Telefon Tavsiyesi Samsung S8500 wave mi nokia x6 16 gb mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

__black__

__black__

Üye
2 gün önce wave aldım şahane bişey nokianın devri bitti artık

cosmo61

cosmo61

Üye
şekil a'da görüldüğü gibi arkadaşlar ıphone'binb tüm yaptılarını wave yapıo zaten ama x6 yanlarına bile yakşlaşamaz size tüm samimiyetimle belki siz x6 duymamışken ben bu cihazı avrupa ilk çıktığı tarihi bilirim inceledim ozaman bende 5800 vardı dedim dedesini alıcam türkiyeye gelir gelmez vatandan ilk gün ben koşuğ aldım ve işletim sistemi sorunu çıktı ertesi gün bire bir değişim sonraki gelen hoparlör patladı 7 gün onuda aldılar 3 gün sonra sıfırını verdiler onundan ekranı arızalı çıtkı ben 6 yıllık nokia kullanıcısı olarak nokia'dan soğudum ve samsung aldım ve pişman değilim samsung s8500 wave kullanmıyan bilemez o kadar diyorum sesi süper kimse nokia üstün demesin...

ByPotter

ByPotter

Üye
Arkadaşlar bnde 5800ı satıp samsung wave almayı düşünüyorm. Bu iki telefonun arasında kalmıştım. Çok yardımcı oldunuz. Sağolun

OğuzcanAbi

Üye

cataron

cataron

Üye
Wave 2010 un en iyi telefonu seçilmiştir çeşitli forum ve inceleme sitelerinde.

OğuzcanAbi

Üye
samsung un hoşuma giden sayılı terlefonlarından

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
samsung wave de x6 ya göre önde olan özellik ekranın parlaklık olarak kısmen daha iyi olması ve de divx formatını desteklemesi ama x6 gibi işletim sistemi yok sanırım üstelik divx formatını destekleyen programı x6 ya yükleyebiliyorsun zaten nokianın kullanım olarak üstünlüğünü söylememe bile gerek yok

__black__

__black__

Üye
ben 8 yıldır nokia kullandım geçenlerde wave aldım ve nokiaya verilen paraların boşa gittiğini anladım nokia sadece cihazın dış görünümünü değiştirip aynı şekilde bize geri satıyordu n8 çıktığında alacaktım ama waveyi görünce nokiadan vazgeçtim
şimdi nokia kullanan arkadaşlar nokia kullanıyorsunuz diye kalkıp onu büyütmeyin inceleyin waveyi elinizdeki nokiadan soğursunuz

• Beğen
Tepkiler: positive+

semihalbayrak

Üye
ben x6 kullanıyorum ama sana tavsiyem samsung çünkü harika bir telefon özellik olarak mesela facebooktan beğendiğin videoyu indirip oynatabiliyorsun

--------------- Ekleme ---------------

doğru söylüyor :(

bursacity

bursacity

Üye
wawe babacım ha 5800 ha x6:D:D

campsnac1

Üye
arkadaşlar ben wave alıcam ama az daha bekliyorum.sebep te:) bada artık face online chat i yüklesin yaaaaaaaaaaaaa :)

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
tabiki wave

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
İki hafta önce nokia x6 16 gb aldım nokia nın ilk kapasitif telefonu ekranı hd 5 mp kamera dvd kalitesinde kayıt yapıyor vs.. vs... ve en önemli etken nokia nın türkiye pazarında yaptığı ismine güvenerek başka hiçbir telefonla kıyaslamadan körü körüne almış olmamdı. ama kullandıkça nokia nın sadece adının olduğuna şahit oldum müzik kalitesi süper ama ekran kilidini açmak için kullanılan o çok sallama tuşun çok kısa sürede kullanıcınn elinde kalacağı şarj süresinin çok kullanmadan bile ancak iki gün dayanabileceği dvd kalitesi diye abartılan videonun aslında o kadar iyi olmadığı internet hızının, menüler arası geçiş hızının ve telefonda yapılan işlem hızınn ilkel telefonlardaki gibi olduğu ve daha nice eksi yanlarıyla beni 300 tl zarara uğratan nokia x6 deneyimim oldu ...

Neyseki ALLAH tan bi mucize oldu da nokia x6 yı 700 milyona bir telefoncuya sattım yerine farkını ödeyip SAMSUNG WAVE GT-S8500 aldım ekran kalitesi, kamera kalitesi, işlemci hızı, şarj süresi, tasarım kalitesi , daha bir çok üstün özellikleriyle hayran kaldım bu telefona
KESİNLİKLE X6 YA O KADAR PARA VERİP BENİM GİBİ PİŞMAN OLMAYIN

SilentOne

SilentOne

Üye
wave tabikide x6 wave yaklaşamaz amoled ekran var wave de yani

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
arkadaşım ben n97 almıştı dvd kalitesine video dv kalitesinde değil net bir çekim yok ama samsung wave pürüssüz video çekiyor internet hızı yüksek menü hızı saniyelik gerçekten bazı arkadaşlarımızın dediği gibi n8 le kıyaslanabilir ve ben 10 yıllık nokia kullanıcısı olarak nokianın ötekileri yanın da tırışka kaldığını söyleyebilirim nokia eskidendi ben eminimki n8 dede çok önemli bir eksklik yapacak çünki hep böyle yaptı

srooyunu

Üye
arkadaslar insanlar bi durun hele ...

Tamam vave iyi hos guzel 1 ghz islemcisi amoled ekrani tasarimiyla nokiayi solladi
sorun su bada nedir abi ozellikle oturmamis ne oldugu belirsiz isletim sistemlerini onumuze koydugu icin samsungu kiniyorum maxicepte bada ile ilgili bir bolum acildadan bu badanin programlari yayginlasmadan 3310 kullanmaya benzer bu is symbian olsaydi yok satardi

bursacity

bursacity

Üye
arkadaslar insanlar bi durun hele ...

Tamam vave iyi hos guzel 1 ghz islemcisi amoled ekrani tasarimiyla nokiayi solladi

sorun su bada nedir abi ozellikle oturmamis ne oldugu belirsiz isletim sistemlerini onumuze koydugu icin samsungu kiniyorum maxicepte bada ile ilgili bir bolum acildadan bu badanin programlari yayginlasmadan 3310 kullanmaya benzer bu is symbian olsaydi yok satardi

ortağım nokia bole telefon yapabılırmı:D:D

Üst Alt