Samsung Monte(5620) mi yoksa Lindy(5650) mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melih_ata

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte(5620) mi yoksa Lindy(5650) mi
Arkadaşlar merhaba. 10 gün içerisinde telefon alacağm ama Samsung Monte ve Lindy arasında kaldım.
GPS falan umrumda değil. Hangisinin müzik kalitesi daha güzel ve Wireless'dan internete bağlanınca hızlı ? kullanan arkadaşlar varsa fikir verebilirler mi acaba ? Fiyat konusunda en ucuz bimeks 443 lira, gerçi mediamarkt ve electroworld fiyatlarına bakmadım ama...

Ayrıca Kutunun içinden çıkan Samsung kulaklık işe yarayan güzel ses veren bişey mi, eğer değilse Sennheiser cx200 alcam bunun yanına. Gördüğünüz Artıları ve Eksileri nedir acaba ??

Şimdiden teşekkür ederim.

saksafon93

Üye
samsung monte iyi telefon dokunmatiği 5800 dan falan daha iyi parmağa duyarlı yani kalem ile basamıyorsun ayrıca bolt browser yüklersen youtubeden videoda izleyebiliyorsun tek sorunu bence sensor oyunları çalıştırmıyo ama onunda programları var bulursam paylaşıcam zaten kulak içi kulaklık veriyo ses gayet iyi kulağında durursa kullanmanı tafsiye ederim lindy hakkında ise bi fikrim yok

melih_ata

Üye
    Konu Sahibi
fiyat konusunda acaba electroworld ve mediamarkt fiyatlarını biliyormusun ?
ben telefon yanında bi kulaklık ve 8gb MicroSD kart alacağm için biraz daha pahalıya gelecek bu yüzden ne kadar ucuz olursa iyidir :)))))

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
neden 5800 almıyosun sesi devasa şekilde internet hızlı ve symbian farkı ;)

melih_ata

Üye
    Konu Sahibi
5800'ı hiç hızlı bi telefon bulmuyorum + cebimde koca bişey taşımak istemiyorum. Telefon dediğimiz biraz estetik olmalı açıkçası ki Monte'nin internet hızıyla 5800 arasında bi fark yok.

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
siz bilirsiniz ama yakında değişik şeyler isteğiniz ağır basıcak ve niye bunu aldım diyeceksiniz :S

sheithan0000

Üye
bn monte kullanıyorm ve çok mutlyum kesinlikle tawsiye ederim.....!!

melih_ata

Üye
    Konu Sahibi
cebimde bi gülle taşımak istemiyorum .d.d Monte öyle olsaydı sizde emin olun onuda almazdım ki 2 ay sonra telefonları sadece haftasonu kullanıcam belirli sebeplerden dolayı fazla bişey isteyemem o yüzden :))

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bakın samsung star daha zarif duruyo ama 5800 daha özellik bakımından iyidir
şöyle açıklayayım karşında 2 kız var biri sarışın ama çok diğeri esmer ama çok akıllı hangisi :D

melih_ata

Üye
    Konu Sahibi
akıllı kızı alıp hayatımı zehir edemem :D muhua teşekkürler

silver021

silver021

Üye
bu iki cep arasında karşılaştırma yapmak zor.
ikiside kapasatif ekranlara sahip.
wireless hızları eşit 3.6mpbs
kameraları eşit. :D yani tabi senin tercihine kalmış.
ama tabi monte daha bi şekil duruyor.

LieX

LieX

Üye
bence al monteyi derim internette hiçbir sorun yok videolar çok hızlı açılıyor [face hariç] :)

melih_ata

Üye
    Konu Sahibi
aldım çoktan .d 150 oyun + dolu uygulama var. 8 gb hafıza kartı aldım hiç kastırmadan patır patır açıo
+++++++ Monte'de kulakiçi kulaklıkla bi müzik dinleyn 5800'da ne diyeceksiniz. Samsung'un içinde gelen kulaklık fena deil ama müzik delisi bi insan olduğum için Sennheiser CX200 Pro Street kulaklık aldım bomba şu an.
Yani 5800 gibi KABA, YAVAŞ, AĞIR bi telefona gerek olmadığını anladım o kadarda büyütülecek bi yanı yok şu 5800'ın.

Monte'nin GPS olayına gelirsek sanki her gün yol arayan dürümcüler gibi bunu da büyütmeye gerek yok oyuncak haline geldi. O kadar GPS lazımsa al bi makine tak arabaya pohunu çıkarmayn GPS'in :D :D :D

Fiyat Konusuna gelince : Samsung Monte + Transcend 8 GB MSD Hafıza Kartı + Sennheiser CX200 Pro Street Kulaklık = 559 Tl (BİMEKS)

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
hayırlı olsun nediyelim ben kızda kaldım hala ya :D

123kn456

123kn456

Üye
monte mi aldın hayırlı olsun BENDE TAM MONTE Yİ ÖNERCEKTİM xD

dr_esas_çocuk

dr_esas_çocuk

Üye
hayırlı olsun bende sonunda karar verdim monte alıcam agalar heyovvvvv :)

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Hayırlı olsun gardas aramıza hos geldın monte lindy den ıyı neden mı Şarjı daha uzun gıdıyor :D:D

Xx_HoGaN_xX

Xx_HoGaN_xX

Üye
Lindy'i migrosta gördüm tipini çok beğenmedim.Ben star kullanıyorum ama monteyi al derim. Çok popüler bu aralar:ehe

edi26

edi26

Üye
arkdaşım şu bilgiyi de sana verim samsung montenin ekranı çizilmez ekran 5800 dakiler koruma için film çektiriyolar vs vs hafif kullanışı gayet iyi ama soğuklarda dokunmatik çalışmıyo o ayrı :D

----------Eklendi @ 00:30:40 ---------- Yazıldı @ 00:28:09 ----------

hayırlı olsun yorumların hepsini okumamıştım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt