Tıraş ürünlerinin cicileri ve kakaları

Sponsorlu Bağlantılar

PALA.

PALA.

Üye
  • Beğen
  • Beğenmedim
Tepkiler: DarkredBlue61, Baydırman ve Dobraokuyucu
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
traş makinem var evde
ama ayda 1 mutlaka
jiletle traş ederim
sakallarımı o gaytan bıyıklarımı :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
traş makinem var evde
ama ayda 1 mutlaka
jiletle traş ederim
sakallarımı o gaytan bıyıklarımı :)
jilet kullanmak haramdır.yüzünü kazıma sakal neden bırakmıyorsun? okulda garışanında olmaz. bak bana çangaya gibi bir yerde millet selam veriyor demek ki müslümanlık belirtisi cidden. kuvvetli sünnettir. kaşların kadar bıyığın olacak yemek vs ye girmeyecek etmeyecek. genel ölçü ise 1 tutam olarak yanı elini çenenin bağına atınca avucunu dolduracak kadar gibi düşün hadi o kadar bırakmada 2 3 cm uzat en azından

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ilet değil yalnız.
Mesaj birleştirildi:

tam hatırlamıyorum ama peygamberimizin zamanında bir müşriğe,
-ey filan kişi müslüman ne yaparsa zıttını yapardın sen. (müslüman ayağa kalksa,sen otururdun.sırf muhalif olmak için.(örnek temsilidir) )
müşrik ise ne yapayım keseyimde medineli karılara mı benzeyeyim demiştir.yanı sakal vs kazımamıştır. konuyu çok az anlattım tabi detayı aklımda kalmadı. şimdi diyeceksin kı ne alakası var dimi?

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
ilet değil yalnız.
biliyom jilet
Mesaj birleştirildi:

ilet değil yalnız.
Mesaj birleştirildi:

tam hatırlamıyorum ama peygamberimizin zamanında bir müşriğe,
-ey filan kişi müslüman ne yaparsa zıttını yapardın sen. (müslüman ayağa kalksa,sen otururdun.sırf muhalif olmak için.(örnek temsilidir) )
müşrik ise ne yapayım keseyimde medineli karılara mı benzeyeyim demiştir.yanı sakal vs kazımamıştır. konuyu çok az anlattım tabi detayı aklımda kalmadı. şimdi diyeceksin kı ne alakası var dimi?
naalaka

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
PALA.

PALA.

Üye
Dincilerin hırsızlık, zina, kumar, her türlü uyuşturucu, serseri yatağına çevirdiği bir ülkede, Tıraş olmak harammış ve buna dini bir kılıf bulunmuş.

@Admin sayenizde konu çok farklı bir yere gelmiştir. Bu işte bir terslik yok değil mi ? İrticai faaliyet izinleri tarafınızdan verildi mi ? Herşey usulüne uygun mu ?

• Kahkaha
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
biliyom jilet
Mesaj birleştirildi:

naalaka
hadiste ne geçiyor.kadına benzeyen erkeğe,erkeğe benziyen kadına lanet olsun dimi? hadisin tamamını şiy yapabilirsin. bazı insanların tip olarak karıştırmaya da müsait o yüzden dikkat etmek lazım yaani özellikle o tarz kişiler bu konuya dikkat etmeli.ha genelde sakalı filan az çıkıyor ediyor ama yinede yanlış anlaşılmaya yol açabilir.

askerde bir ara adamın birisi geldi tabi yüzünü görmedim hanımefendi dedim bi baktım adammış.Allah alsın dedim oda güldü etti filan ganyotçu gibi şapalağı goyacan :D

• Kahkaha
Tepkiler: 0sıfırcı
PALA.

PALA.

Üye
Adamlık tüy ve kılla oluyor, içi boş kafanızın saman doldurun:bangin:
Dine en büyük zararı veren de sakallı tayfadır.

• Beğenmedim