Telefon Tavsiyesi Samsung S8500 wave mi nokia x6 16 gb mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

mavrick

mavrick

Üye

buysa kanitiniz siz telden anlamiyonuz

--------------- Ekleme ---------------

gpu bayağı bir rahatsız etmiş seni zoruna gitti broadcom un kaydettiği kaliteli videolar heralde , heralde sıkıldın 64aac de mono sesli videolar kaydetmek yada 5 megapixelle odaklığı bozuk fotolar çekmek ;) o bencmarkda birde 3d performansa gir n8 yaz bakalım wave le karşılaştır sonuç ne çıkacak üzülme ama sonra ;)

sen bir 12 megapixel foto çek bir o kalitede video çek ondan sonra gel hahahaha üzülme ama n8 i okadar kötülüyordum benim wave fıs çıktı demede:)

5 megapikselinn odagı bozukmus ilk kez böyle bişey duyuyom,çekip buraya koyarım istersen!64 aac videoyu wavede kayıt ediyor

buda kanıtı

onu bunu bilmemde benim arkadaşın n8 i fos çıktı

Ayrıca o benchmarklar palavra wave ekranı 240x320 mi? :kop: N8 ekranı 360x360 mı? :kop: Şimdi o ekran çözünürlüğünde yapılmış diyeceksin, peki N8 240x320 de o testi yapsaydı ne olurdu? Ben söyleyeyim. Wave yerin dibine girerdi.

Sen kendini o testlerle avutmaya devam et.

palavra tabi zaten benchmark samsungun:ehe:ehe

testlere inanırım ,milletin abuk subuk yazdıgı şeylere inanacağıma:naughty:

clarsa

clarsa

Üye
arkadaşlar bu arkadaşa laf yok ! :D

pRime.

pRime.

Üye
Öyle boş bi yorum yapar anca çünkü kendi de biliyo N8 her türlü Waveden iyi. :ehe kanıtını vermiş adam hala boş yorum, bilgisizlik falan saçmalıyor. :ehe

Hepte bu samsungcuların arkadaşlarının N8leri fos çıkıyor. Nedense benim tanıdıklarım çok memnun. Başta ben ve halam olmak üzere.

6 yıl olacak neredeyse, ilk s60lı Nokiamdan da memnundum şimdi kullandığım nokiam dan da memnunum hiç biri de fos çıkmadı.

franzliszt

franzliszt

Üye
buysa kanitiniz siz telden anlamiyonuz

5 megapikselinn odagı bozukmus ilk kez böyle bişey duyuyom,çekip buraya koyarım istersen!64 aac videoyu wavede kayıt ediyor

buda kanıtı

onu bunu bilmemde benim arkadaşın n8 i fos çıktı

palavra tabi zaten benchmark samsungun:ehe:ehe

testlere inanırım ,milletin abuk subuk yazdıgı şeylere inanacağıma:naughty:

sen 64mono ile kaydederken biz çift mikrofon 256aac ile kaydediyoruz ;) çekip koy 12 megapixeli görelim ozaman;)

**** bu sitede en iyi gpu sistemleri sıralanmış bak bakalım
1. sırayı nvidia 2. sırayı broadcom takip ediyor değerlerinede iyi bak power sgx 540 yani wavedeki 28 milyon poligon çizerken n8 inki 32 milyon poligon çiziyor al kanıt--------http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=57081

***bu da çip setinin yapabildikleri
;

**** buda gpu bencmark testleri üzerine testler karşılaştırmalar kaynak ;

*****buda grafik,müzik,video işleme oyun olaylarındaki özellikleri iyice bak bakalım kaynak ;

****bakkkk bakkk n8 in bencmark testi 3d hemde kaynak;

****bizim youtube a yüklenen mbps sinden yenmiş videolarla işimiz olmaz çok karşılaştırma isteyen olursa kotasıda yeterse n8 le 7 dakikalık çektiğim video var 561mb alır yükler kaliteyi görürsün, ha lensine laf edeceksen(zeiss hemde en büyük -xenon 1/1.83) bizdede parlak denen bir mod var basmanla tüm renkler capcanlı gözüküyor ama doğal renklerden yana olduğum için kendi özel ayarımla çekim yapıyorum yani demek istediğim şudurki wave in dandik video örneklerine kalmadık ;)

buda samsung nokiadan hızlıdır diyen arkadaşlara gelsin bonus test ;

