Ben söylim adobe flaş player 10.1, adobe flaş liğht 4.0, hdmı çıkışı, dolb dijital ses, 16gb dahili hafıza, 0.3 inç ekran farkı, zenon flaş, carl zeiss lens, 12mp kamera usb(otg)
--------------- Ekleme ---------------
Bu kadar yetermi
Tam yazdığım gibi oldu diyebilirim. Hemen biri çıktı n8 in üstün olduğu düşünüldüğü bir şeyler yazdı.
yazılan şeylere bakarsak, flash desteği her an wave içinde gelebilir ve geleceği söyleniyo benim içinde önemli değil, önemli olsa idi htc desire alırdım.16gb dahili hafıza olumlu olabilir ama alırsın 32gb hafıza kartı problem falan kalmaz zten aradaki fiyat farkına 32 gb lık hafıza kartı alınır. Birde şu var hdmi dolby digital ses 16gb dahili hafıza yerine 1Ghz işlemci, 512ram alırım ben. Fotoğraf özelliklerini bende doğruluyorum. Mutlaka daha iyi fotoğraf çekiyodur. Tabi bu şu demek değil wave ile de 5MP mükemmele yakın foto çekebiliyosun. Power led flaşı da oldukça etkili zenon flaşı aratmıyo. Zaten HD video kaydı mevcut. Birde Bada işletim sistemi bence symbian dan çok daha kullanışlı ve hızlı. Birde süper amoled ekran farkı var tabi her wave ve galaxy s kullanıcısının bildiği bir fark.
Wave in +ları madde madde
işlemci 1Ghz
Ram 512 Mbyte
süper amoled ekran: gerçekten çok parlak ve amoledden daha tasarruflu
bada işletim sistemi symbiandan daha kullanışlı: kullanıcıya göre değişir symbianda sevmediğim yönler var.
divx sertifikalı altyazı desteği mevcut
zenon flaşı el feneri gibi kullanamazsın led flaşı kullanırsın. Gerçi çokda önemli değil ama ihtiyaç oluyo.
bu kadar yeter 2 telefonunda birbirine + ları var ama kıyaslama böyle yapılır x6 ile kıyas olmaz. İsteyen n8 isteyen wave alabilir ama x6 olmaaaz.