Telefon Tavsiyesi Samsung S8500 wave mi nokia x6 16 gb mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

bursacity

bursacity

Üye
gorusunu sormadim hem n95 ler n79 lar n73 ler 5800 lar n97 ler olmeden symbian olmez... Hem misal olse bile badami yukselcek ??? :d:

görücez:D:D ama badayıda hor görme alıverir symbianın tahdını

SilentOne

SilentOne

Üye
wave alırdım senin yerinde olsam

srooyunu

Üye

symbian kullanan bi insan psikolojisi içinde;)

snn telde 5800 symbian bada kullanmis gibi konusuosun hayatinda symbian disinda tel kullandinmi sen ? Kulaktan dolma laflarla yok symbian boyle yok symbian boyle :box

bursacity

bursacity

Üye
bana symbianin bi eksigini soyle (browser flas destegi disinda)

symbianın diğer işletim sistemlerine göre artısı varmı ki?

ha sayayım 6600 dan beri aynı menü
ve aynı programlar bir üst telefona uyarlanıyor
5800 da radyo problemi donmalar kapanmalar

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Symbian dışında hangi işletim sistemini kullandınız acaba?bize aralarındaki farklardan bahsedersen bizlerde bilgi sahibi oluruz.

srooyunu

Üye

kardesim hepsi yeni firmwarede cozulebilecek olaylar abartma 5800 almasaydin bak ben n79 aldim bunlari dusundum tarttim olctum bicim bi 5800 hatasida ben yapmadim 5800 nokianin ilk dokunmatik telefonlarindan bunuda dusun

bursacity

bursacity

Üye
nokianın zaten bı sağlam olmasını sevıyorum basına neler geldı bısey olmadıD:D:D

Anußis

Anußis

Üye
kardeşim ona bakarsan millette n79un kalitesiz parçalarından şikayetçiki 2 arkadaşımda n79 kullanıyor birisi turkcell bayinden biriside electro worldden aldı birinin n-gage tuşu çıktı :( birininde yazılımsal hep kamerayı acıp kapatınca beklenmiyen bir olayla karşılaşıldı cihazını tekrar başlatın diyor. bu nokianın gelenekselleştirdiği bir durum x6nında arka kapagı emanet gibi duruyor mesela cok ince korkuyorum acıkcası

Lacrymosa

Üye
X6 mı? :D :D :D :D O ne ki?

srooyunu

Üye
kardeşim ona bakarsan millette n79un kalitesiz parçalarından şikayetçiki 2 arkadaşımda n79 kullanıyor birisi turkcell bayinden biriside electro worldden aldı birinin n-gage tuşu çıktı :( birininde yazılımsal hep kamerayı acıp kapatınca beklenmiyen bir olayla karşılaşıldı cihazını tekrar başlatın diyor. bu nokianın gelenekselleştirdiği bir durum x6nında arka kapagı emanet gibi duruyor mesela cok ince korkuyorum acıkcası

kalitesiz degil sadece hafif malzemeden yapilmis telefonu hor kullanirsan koymak yerine firlatirsan olacagi bu mesele degerini bilmek gerisini firmvare cozecek otesi istisna n79 bence fiyat-performans bakimimdan cok kullanisli telefon gerisi beni enterese etmez teli 4 aydir sorunsuz kullaniom

--------------- Ekleme ---------------

sikayet edecegine x6 yerine wave var ondan alsaydin

Anußis

Anußis

Üye
ne sikayet edecem senin idrak yollarında enfeksiyon var sanırım... Ulan el bebek gül bebek olarak telefonu kullanacaksan git 1110 al tabiki her şeye dayanmalı o kadar para veriyon

Çok konuşmada burada işini yap yapacaksan laf dalaşı degil herkese posta koymaya çalışıyorsun.

Gizemli Qızz

Üye
ya haklısın eski telefonum n79du çok berbat bir telefon arka kapakları zamanla bozuluyor. Beğenmedim n79u

srooyunu

Üye
ne sikayet edecem senin idrak yollarında enfeksiyon var sanırım... Ulan el bebek gül bebek olarak telefonu kullanacaksan git 1110 al tabiki her şeye dayanmalı o kadar para veriyon

Çok konuşmada burada işini yap yapacaksan laf dalaşı degil herkese posta koymaya çalışıyorsun.

sen diyorsun ki :
ben hicbir telefona guvenmiyorum her telefonun bir problemi oldugunu biliyorum sorunsuz telefon ariyorum herseye bir kulp takiyorum x6 aldigim icin pismanim ama bunu ortbas edip cok bilmis modundayim ve baskalarinin yanlisini ve telefonlarin aciklarini bulmak beni bu konuda rahatlatiyor

Anußis

Anußis

Üye
yok ben diyorumki ; bence waveden daha iyi bir telefon x6 sadece anlatmak istediğim

senin idrak yolları enfeksiyonun oldugu :)

senin gibi kazma kürek telefonlar almadıgım için mutlu oldugumu söylemek istiyorum sadecee bu tabiki kazma kürek telefonlara söylediğim laflar beni rahatlatıyor

Gizemli Qızz

Üye
bu arkadaşın dediğin gibi gerçekten enfeksiyonu var :) :kop:

srooyunu

Üye
n79 x6 yi 4 le carpar 2 ye boler bir daha soluom n79 sadece hafif 1 malzemeden yapilmis ve telefon oldukcb bir hafif camur atmayi tele

Üst Alt