Telefon Tavsiyesi Samsung S8500 wave mi nokia x6 16 gb mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Anußis

Anußis

Üye
la kop git manyak mısın la sen n79un x6dan iyi değil kötü yanı var la ses dediğin omudur anten gibi kulaklıkları varya o yetiyor zaten :D :ehe

verdiğin 640 tlye yazık la valla yazık n79 gibi uyduruktan teyyare selam söyle o yare hesabı

bursacity

bursacity

Üye
Tamam ortağım ya parayı siz mi alıyonuz yapan düşünsün:D:D

srooyunu

Üye
x6 cilar toplasti basima asil telefondan anlamayan sensin

Gizemli Qızz

Üye
ya arkadaşa kimse anlatamıyacak sanırım :) x6nın n79dan daha kötü oldugunu düşünüyor ... ya karnıma agrılar girmeye basladı :D dmi melih

Lacrymosa

Üye
yok ben diyorumki ; bence waveden daha iyi bir telefon x6 sadece anlatmak istediğim

senin idrak yolları enfeksiyonun oldugu :)

senin gibi kazma kürek telefonlar almadıgım için mutlu oldugumu söylemek istiyorum sadecee bu tabiki kazma kürek telefonlara söylediğim laflar beni rahatlatıyor

Son mesajını gördüm sadece ve belli ki sen körü körüne Nokia ve X6 bağımlısı olmuşsun. Hiç Wave ya da başka üst düzey telefon kullandın mı bilmiyorum. Bende Wave var ve ondan önce X6 16 GB vardı. X6'yı bilirim. Nokia'yı da bilirim. X6'daki işletim sistemin aslında bir dokunmatik ekran işletim sistemi olmadığını da bilirim. X6 5800 ve N97 gibi saçma telefonların biraz iyileştirilmiş halidir. Ekranı kapasitiftir. Başka hiçbir olumlu yönü yoktur.

O kadar bağlanmışsınız ki imzanıza kocaman X6 koymuşsunuz. Hani iPhone 4, Galaxy S gibi telefonlar olsa neyse de sıradan bir telefon. Ben de zamanında sahip olduğum şeyleri ölümüne savunurdum ama gerçekleri artık görüyorum. Siz de görün.

Anußis

Anußis

Üye
yav 640 tl verip ucuz parçadan telefon alınca insan ne diyeceğini bilemiyor tabiki ... ağzınla söyledin x6cılar toplandı sende n79u savunuyorsunki nokianın zararla sattıgı telefonlardan bir taneside n79dur :) piyasa çapında her yüzbin kişiden 1inde olan yada olmayan bir telefon hatta üretimden bile kalkacak olan bir telefon

srooyunu

Üye
la abisi sesi snn zimbirti gibi bozmuor net ve berrak cikarior kiskaninca camur atan cocuklara benzemissin davranislarin cocukca telden anlamiosun arastirmadan almissin bu forumda 10 tane x6 kullanicisi varsa 100 tane n79 cu vardir arasinda ucuru bi fiyat farkida yok ?

--------------- Ekleme ---------------

Son mesajını gördüm sadece ve belli ki sen körü körüne Nokia ve X6 bağımlısı olmuşsun. Hiç Wave ya da başka üst düzey telefon kullandın mı bilmiyorum. Bende Wave var ve ondan önce X6 16 GB vardı. X6'yı bilirim. Nokia'yı da bilirim. X6'daki işletim sistemin aslında bir dokunmatik ekran işletim sistemi olmadığını da bilirim. X6 5800 ve N97 gibi saçma telefonların biraz iyileştirilmiş halidir. Ekranı kapasitiftir. Başka hiçbir olumlu yönü yoktur.

O kadar bağlanmışsınız ki imzanıza kocaman X6 koymuşsunuz. Hani iPhone 4, Galaxy S gibi telefonlar olsa neyse de sıradan bir telefon. Ben de zamanında sahip olduğum şeyleri ölümüne savunurdum ama gerçekleri artık görüyorum. Siz de görün.

bende keske x6 yerine wave alasaydin deyince boyle oldu yarasina basinca boyle oldu iste bunlar boye kaypak ip.eler

--------------- Ekleme ---------------

yav 640 tl verip ucuz parçadan telefon alınca insan ne diyeceğini bilemiyor tabiki ... ağzınla söyledin x6cılar toplandı sende n79u savunuyorsunki nokianın zararla sattıgı telefonlardan bir taneside n79dur :) piyasa çapında her yüzbin kişiden 1inde olan yada olmayan bir telefon hatta üretimden bile kalkacak olan bir telefon

ya x6 ya ne demeli ? Kulaktan dolma laflarla kelleden sallama yarasi olan gocunur

levasinay

levasinay

Üye
wave :oke:

mertderin

Üye
Wave'le x6'nın kıyaslanması akıllara zarar!

