Samsung Star 5233 ün artıları eksileri nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

kozmik1907

kozmik1907

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star 5233 ün artıları eksileri nelerdir ?
Arkadaşlar 6600ın joystick mafiş olunca ve yarın saat 6da mediamarkt ta indrim olacağından telefon almaya karar verdim dağıtılan ilanda normal fiyatı 400tl den 333tl e indirmşler wifi,gps olmasada kanım ısındı nedense kullanan arkadaşlar biraz bahsedeblrmi memnunlarmı acaba?

yusfcuk

yusfcuk

Üye
Ben satın almadım ama bence Star 5233 ün wifi ve 3G si olmayışı. Tabi bi üst madeli olan Star 5233w alırsan onda wifi mevcut arada 50 tl lik bi fark var onuda alsan yinede bazılarımız için büyük bi eksi sayılabilecek 3G onda da mevcut değil. Birde ekran 256 bin renk ama gayet kaliteli. Sen yine almadan önce bi kullan orda. Diğer telefonları da kullan ama benim favorim S5233W Wi-Fi sana şimdiden hayırlı olsun.

Program ve oyun konusuna gelince 240x400 çözünürlükteki çoğu .jar dosyasını çalıştırabileceğini okumuştum bi arkadaş yazmıştı.

kozmik1907

kozmik1907

Üye
    Konu Sahibi
Wifi gibi bir nimet olsa bana telefonda yeter wifi gps aynı anda olursa göbek bile atarım :D telefon bana kalmaz büyük ihtimalle broşürde stokta 150 adet yazıyor millet şu saatte bile çadır kurdu :D 50tl için tehlikeye giremem :D yorumun için teşekkür ederim samsung u pek takip etmediğimden wifi lisinden haberim yoktu

SwordOfGod

Üye
ben kullanıyorum 5233 W kullanıyorum çok şık ve guzel bı telefon fakat benım yaşadıgım tek sorun ınternetten wideo ızleyemıyorum bu konudada yardım ıstıyorum affınıza sıgınarak

neoorog

neoorog

Üye
Wi-fi, 3G gibi şeyleri kullanmasam da olur onların ne olduğunu hala çözemedim diyorsan telefon çok güzel. Ben de bazen müzik dosyalarını ileri sardırınca müziği çalmıyor, diğer müziğe geçmek zorunda kalıyorum..

Onun için telefonu garantiye götüreceğim, onun haricinde bir sorun yaşamadım ben..

blackcont

Üye
telefonu alalı 1 hafta oldu ii güzel hoş telefon dikkatde çekio ama!!!!!! en sinir oldugum özelliği hafiza kart yuvasının telefonun içinde olması ya allahım bugüne kadar gördüüm tum samsunglarda yuva dışardayken (büyük kolaylık) bu telefonda içerde uyuz oldum...ama telimi sewiyorum :) alacaklara hyrlı olsun.

yusufcanusta

Üye
Samsung Star Eksileri
1-Flash playe desteği yok sitelerde gezerken flash player çalışmıyor
2-Youtube widgeti olmasına rağmen youtube bağlanmıyor.
3-İnternet ayarlarından statik dns verdiğinizde almıyor.
4-Uygulama desteği yok yanlızca sınırlı java program ve oyun var
5-İnternetten radyo dinlenmiyor.Dosya Formatı desteklemediği için

yekkkk

Üye
Star'da wifi ve motion sensor ayarı yok,Star WiFi'da ikisi de var ama arkadaş bir türlü rahat bağlanamıyordu garantiden çıkınca rom bulacakmış...Bende Star var dün aldım gayet memnunum gerçi bir kere dondurdum bataryayı çıkarıp takmak zorunda kaldım ama telefonu kullanan ben olunca her sınırda gezerim :D

angellamy1

Üye
arkadaşlar bende star 5233wifi aldım yanlız nedense kamera kalıtesi çok karanlık acaba sizdedemi öyle yoksa telefonun özelliğindenmi bu eger öyleyse kamera çekiminde büyük hayal kırıklıgı yasadım!!!