Galaxy S3 i9300 SENSATİON S5 ROM(ANDROID 4.4.2) V7.0 09.10.2014★GÜNCEL ROM!

GreaTH

Üye
Kardes ben dosyalarimi goremiyorum yani telefon + Sd kart

Rom yükledim ama Radyo bi türlü gelmiyor menüye bide uygulamaları kaldırırken tel kendini yeniden başlattı şimdilik sorunlar bunlar

GreaTH

Üye
Kardes rom hic sevmedim telefon 5 dk da bir kilitleniyodu kendi kendine kapaniyo kafayi yedi Baska rom attm Daha iyi oldu. Romun cok hatalari var

kardeş romda ram 700 altına inmiyor gereksiz uygulama falanda yok ama neden böyle oldu anlamadım başka rom yükledim sorunlar bunlar!!

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
S5 kamera yi secmiyeceksin
Yok 2 side çalışmıor stock kamerada da aynı hata var kamera başarısız diyor cm11 e dönüyorum çalışıyor tekrar kameraSanırım stock rom yüzünden yapıyor bendeki eski stocklardan güncel türkiye stock üstüne kurayım bide olmazsa başka romlara kaldık yine

kardeşim rom yükledim hatasız ama kamera hatası veriyor.. kamera durduruldu hatası veriyor.. yükleme sırasında seçim yaparken mi hata yapıyorum anlamadım..

Hasand.

Üye
keske s4 icinden olsaydı

007emin

Üye
Beyler ben romu s3 e yükledim gayet güzelde çalışıyor ancak şöyle bir şey var yorumlarıda okudum ayrıca şunu soracam görev yöneticisini açmak için sola basmak lazım bunu eski haline getiremezmiyiz yani bu romda görev yöneticisini orta tuşa basılı tutarak açmaya getiremezmiyiz?

Arkadaşlar bi kurulum videosu çekseniz hangisi seçenekler işaretlenip kurulum yapılcak yapamayan arkadaşlar var sanırım hem yararlı olur

Rom sorun yok sadece biraz daha satbilize olursa daha iyi olur program kaldırıyorsun tel kendini yeniden başlatıyor bide kurulumu yazı olarak yaz bence

Gayet Güzel Çalışıyor diyorsun.. kardeşim kamerayı denedin mi.. bende kamera hatası veriyor.. eğer hata vermiyorsa nasıl yaptığını ve yükleme yaparken hangi kutucukları işaretlediğini söylersen hepimiz aydınlanmış oluruz..
Kardesim ben bu hataları bildiriyorum
Yakın zamanda yeni sürümü gelcektir
Kardeşim bişey dediğim yok.. Keşke romu eklerken bu hatanın olduğunu yazsaydın en azından bizde hata yaptık kamera çalışmıyor diye bu kadar uğraşmazdık.. Yeni sürümünü bekliyorum.. hatta bu sürümün kamera arızası giderilmiş olanı olsa yeter.. Güzel bir rom eline sağlık..

007emin

Üye
Kamera hatası bende aldım bu yüzden eski romumu attım

Kamera sorununu çözen bir babayiğit çıkmadı mı..???