434mhz işlemcisi ve 128mb ram'i olan bir telefon nasıl olur da
1000mhz işlemci ve 512mb ram taşıyan bir aletle kıyaslanabilir?

Wave apayrı bir makine, x6 ise ısıtılmış 5800 hepsi bu.

Ha X6 kötü mü: tabii ki kötü değil. 5800 bile baya iyi ancak wave'le aralarında keskin bir kulvar farkı var.

• Beğen
Tepkiler: positive+
kerim5534

kerim5534

Üye
Bence x6

mc_laren983

mc_laren983

Üye
nokıa x6 da adobe flash player yuklu oldugu hallde vıdeo seyredemıyorum warsa bır cozumu yazın guncellemede cıkmıyo flash player

Evilblood

Evilblood

Üye
Bende wave diyorum benim için en iyi özellikler multitouch hız ekran hassasiyet bunların hepsi wavede var telefon almak için 1 ay daha bekleseydim wave çıkınca 5800 yerine wave alırdım neyse 3-4 yıl sonra alırız artık :)

SilentOne

SilentOne

Üye
wave :D

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
bana bi yardımcı olun arkadaşlar samsung 8500 wave mi x6 mı ?

aslında bu başlığın hala kalması bile garip geliyor bana x6 kullanıp wave ye geçtikten sonra anladım ki x6 ile samsung wave kıyaslanamaz bile çünkü biri sıradan bir telefon iken diğeri apple ile kapışabilecek bir telefon samsung yüklenebilen playstation tarzı oyunları, güncelleme sonrası değişen hızı ve diğer güncellemelerdeki gelecek bazı özellikleri( akıllı kilit gibi ) hd kusursuz çekimi ( video modunda yavaş çekime getirilince su damlasının yere düşüşünü bile ayrıntılı şekilde görebilmemiz), şarj süresinin uzun olması, aynı anda 3 cihaza internet modem olma özelliği, tvye bağlantı sayesinde dvd player gibi olması, 5.1 ses sistemlerine direk bağlanıp evi ayağa kaldırması :)) radyodan mp3 formatında kayıt yapması ve daha birçok özellikleriylee sizce x6 ile aynı sınıfa koyulacak bir telefon mu

odontoma

Üye
ben 1 aydır wave kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim wave ile x6 yı kıyaslamak wave'e hakarettir..

yüxexes_ksk

yüxexes_ksk

Üye
bu nası sorudurya böle bi soru için tellerin denk olması gerekli en azından.. kardeşim wave x6 ya göre çok üztün sormaya gerek yok x6 da kullandım şuan wave kullanıorm arada uçurum fark var, kesinlikle wave. istersen biraz bekle n8 i incele çünkü n8 we wave denk olabilecek teller..
x6 yı nasıl kıyaslıyamıyorsan wave ıle n8 hıc kıyaslama bence yanından bıle gecemez n8 ın kardesim yaa :))

JayJayyy

Üye
samsung wave

nomercy30

nomercy30

Üye
ammada abartmissiniz arkadaslar sanki dunya meselesi kargaya yavrusu $ahan gelirmis diye bi laf vardir herkesin mali kendine guzeldir yalanmi?

yüxexes_ksk

yüxexes_ksk

Üye
ammada abartmissiniz arkadaslar sanki dunya meselesi kargaya yavrusu $ahan gelirmis diye bi laf vardir herkesin mali kendine guzeldir yalanmi?
o kdr kardeşim yaabi wave cıktı sanki iki ay sonra bi deyeri kalıomus gibi nelerle kıyaslama yapmışlar yaa :)))

ademden

Üye
arkadaşlar şu an wavenin proğram olarak ne eksiyini görüyoruzki bada deyip duruyoruz bir telefonda olamsı gerekenden fazlası zaten şuanda mevcut eksiyi nedir ne bekleniyor şimdiye kadarki kullandığımen iyi telefon ve bir eksiyini göremedim varsa deyin her yönden harika bilgisayarımdan daha çok zevk veriyor neredeyse deyim anlalayın kulanım bakımından yani bizler samsungun ortağı yada destekçisi deyiliz milli servetimizi deyecek şeylere harcayalım ve wave buna deyer sırf tavsiye olsun diye yazıyorum kimsenin kafası karışmasın alın buna deyer

Üst Alt