Starsley

Bu zamana kadar hep nokia kullandım hiç birinden şikayet etmedim :D

mavrick

mavrick

Üye
sen 64mono ile kaydederken biz çift mikrofon 256aac ile kaydediyoruz ;) çekip koy 12 megapixeli görelim ozaman;)

**** bu sitede en iyi gpu sistemleri sıralanmış bak bakalım
1. sırayı nvidia 2. sırayı broadcom takip ediyor değerlerinede iyi bak power sgx 540 yani wavedeki 28 milyon poligon çizerken n8 inki 32 milyon poligon çiziyor al kanıt--------http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=57081

***bu da çip setinin yapabildikleri
;

**** buda gpu bencmark testleri üzerine testler karşılaştırmalar kaynak ;

*****buda grafik,müzik,video işleme oyun olaylarındaki özellikleri iyice bak bakalım kaynak ;

****bakkkk bakkk n8 in bencmark testi 3d hemde kaynak;

****bizim youtube a yüklenen mbps sinden yenmiş videolarla işimiz olmaz çok karşılaştırma isteyen olursa kotasıda yeterse n8 le 7 dakikalık çektiğim video var 561mb alır yükler kaliteyi görürsün, ha lensine laf edeceksen(zeiss hemde en büyük -xenon 1/1.83) bizdede parlak denen bir mod var basmanla tüm renkler capcanlı gözüküyor ama doğal renklerden yana olduğum için kendi özel ayarımla çekim yapıyorum yani demek istediğim şudurki wave in dandik video örneklerine kalmadık ;)

buda samsung nokiadan hızlıdır diyen arkadaşlara gelsin bonus test ;

asagida wave asphalti 9 sn de aciyo ne cabuk unuttun sen:islik

waven islemciside 90 milyon triangle ciziyor bunu unutma :nono:
ve bu sebebten dolayi wave n8 i katliyor ,bu kadar basit bir matematik yani :naughty:

Starsley

Arkadaşım gereksiz mesajlar yapma aldın cvb diğer konularda sus artık

Lacrymosa

Üye
Cevap verememek bir acizlik göstergesidir.

Lacrymosa

Üye
Bir de bana "post" koy göreyim. Nedense hiç göremedim. Bir kere insan olsanız dilinizi satmazsınız. "Post" nedir ya özenti misin sen?

mavrick

mavrick

Üye
kapanmayan bir konu bu var bunu mu kapatmayin:aha:

mavrick

mavrick

Üye
Lacrymosa bosver ben n8 forumu acildigindan beri n8 cilerle tartisirim ama birbirimizi kirmayalim lutfen

Lacrymosa

Üye
Bakın konu başlığı Wave ile başka bir telefon olsa neyse Wave ile X6 hakkında. Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun. X6 ya X6! 5800'dan tek farkı kapasitif ekran ve kamera. Bu telefonla neyi kıyaslıyorsunuz ya??

franzliszt

franzliszt

Üye
asagida wave asphalti 9 sn de aciyo ne cabuk unuttun sen:islik

waven islemciside 90 milyon triangle ciziyor bunu unutma :nono:
ve bu sebebten dolayi wave n8 i katliyor ,bu kadar basit bir matematik yani :naughty:

işte okadar kolay değil dostum çünkü n8in bencmark sonuçları daha eklenmedi testde yazınca bakıcaz , şuan wave işlemci yardımıyla 90 milyon yapabiliyor bak yiğidi öldürür hakkını veririm helal . ama n8 in daha işlemci ile olan sonuçları çıkmadı çıksın konuşuruz . ama 3d testleri çıktı ve paylaştım görüyoruzki müthiş değerler(galaxy s den yüksek değerler) sadece gpu dan konuşursak wave28milyon n8 32milyon bekleyip görücez n8 sonuçlansın ozaman konuşuruz . senin gösterdiğin videoya göre wave galaxy s den hızlı açıyor oyunu öylemi ?

clarsa

clarsa

Üye
Ya Gidin Allah askına Nokia Gibi Donanım acısından eksik bi telefonla waveyi karsılastırmayın ezik N8 :d

demiş noks adlı kara cahil. wawein n8den üstün özelliklerini say !

Starsley

Arkadaşlar yeter bu kadar kapatın şu konuyu kimine göre wave kimine göre n8

Üst Alt