bursacity
Üye
gorusunu sormadim hem n95 ler n79 lar n73 ler 5800 lar n97 ler olmeden symbian olmez... Hem misal olse bile badami yukselcek ???![]()
görücez

ama badayıda hor görme alıverir symbianın tahdınıgorusunu sormadim hem n95 ler n79 lar n73 ler 5800 lar n97 ler olmeden symbian olmez... Hem misal olse bile badami yukselcek ???![]()

ama badayıda hor görme alıverir symbianın tahdını
görücezama badayıda hor görme alıverir symbianın tahdını

symbian kullanan bi insan psikolojisi içindesamsungun her teli badali olsa biraz ihtimali olabilir bunlari yazarken nasil bir psikoloji icersindeydin ?![]()
symbian kullanan bi insan psikolojisi içinde

snn telde 5800 symbian nabergulmekten karnima agrilar girdi

sorunlar sorunlar param olsa nokia alırmıyım
ortağım biz ucuz diye aldık güzeldir umuduyla aldık amasorunlar sorunlar param olsa nokia alırmıyım
bana symbianin bi eksigini soyle (browser flas destegi disinda)
Symbian dışında hangi işletim sistemini kullandınız acaba?bize aralarındaki farklardan bahsedersen bizlerde bilgi sahibi oluruz.
symbianın diğer işletim sistemlerine göre artısı varmı ki?
ha sayayım 6600 dan beri aynı menü
ve aynı programlar bir üst telefona uyarlanıyor
5800 da radyo problemi donmalar kapanmalar
symbianın diğer işletim sistemlerine göre artısı varmı ki?
ha sayayım 6600 dan beri aynı menü
ve aynı programlar bir üst telefona uyarlanıyor
5800 da radyo problemi donmalar kapanmalar
birininde yazılımsal hep kamerayı acıp kapatınca beklenmiyen bir olayla karşılaşıldı cihazını tekrar başlatın diyor. bu nokianın gelenekselleştirdiği bir durum x6nında arka kapagı emanet gibi duruyor mesela cok ince korkuyorum acıkcasıkardeşim ona bakarsan millette n79un kalitesiz parçalarından şikayetçiki 2 arkadaşımda n79 kullanıyor birisi turkcell bayinden biriside electro worldden aldı birinin n-gage tuşu çıktıbirininde yazılımsal hep kamerayı acıp kapatınca beklenmiyen bir olayla karşılaşıldı cihazını tekrar başlatın diyor. bu nokianın gelenekselleştirdiği bir durum x6nında arka kapagı emanet gibi duruyor mesela cok ince korkuyorum acıkcası
ne sikayet edecem senin idrak yollarında enfeksiyon var sanırım... Ulan el bebek gül bebek olarak telefonu kullanacaksan git 1110 al tabiki her şeye dayanmalı o kadar para veriyon
Çok konuşmada burada işini yap yapacaksan laf dalaşı degil herkese posta koymaya çalışıyorsun.