cewikkuwwet01
Üye
wave 2 inin ekranı çok kötü ama clear lcd :d
wave 2 kullanmıyorum ama bizzat inceledim bence sallama görmeden en az bizim tellerdeki süper amoled kadar iyi
Amoled kadar iyi olamaz arkadaşım clear lcd verilere bakmadın herhalde OLED başka lcd başka arada dağlar kadar fark var
ama nasıl ki ıphone 4 ün kullandığı retina x6 ve wawe arasında birşey karşılaştılmaz ki wawe üstün ama c7 x7 veya n8 ile wawe kıyaslanmaz

sakın lcd ıyle kıyaslama al sana c7 nın farkı ^^8mp kamera , adobe flaş player 10.1 , adobe flaş lite 4 , 8gb dahılı hafıza ,, usb(otg) , usb gırısı ( cıkıs deıl yanlıs anlama) , parlak paslanmaz ÇELİK KASA , daha cok oyun ve uygulama bada ya nazaran ,, kullandıgı gpu ve yong bunlar dırek ıslemcı ve ram ı etkıler dunyanın en ıyısı
bu wave de yok ,, sımdılık bu kadar yeter eger baska ıstersen bunlar senı tatmın etmesse daha yazıcaklarım varretına ekran yuksek cozunurluklu ekran demek amoled daha canlı ve net goruntu demek anladınsakın lcd ıyle kıyaslama al sana c7 nın farkı ^^8mp kamera , adobe flaş player 10.1 , adobe flaş lite 4 , 8gb dahılı hafıza ,, usb(otg) , usb gırısı ( cıkıs deıl yanlıs anlama) , parlak paslanmaz ÇELİK KASA , daha cok oyun ve uygulama bada ya nazaran ,, kullandıgı gpu ve yong bunlar dırek ıslemcı ve ram ı etkıler dunyanın en ıyısı
bu wave de yok ,, sımdılık bu kadar yeter eger baska ıstersen bunlar senı tatmın etmesse daha yazıcaklarım var

Kişisel yorumlarına bi şey diyemem üstünlükler ortada he sana göre yeter onu bilemem![]()
barış arkadaşım şu konuya bir yorum bile atma n8in waweden daha iyi olduğunu kabullenemiyorlarSana göre zaten olamaz çünkü samsungmanıa sın ama gerçek bu
murat 124le bmv m3 kıyaslamak gibinerede kanıtladın ?waven n8 den üstün oldugunu kanıtladım hadi sizde kanıtlayındamillet boş konuştuğunuzu zannetmesin![]()
nerede kanıtladın ?
--------------- Ekleme ---------------
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/nokia-n8-mi-samsung-wawemi-7-460039.html#post3227794
,yok gpusu iyi ulaa gpu iyi olsa ne yazar ezilmiş n8 birkereBu neyi kanıtlıyo Allah aşkına bende bi şey var zannettimbune ya biz sana 20 tane şey yazıyoruz sen bize bi tane gösteriyosun sorunlumusun sen
bilgisiz insanların yazdığı şeyleri bana kanıt diye yutturamazsın
birde şuraya bakında karş ögrenin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sonra franzlist gibi saymada,yok gpusu iyi ulaa gpu iyi olsa ne yazar ezilmiş n8 birkere
bak gördünmü daha neyi kanıtladıgını bilmiyosun??? ayrıca sen istersen 100 tane yaz 1000 tane yaz sen yazdıgınn için kanıt sayılmıyor anladınmı?senlik benlik değil bu işler araştıranlar var,kulaktan dolma,abuk sabuk yorumlara göretelefon alınmaz,eğer o testi n8 geçseydi eminim hepiniz her konuda yapiştırırdınız buda cabası