Alt