Telefon Tavsiyesi Samsung S8500 wave mi nokia x6 16 gb mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

mqan16

Üye
siz siz olun samsung almayın bendede x6 16 gb var 10 numara kullanıyorum nokia :oke:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
siz siz olun samsung almayın bendede x6 16 gb var 10 numara kullanıyorum nokia :oke:

wah wahh nasılda tutkuyla bağlanmışsın telefonuna :D tüh nokia x6 yı satıp wave aldığıma pişman oldum şimdi :DDDD

• Beğen
Tepkiler: positive+
burocka

burocka

Üye
tabi ki wave daha üstün bir telefondur ama
wave+16gb hafıza kartı=950+100=1050tl nokia x6=800tl'dir.
aradaki fiyat farkı 250 tldir onun için x6 bana yeter diyenlerin x6 alması daha mantıklıdır ama 250 tl daha verebilirim diyen kesinlikle wave almalıdır.
bi de müzik düşkünüyüm diyosanız x6 tercih edilebilir

Anußis

Anußis

Üye
bende gecende böyle bi mesaj atmıştım gercekten haklısın alacagım zaman bunuda düşünmüştüm 16 gb yada 32 gb bir hafıza kartını erzurumda bulabileceğimi sanmıyorum

blue3737

Üye
nokiadan vazgecme

critic73

Üye
wave sorunlu bence nokia x6 al. bir aydır wave kullanıyorum ve bende oluşan sorunları sıralayım. 1.wave'nin çekim gücü düşük(bir arkadaşla denedik onda nokianın 70 tl değerinde bir telefonu var hatlar turkcell wave yarım çekiyor nokia ) 2.wave de gün içerisinde kapanma sorunu oluyor telefon durduğu yerde kendi kendine kapanıyor bataryayı çıkarıp takmadanda açılmıyor ve bunu günde beş altı defa tekrarlıyor. 3.aksesuarları bulunmuyor tv bağlantı kablosunu bir aydır bulamıyorum aramadığım sormadığım yer kalmadı telpa da yok başarıda yok samsung teknik servislerinde yok hepsi topu birbirine atıyor saçmalık telefona 1000 tl veriyorsun ama 20 tl lik bir aparatını alamıyorsun çünkü bulamıyorsun. bir ayda yaşadığım sorunlar bunlar bakalım daha nelerle karşılaşacam bence iyi düşün araştır. Bence samsung bir yenilik deniyor ve bizide kobay olarak kullanıyor.....

kralmso

kralmso

Üye
x 6 433 mhz wave 1 ghz(1000mhz) wave ile karşılaştırırken x 6 ya haksızlık yapılıyor.samsung artık sadece görsele değil işlemciye yazılımada yatırım yaptı nokia yı geçmesi an meselesi.ne garip daha bi kaç sene önce n 73 ün önüne u 600 ü koyuyorlardı.

qzwx

Üye
:d: tabiki wave çok komik bir soru olmuş :oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
tabi ki wave sorulur mu

eagleneco

eagleneco

Üye
ne x6 mı? bir de wave ile mi kıyaslıyoruz.x6nın 5800 dan kapasitif ekrandandan başka ne farkı var ki.Sırf şarkı indirme desteği veriyor diye dünyanın parasını aldırlar insanlardan. Başarısız symbian dokunmatik telefonlardan bir diğeri x6.
Kıyaslanamaz tabiki wave. Hd video kayıt hızlı bir kullanım mükemmel ekran bu özellikler ancak ve ancak iphone 4, n8 ve muadili telefonlar ile kıyaslanır diyecem ama hemen biri çıkacak şunu diyecek :) Neymiş wave n8le kıyaslanmazmış n8 çok daha iyimiş. Kamerası haricinde nesi iyi anlamadım.

