bi de niye nokia x6 dediğini açıklarsan çok yardımcı olursun çünkü ben de aynı iklemdeyim ve wave'e doğru kayıyorumnokia derim
Bence X6 al Bende ikiside var wave kardeşim kullanıyor ben x6 kullanıyorum wave nin tek iyi tarafı ekranı çok güzel güneşte görüntü x6 ya göre daha berrak Fakat X6 Diğer Bütün özelliklerde Daha iyi Kapasitif ekranı çok hassas ve harika ir algılaması var. Oyun oynuyorsan Nokia Ovi de bir sürü x6 için oyun var program tema Ses V.s Hiç Söylemeye gerek duymuyorum..
Çift Led Flaş 5 Mp Kamerası Çok hoş. Mükemmel resim çekiyor Video kaliteside üzel Açık kaynak kodlu Sistem Kullanıyor ve 5800 da olmayan özellikleri mevcut 1-2 hafta önce bir güncellemesi çıktı internette videoları donmadan izleye biliyorum. Hatta Flash oyun sitelerinden oyun bile oynuyorum hiç kasmadan. bu yüzden ben X6 diyorum. ikisinide kullanan biri olarak tavsiyem budur...
Ayrıca X6 Ya özel bir şifre veriliyor 1 yıl boyunca İstediğin kadar şarkıyı Bedava Bilgisayarına indirip sonsuza kadar saklaya biliyorsun.
kardeşim hani x6 daha karizmatik desen anlarım zevktir ama sen harbi sallamışsın waveyi sadece iphone 4 ile karşılaştırın telefondan anlıyan biriysenizde gidin mağazada kendiniz bakın karar verin
isterseniz resimleri izleyin isterseniz hd film izleyin kısacası ne yaparsanız yapın wave size sunuyor...arkadaşlar buyrun size waveden müthiş bir özellik daha tv kablosunu tv ye bağlıyorsunuz telinizde yüklü olan oyunları oynuyorsunuz lcd tvde araba yarışı keyfini düşünün waveyi direksiyon gibi kullanıyorsunuz.isterseniz resimleri izleyin isterseniz hd film izleyin kısacası ne yaparsanız yapın wave size sunuyor...