Faturalı Sınırsız 1 GB Turbo Nedir Birisi Yardımcı Olabilir mi? :)

Sponsorlu Bağlantılar

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Sınırsız 1 GB Turbo Nedir Birisi Yardımcı Olabilir mi? :)
Arkadaşlar konuya pek hakim olamadım. Türkcell de ki arkadaş iki dakika anlattı sonra diğer müşteriye baktı.

Benim Anladığım : Sınırsız Bir İnternet Paketim Var İstediğim Kadar Girebilirim 1GB a Kadar TURBO Hızda Kullanabilirim Fakat 1GB Geçtiğinde Hızı Düşer.

Doğru Anlamışmıyım? Aşırı Faturadan Korktuğumdan WiFi olmayınca bişey indirmeye tırsar oldum :) Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

hakanserce007

Üye
evet aynen anladığınız gibi. ancak turbo internet, yüksek hızda internettir. 43 mps hızı destekler. bu hız çoğrafi olarak değişebilir veya sizin cihazınızın özellikleri ile alakalı olarak düşebilir. sınırsız dan kasıt, 1 gb kotadan sonra hız 96 kilobit e düşer. limit aşımı ücreti ödemezsiniz. istediğiniz gibi internete girersiniz, istediğiniz şeyi indirirsiniz. zaten hız düşünce çokda rahat herşeyi yapamıyorsunuz. örneğin video falan izlenmiyor. ben 800 mb lık dosya indirdim 2 buçuk gün sürdü. ancak internette dolanma hızı idare eder. sonuçta sınırsız.

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
hakan hersey dogru solemissin ama 1 gb kullandiktan snra hizi 43mps den.96 kbs deil 2.2 mps dusuyor.

Gskemal226

hakanserce007

Üye
teşekkür ederim, doğrudur, o terimleri tam olarak bilmiyorum. ama hızı düşünce çokda akıcı kullanılmıyor. yani okuyanlar öyle fazla hız beklemesin demek istiyorum. tabi kişisel beklentiler farklı olabilir.

YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
EVet haklisin Soyluyum Dedim Sadece Yoksa 96kbs ile 2mbs arasndaki fark neki :)

by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
96 kb ye düşüyor

• Beğen
Tepkiler: heathrow
YeeGearTR

YeeGearTR

Üye
pfff :(

Abdulsamet05

Üye
Türkiyede En Hızlı İnternet 43 megabit dediği fasa fiso. mobillerde o hıza sağlayacak cihaz üretilmedi. ben kullandım sözde turbo int. 7,2 megabit. o hızda gayet yeterli zaten. ama 43 megabit yok. g yazınca googlenın acılması lazım :D.

phasan

phasan

Üye
Türkıyede hızlı ınternet yok 7.2 megabit cıkıyor en fazla genelde mobıl de

Abdulsamet05

Üye
hızlı internet var olmayı varda, sadece fiber hat bulunan büyükşehirlerde.. biz 500 600 bin nufuslu il merkezlerinde o hızı bulamıyoruz, turkcell rize çamlıhemşinde turbo int reklamı yapıyo..

phasan

phasan

Üye
hızlı internet var olmayı varda, sadece fiber hat bulunan büyükşehirlerde.. biz 500 600 bin nufuslu il merkezlerinde o hızı bulamıyoruz, turkcell rize çamlıhemşinde turbo int reklamı yapıyo..
Pek reklama ınanmıyacan sen bulunundugun bolgedekı aldıgın ınternet hızına bakcan

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar yanitlariniz icin tsk ederim. S4 kullanıyorum su anda paketim bitti ama youtube da film falan izliyorum online muzik dinliyorum iyi su anda ins bozulmaz devam eder hep :))

Üst Alt