Telefon Tavsiyesi Samsung S8500 wave mi nokia x6 16 gb mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Ck.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8500 wave mi nokia x6 16 gb mi ??
bana bi yardımcı olun arkadaşlar samsung 8500 wave mi x6 mı ?

hakancelik06

Üye
kimse bişey yazmamış ben yazayım ilk olarak samsung nasıl bir telefon bilmiyorum ama x6 çok güzel bir telefon tavsiye ederim....

kademxx

kademxx

Üye
şaka yapmayın arkadaşlar ya . samsung wave nin özelliklerini ve kullanışlılığını görmeden karar verme sakın..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
nokia derim

burocka

burocka

Üye
ben de aynı ikilemdeim
öncelikle ihtiyaçlarını düşün öyle karar ver
müzik için alıosan nokiadan şaşma veya iş için kullanıcaksan wave al

--------------- Ekleme ---------------

bi de niye nokia x6 dediğini açıklarsan çok yardımcı olursun çünkü ben de aynı iklemdeyim ve wave'e doğru kayıyorum

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına nokia x6 samsung wave in yanından geçmez samsung wave alın asla pişman olmazsınız müzik hd vide internetten film video izle oyun oyna yok yok hele hele ekran muhteşemmmmm...

HAYAL0GLU

HAYAL0GLU

Üye
arkadaşım bende nokiadan başka telefon kullanmamıştım denemeye karar verdim gittim ikisinide inceledim x6 yanından bile geçemez sende bunun farkına varacaksın emin ol wave seni pişman etmicek bence git ikisinide yakından incele dokun kararını vereceksin

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hiç durma samsung wawe al

Kubde

Kubde

Üye
Bence X6 al Bende ikiside var wave kardeşim kullanıyor ben x6 kullanıyorum wave nin tek iyi tarafı ekranı çok güzel güneşte görüntü x6 ya göre daha berrak Fakat X6 Diğer Bütün özelliklerde Daha iyi Kapasitif ekranı çok hassas ve harika ir algılaması var. Oyun oynuyorsan Nokia Ovi de bir sürü x6 için oyun var program tema Ses V.s Hiç Söylemeye gerek duymuyorum..
Çift Led Flaş 5 Mp Kamerası Çok hoş. Mükemmel resim çekiyor Video kaliteside üzel Açık kaynak kodlu Sistem Kullanıyor ve 5800 da olmayan özellikleri mevcut 1-2 hafta önce bir güncellemesi çıktı internette videoları donmadan izleye biliyorum. Hatta Flash oyun sitelerinden oyun bile oynuyorum hiç kasmadan. bu yüzden ben X6 diyorum. ikisinide kullanan biri olarak tavsiyem budur...
Ayrıca X6 Ya özel bir şifre veriliyor 1 yıl boyunca İstediğin kadar şarkıyı Bedava Bilgisayarına indirip sonsuza kadar saklaya biliyorsun.

laveled

laveled

Üye
samsung wave nereee nokia x6 neree hiç düşünmeden samsug wave iphone 4 bütün özellikler var nerdeyse

HAYAL0GLU

HAYAL0GLU

Üye
Bence X6 al Bende ikiside var wave kardeşim kullanıyor ben x6 kullanıyorum wave nin tek iyi tarafı ekranı çok güzel güneşte görüntü x6 ya göre daha berrak Fakat X6 Diğer Bütün özelliklerde Daha iyi Kapasitif ekranı çok hassas ve harika ir algılaması var. Oyun oynuyorsan Nokia Ovi de bir sürü x6 için oyun var program tema Ses V.s Hiç Söylemeye gerek duymuyorum..
Çift Led Flaş 5 Mp Kamerası Çok hoş. Mükemmel resim çekiyor Video kaliteside üzel Açık kaynak kodlu Sistem Kullanıyor ve 5800 da olmayan özellikleri mevcut 1-2 hafta önce bir güncellemesi çıktı internette videoları donmadan izleye biliyorum. Hatta Flash oyun sitelerinden oyun bile oynuyorum hiç kasmadan. bu yüzden ben X6 diyorum. ikisinide kullanan biri olarak tavsiyem budur...
Ayrıca X6 Ya özel bir şifre veriliyor 1 yıl boyunca İstediğin kadar şarkıyı Bedava Bilgisayarına indirip sonsuza kadar saklaya biliyorsun.

