Telefon Tavsiyesi Samsung S8500 wave mi nokia x6 16 gb mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Yok abi bu tartışma ve Samsungcuların kişiselleşen hakaretleri bitmez. Şuraya bak ya!
Admine PM atıp hepsini kapattırmak lazım şu kavgaya dönüşen tartışmalı konuların.

mavrick

mavrick

Üye
işte okadar kolay değil dostum çünkü n8in bencmark sonuçları daha eklenmedi testde yazınca bakıcaz , şuan wave işlemci yardımıyla 90 milyon yapabiliyor bak yiğidi öldürür hakkını veririm helal . ama n8 in daha işlemci ile olan sonuçları çıkmadı çıksın konuşuruz . ama 3d testleri çıktı ve paylaştım görüyoruzki müthiş değerler(galaxy s den yüksek değerler) sadece gpu dan konuşursak wave28milyon n8 32milyon bekleyip görücez n8 sonuçlansın ozaman konuşuruz . senin gösterdiğin videoya göre wave galaxy s den hızlı açıyor oyunu öylemi ?

evet 9sn de sony yi ve htcyi geçiyor,aynı oyun asphalt :bilmm

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
ya arkadaşım olurda bu kadarmı olur allah aşkına !
senin bu yorumuna karşılık benim diyeceğim tek bir cümle "sen telefondan anlamıyorsun" Ya arkadaşım akıl var mantık var allah aşkına samasug wave x6yla karşılaktırılacak bir telefonmu ?
yaw varya burada kendimi yerlere vurucam wave n8 gibi telefonlarla karşılaştırabilri xperai galaxy gibi Gitmişler symbian v5 ile karşılaştırılmaz hemde hiç bir telefonuyla şuanda n97 kullanmaktayım gerçekten berbat berbat berbat android telefonumu 2 aylığına verdim uzun sürede samsung wave kullandım kullanmadığın taktirde bilmezsin tabiki ama birşey diyimmi bada uygulama sıkıntısı vardı smasung türkiyeye destek çıkmıyor gibi bişeydi 1.2 gelmedi ama inan onun kadar iyi ir sistem görmedim ada android gibi gelişseydi eyidi o zman symbian win. Palm flaan hepsi hikaye olurdu işde...Samsung Yapmıyor.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
ya arkadaşım olurda bu kadarmı olur allah aşkına !
senin bu yorumuna karşılık benim diyeceğim tek bir cümle "sen telefondan anlamıyorsun" Ya arkadaşım akıl var mantık var allah aşkına samasug wave x6yla karşılaktırılacak bir telefonmu ?
yaw varya burada kendimi yerlere vurucam wave n8 gibi telefonlarla karşılaştırabilri xperai galaxy gibi Gitmişler symbian v5 ile karşılaştırılmaz hemde hiç bir telefonuyla şuanda n97 kullanmaktayım gerçekten berbat berbat berbat android telefonumu 2 aylığına verdim uzun sürede samsung wave kullandım kullanmadığın taktirde bilmezsin tabiki ama birşey diyimmi bada uygulama sıkıntısı vardı smasung türkiyeye destek çıkmıyor gibi bişeydi 1.2 gelmedi ama inan onun kadar iyi ir sistem görmedim ada android gibi gelişseydi eyidi o zman symbian win. Palm flaan hepsi hikaye olurdu işde...Samsung Yapmıyor.
bence wave n8 ile de karşılaştırılamaz x6 ile n8 i karşılaştırın siz ana menü görünümleri bile aynı firma olan firma biraz değişim yapar

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
bence wave n8 ile de karşılaştırılamaz x6 ile n8 i karşılaştırın siz ana menü görünümleri bile aynı firma olan firma biraz değişim yapar
Uygulama sıkıntısı var...Android gibi gelişse N8 de rakipmi ?

hoss

hoss

Üye
şaka gibi tabiki wave

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
Uygulama sıkıntısı var...Android gibi gelişse N8 de rakipmi ?
bana sybian çok tuhaf gelitor ya aslında biraz değişim yapılsa kullanışlılık olarak felan bide uygulama geliştirseler kendileri daha iyi olur tabiki

selim6638

Üye
samsungun kıyas ettiğin bu teelefonu nokiadan çok üstün özelliklere sahip

hardlight

Üye
wave kullanıktan sonra neden nokianın zorluklarına bu kadar katlanmışım dedim,açık ara wave derim

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
ya iyi gzlde kullnimi gec ozellklerine bi bakin zaten yanyana koy babayla cocugu gbi yok yok dedeyle torunu gibi duruyorlar =D ha bu arada gozume hala wave le n8i karsilastiran yorumlar carpiyo wave her teldn hizli nedeninide syliyim cnku kullndgi isletim sistemi yapisi telefonun sistemine fazla yuklnmiyor o yuzden akip gidiyor telefon yok efendim biri demis sadce gpu ya bakarsak n8 daha iyi .. iyi dedigide cok az bi fark ki n8de harici gpu kullnilmis oldugu icin bu ufak fark oluyo ama AKIL MANTIK var ki bi sistem sadece grafik cipinden ibaret degil bi grafik kartini n kadar guclu bi islemciyle desteklersen o kadar iyi verim alirsin yoksa dar bogaz olusturur .. iste cok fun ı olan n8 de islmci ve ram namina hicbirsey yok ... ;) ha sonuc olarakta evet x6 tabiki kullanilir .. wave in yaninda yedek telefon olarak ;)

Üst Alt