Starsley

Ben söylim adobe flaş player 10.1, adobe flaş liğht 4.0, hdmı çıkışı, dolb dijital ses, 16gb dahili hafıza, 0.3 inç ekran farkı, zenon flaş, carl zeiss lens, 12mp kamera usb(otg)

--------------- Ekleme ---------------

Bu kadar yetermi

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
ne x6 mı? bir de wave ile mi kıyaslıyoruz.x6nın 5800 dan kapasitif ekrandandan başka ne farkı var ki.Sırf şarkı indirme desteği veriyor diye dünyanın parasını aldırlar insanlardan. Başarısız symbian dokunmatik telefonlardan bir diğeri x6.
Kıyaslanamaz tabiki wave. Hd video kayıt hızlı bir kullanım mükemmel ekran bu özellikler ancak ve ancak iphone 4, n8 ve muadili telefonlar ile kıyaslanır diyecem ama hemen biri çıkacak şunu diyecek :) Neymiş wave n8le kıyaslanmazmış n8 çok daha iyimiş. Kamerası haricinde nesi iyi anlamadım.
bende öyle düşünüyorum

o zaman n8 i htc desire hd ile mi kıyaslayalım

eagleneco

eagleneco

Üye
Ben söylim adobe flaş player 10.1, adobe flaş liğht 4.0, hdmı çıkışı, dolb dijital ses, 16gb dahili hafıza, 0.3 inç ekran farkı, zenon flaş, carl zeiss lens, 12mp kamera usb(otg)

Bu kadar yetermi

Tam yazdığım gibi oldu diyebilirim. Hemen biri çıktı n8 in üstün olduğu düşünüldüğü bir şeyler yazdı.
yazılan şeylere bakarsak, flash desteği her an wave içinde gelebilir ve geleceği söyleniyo benim içinde önemli değil, önemli olsa idi htc desire alırdım.16gb dahili hafıza olumlu olabilir ama alırsın 32gb hafıza kartı problem falan kalmaz zten aradaki fiyat farkına 32 gb lık hafıza kartı alınır. Birde şu var hdmi dolby digital ses 16gb dahili hafıza yerine 1Ghz işlemci, 512ram alırım ben. Fotoğraf özelliklerini bende doğruluyorum. Mutlaka daha iyi fotoğraf çekiyodur. Tabi bu şu demek değil wave ile de 5MP mükemmele yakın foto çekebiliyosun. Power led flaşı da oldukça etkili zenon flaşı aratmıyo. Zaten HD video kaydı mevcut. Birde Bada işletim sistemi bence symbian dan çok daha kullanışlı ve hızlı. Birde süper amoled ekran farkı var tabi her wave ve galaxy s kullanıcısının bildiği bir fark.
Wave in +ları madde madde
işlemci 1Ghz
Ram 512 Mbyte
süper amoled ekran: gerçekten çok parlak ve amoledden daha tasarruflu
bada işletim sistemi symbiandan daha kullanışlı: kullanıcıya göre değişir symbianda sevmediğim yönler var.
divx sertifikalı altyazı desteği mevcut
zenon flaşı el feneri gibi kullanamazsın led flaşı kullanırsın. Gerçi çokda önemli değil ama ihtiyaç oluyo.
bu kadar yeter 2 telefonunda birbirine + ları var ama kıyaslama böyle yapılır x6 ile kıyas olmaz. İsteyen n8 isteyen wave alabilir ama x6 olmaaaz.

Starsley

Zaten n8 ben bütün farklarını söylemedim bile yani aradaki fark belli zaten ama şunuda kenara atmayalım wave üretimden kalktı n8 satılmaktan bulunamıyo buda bence herşeyi kanıtlıyor. Bu arada wave 1000 lira n8 de

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
Zaten n8 ben bütün farklarını söylemedim bile yani aradaki fark belli zaten ama şunuda kenara atmayalım wave üretimden kalktı n8 satılmaktan bulunamıyo buda bence herşeyi kanıtlıyor. Bu arada wave 1000 lira n8 de
wave kalktı çünkü seri üretimlerle yenileri gelecek

Starsley

Katleden sen nediyon ben nediyom üretimden kalkmış telefonun yenisi olmaz ancak yeni model olur

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
yenileri derken zaten üst modelleri anlamında

Starsley

Eee tamam yani üretimden kalktı wave olay bu

eagleneco

eagleneco

Üye
N8 i nokia yaptı şuan yok satıyor olabilir. Bir telefonun yok satması o telefonun 1 numara olduğu anlamına gelmez. Hala en çok satan model 5800 ken bu telefonu en iyilerle kıyaslayabiliyormuyuz?
Samsung wave üretimden kalkmış olabilir ki şimdiki model wave2 (8530) iki telefon arasında çok fazla fark da yok zaten.
Ben wave daha iyi demiyorum aynı zamanda ama aşağı da kalmaz. Karşılaştırılabilir diyorum.

Starsley

Wave 2 inin ekranı çok kötü ama clear lcd :D

Üst Alt