Telefon Tavsiyesi Samsung S8500 wave mi nokia x6 16 gb mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

Starsley

Amoled kadar iyi olamaz arkadaşım clear lcd verilere bakmadın herhalde OLED başka lcd başka arada dağlar kadar fark var

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Amoled kadar iyi olamaz arkadaşım clear lcd verilere bakmadın herhalde OLED başka lcd başka arada dağlar kadar fark var

bende biliyorum süperamoled
amoled
lcd
tft üstünlüklerinii :) ama nasıl ki ıphone 4 ün kullandığı retina
ekran lcd olmasına rağmen amoledden üstünse samsung wave 2 nin ekranıda çok çok iyi yakından bir inceleme yapmanı tavsiye ederim

clarsa

clarsa

Üye
x6 ve wawe arasında birşey karşılaştılmaz ki wawe üstün ama c7 x7 veya n8 ile wawe kıyaslanmaz

Starsley

retına ekran yuksek cozunurluklu ekran demek amoled daha canlı ve net goruntu demek anladın :oke: sakın lcd ıyle kıyaslama al sana c7 nın farkı ^^8mp kamera , adobe flaş player 10.1 , adobe flaş lite 4 , 8gb dahılı hafıza ,, usb(otg) , usb gırısı ( cıkıs deıl yanlıs anlama) , parlak paslanmaz ÇELİK KASA , daha cok oyun ve uygulama bada ya nazaran ,, kullandıgı gpu ve yong bunlar dırek ıslemcı ve ram ı etkıler dunyanın en ıyısı :oke: bu wave de yok ,, sımdılık bu kadar yeter eger baska ıstersen bunlar senı tatmın etmesse daha yazıcaklarım var

mavrick

mavrick

Üye
retına ekran yuksek cozunurluklu ekran demek amoled daha canlı ve net goruntu demek anladın :oke: sakın lcd ıyle kıyaslama al sana c7 nın farkı ^^8mp kamera , adobe flaş player 10.1 , adobe flaş lite 4 , 8gb dahılı hafıza ,, usb(otg) , usb gırısı ( cıkıs deıl yanlıs anlama) , parlak paslanmaz ÇELİK KASA , daha cok oyun ve uygulama bada ya nazaran ,, kullandıgı gpu ve yong bunlar dırek ıslemcı ve ram ı etkıler dunyanın en ıyısı :oke: bu wave de yok ,, sımdılık bu kadar yeter eger baska ıstersen bunlar senı tatmın etmesse daha yazıcaklarım var

sen o dandırık c7 nın kamerasını bi geç,gsmarenada gördün,usb otgye gelince koçum wavede dlna var hemde wave 100 metreden kontrol ediyosun c7dede n8de deböyle seç yok ok???adobe flash 9.1 var wavede tamam her videoyu açmıyoama yakında oda gelcek, 8gb dahili hafıza modeli var alimünyüm kasa var oda yetiyo zaten bunlarmı snn artıların:ehe

Starsley

Kişisel yorumlarına bi şey diyemem üstünlükler ortada he sana göre yeter onu bilemem :D

Starsley

Sana göre zaten olamaz çünkü samsungmanıa sın ama gerçek bu

clarsa

clarsa

Üye

Starsley

Atmıcam zaten ne gerek var her şey ortada :D

mavrick

mavrick

Üye
waven n8 den üstün oldugunu kanıtladım hadi sizde kanıtlayındamillet boş konuştuğunuzu zannetmesin:ehe

Starsley

Arkadaş rüyandamı kanıtladın :D

Starsley

Bu neyi kanıtlıyo Allah aşkına bende bi şey var zannettim :D bune ya biz sana 20 tane şey yazıyoruz sen bize bi tane gösteriyosun sorunlumusun sen

mavrick

mavrick

Üye
Bu neyi kanıtlıyo Allah aşkına bende bi şey var zannettim :D bune ya biz sana 20 tane şey yazıyoruz sen bize bi tane gösteriyosun sorunlumusun sen

bak gördünmü daha neyi kanıtladıgını bilmiyosun??? ayrıca sen istersen 100 tane yaz 1000 tane yaz sen yazdıgınn için kanıt sayılmıyor anladınmı?senlik benlik değil bu işler araştıranlar var,kulaktan dolma,abuk sabuk yorumlara göretelefon alınmaz,eğer o testi n8 geçseydi eminim hepiniz her konuda yapiştırırdınız buda cabası

franzliszt

franzliszt

Üye
bilgisiz insanların yazdığı şeyleri bana kanıt diye yutturamazsın

birde şuraya bakında karş ögrenin

sonra franzlist gibi saymada:ehe,yok gpusu iyi ulaa gpu iyi olsa ne yazar ezilmiş n8 birkere

gpu bayağı bir rahatsız etmiş seni zoruna gitti broadcom un kaydettiği kaliteli videolar heralde , heralde sıkıldın 64aac de mono sesli videolar kaydetmek yada 5 megapixelle odaklığı bozuk fotolar çekmek ;) o bencmarkda birde 3d performansa gir n8 yaz bakalım wave le karşılaştır sonuç ne çıkacak üzülme ama sonra ;)

--------------- Ekleme ---------------

bak gördünmü daha neyi kanıtladıgını bilmiyosun??? ayrıca sen istersen 100 tane yaz 1000 tane yaz sen yazdıgınn için kanıt sayılmıyor anladınmı?senlik benlik değil bu işler araştıranlar var,kulaktan dolma,abuk sabuk yorumlara göretelefon alınmaz,eğer o testi n8 geçseydi eminim hepiniz her konuda yapiştırırdınız buda cabası

sen bir 12 megapixel foto çek bir o kalitede video çek ondan sonra gel hahahaha üzülme ama n8 i okadar kötülüyordum benim wave fıs çıktı demede:)

pRime.

pRime.

Üye
Ayrıca o benchmarklar palavra wave ekranı 240x320 mi? :kop: N8 ekranı 360x360 mı? :kop: Şimdi o ekran çözünürlüğünde yapılmış diyeceksin, peki N8 240x320 de o testi yapsaydı ne olurdu? Ben söyleyeyim. Wave yerin dibine girerdi.

--------------- Ekleme ---------------

Sen kendini o testlerle avutmaya devam et.

Üst Alt