sen iki telefonuda kullandın ve x6 daha performanslı daha hızlı diyorsun öylemi :evet: kardeşim hani x6 daha karizmatik desen anlarım zevktir ama sen harbi sallamışsın waveyi sadece iphone 4 ile karşılaştırın telefondan anlıyan biriysenizde gidin mağazada kendiniz bakın karar verin

• Beğen
Tepkiler: positive+
laveled

laveled

Üye
aynen bende şu 5800 satacam kuzen telefon alcak samsung wave mi iphone 4 mü bi türlü karar veremedm apple bi kargaşa var yok telefonun kamerası bozuk yok çekmio vs vs..samsung wave den tek korkum samsung badanın yeni olması hadi hayırlısı

buraq85

buraq85

Üye
bu nası sorudurya böle bi soru için tellerin denk olması gerekli en azından.. kardeşim wave x6 ya göre çok üztün sormaya gerek yok x6 da kullandım şuan wave kullanıorm arada uçurum fark var, kesinlikle wave. istersen biraz bekle n8 i incele çünkü n8 we wave denk olabilecek teller..

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
kesinlikle wave....

lonenly

Üye
Walla bende ikisi arasında kaldım.Bİ çok mağazaya gidip baktım.Ve hepsinde Samsung'u önerdiler.Fiyatları aynı bi çok özelliğide aynı ama samsungda daha fazla özellik war.X6 dahili hafıza olduğu için yavaş donma yapabiliyor.Ayrıca iphonede olan bütün özellikler Samsungta war.Zaten Samsung Wave ile X6 özelliklerini yanyaa karşılaştırdığın zaman aradaki farkı sende görürsün.Bence kesinlikle samsung wave derim.Ben alalı 2 hafta olucak nerdeyse hala elimden üşürmüyorum.

caneryendi

caneryendi

Üye
arkadaşlar buyrun size waveden müthiş bir özellik daha tv kablosunu tv ye bağlıyorsunuz telinizde yüklü olan oyunları oynuyorsunuz lcd tvde araba yarışı keyfini düşünün waveyi direksiyon gibi kullanıyorsunuz. :):) isterseniz resimleri izleyin isterseniz hd film izleyin kısacası ne yaparsanız yapın wave size sunuyor...

dangerock

Üye
arkadaşlar buyrun size waveden müthiş bir özellik daha tv kablosunu tv ye bağlıyorsunuz telinizde yüklü olan oyunları oynuyorsunuz lcd tvde araba yarışı keyfini düşünün waveyi direksiyon gibi kullanıyorsunuz. :):) isterseniz resimleri izleyin isterseniz hd film izleyin kısacası ne yaparsanız yapın wave size sunuyor...

Dostum sen ciddimisin? Bu gerçekten çok güzel bir özellik. Ben de telefon almayı düşünüyorum ve bu waveyi ciddi ciddi düşünmeye başladım bu okuduklarımdan sonra.. Umarım n8 de 1 aya kadar çıkar da onu da bi görürüm. Tabi fiyatı 1200-1300'ün üstünde olmazsa..

aymen_sezer

Üye
Nokia X6 ile samsung kıyaslanamaz bıle samsun wave özellıklerine baktınınızmı 720p vıdeo cekımı mevcut 5 megapixel kameresı ve en onemlısı!! 1 GHZ işlemcisi var nette gezerken butun sayfalar tık dıye acılıyor en basıtınde en cok ressım olan sıte sabınden coma gırın bakın ressımlerı nasıl hızlı actıgını kesınlıkle samsun wave
ama samsung eksı yanınıda soyleyım 720p cozunurlukte kamera cekımı yaparkan bataryasında hafıf ısınma meydana gelıyor.

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
sormanıza gerek yok bile tabikide wawe
wawe ezer geçer x6 yı bi kere wawe iphone 4 ile kıyaslanıyor.

positive+

Üye
tbikide samsung wave çünkü bu telefon buraq85 inde dediği gibi n8 ile denk olabilecek bi tel

Üst Alt