İki hafta önce nokia x6 16 gb aldım nokia nın ilk kapasitif telefonu ekranı hd 5 mp kamera dvd kalitesinde kayıt yapıyor vs.. vs... ve en önemli etken nokia nın türkiye pazarında yaptığı ismine güvenerek başka hiçbir telefonla kıyaslamadan körü körüne almış olmamdı. ama kullandıkça nokia nın sadece adının olduğuna şahit oldum müzik kalitesi süper ama ekran kilidini açmak için kullanılan o çok sallama tuşun çok kısa sürede kullanıcınn elinde kalacağı şarj süresinin çok kullanmadan bile ancak iki gün dayanabileceği dvd kalitesi diye abartılan videonun aslında o kadar iyi olmadığı internet hızının, menüler arası geçiş hızının ve telefonda yapılan işlem hızınn ilkel telefonlardaki gibi olduğu ve daha nice eksi yanlarıyla beni 300 tl zarara uğratan nokia x6 deneyimim oldu ...
Neyseki ALLAH tan bi mucize oldu da nokia x6 yı 700 milyona bir telefoncuya sattım yerine farkını ödeyip SAMSUNG WAVE GT-S8500 aldım ekran kalitesi, kamera kalitesi, işlemci hızı, şarj süresi, tasarım kalitesi , daha bir çok üstün özellikleriyle hayran kaldım bu telefona
KESİNLİKLE X6 YA O KADAR PARA VERİP BENİM GİBİ PİŞMAN OLMAYIN