Ama bizim telefona farklı bir cihaz üzerinden yüklenebiliyordu sanırım.
Bende nimbuzz yok ya bana da link verin
Ben GT-3350 yükledim sorunsuz çalışıyor.Hatta yukarıda da link verdim dostum halledemedin mi ?
Ayrıca ben "whatspp" derken senin bu konuda 87 mi 88 mi ne sayfada sorduğun soruya istinaden sordum.Nimbuzz değil direk whatsapp.
----------Eklendi @ 22:51:28 ---------- Yazıldı @ 22:50:42 ----------
PC bağlantısını nasıl yapacağım?
USB bağlantı kablosu ile.Samsung sitesinden samsung kies indir herşey orada açık.
----------Eklendi @ 23:04:04 ---------- