yok ben diyorumki ; bence waveden daha iyi bir telefon x6 sadece anlatmak istediğim
senin idrak yolları enfeksiyonun oldugu
senin gibi kazma kürek telefonlar almadıgım için mutlu oldugumu söylemek istiyorum sadecee bu tabiki kazma kürek telefonlara söylediğim laflar beni rahatlatıyor
piyasa çapında her yüzbin kişiden 1inde olan yada olmayan bir telefon hatta üretimden bile kalkacak olan bir telefonSon mesajını gördüm sadece ve belli ki sen körü körüne Nokia ve X6 bağımlısı olmuşsun. Hiç Wave ya da başka üst düzey telefon kullandın mı bilmiyorum. Bende Wave var ve ondan önce X6 16 GB vardı. X6'yı bilirim. Nokia'yı da bilirim. X6'daki işletim sistemin aslında bir dokunmatik ekran işletim sistemi olmadığını da bilirim. X6 5800 ve N97 gibi saçma telefonların biraz iyileştirilmiş halidir. Ekranı kapasitiftir. Başka hiçbir olumlu yönü yoktur.
O kadar bağlanmışsınız ki imzanıza kocaman X6 koymuşsunuz. Hani iPhone 4, Galaxy S gibi telefonlar olsa neyse de sıradan bir telefon. Ben de zamanında sahip olduğum şeyleri ölümüne savunurdum ama gerçekleri artık görüyorum. Siz de görün.
yav 640 tl verip ucuz parçadan telefon alınca insan ne diyeceğini bilemiyor tabiki ... ağzınla söyledin x6cılar toplandı sende n79u savunuyorsunki nokianın zararla sattıgı telefonlardan bir taneside n79durpiyasa çapında her yüzbin kişiden 1inde olan yada olmayan bir telefon hatta üretimden bile kalkacak olan bir telefon
bana bi yardımcı olun arkadaşlar samsung 8500 wave mi x6 mı ?
) radyodan mp3 formatında kayıt yapması ve daha birçok özellikleriylee sizce x6 ile aynı sınıfa koyulacak bir telefon mux6 yı nasıl kıyaslıyamıyorsan wave ıle n8 hıc kıyaslama bence yanından bıle gecemez n8 ın kardesim yaabu nası sorudurya böle bi soru için tellerin denk olması gerekli en azından.. kardeşim wave x6 ya göre çok üztün sormaya gerek yok x6 da kullandım şuan wave kullanıorm arada uçurum fark var, kesinlikle wave. istersen biraz bekle n8 i incele çünkü n8 we wave denk olabilecek teller..
)o kdr kardeşim yaabi wave cıktı sanki iki ay sonra bi deyeri kalıomus gibi nelerle kıyaslama yapmışlar yaaammada abartmissiniz arkadaslar sanki dunya meselesi kargaya yavrusu $ahan gelirmis diye bi laf vardir herkesin mali kendine guzeldir yalanmi?
))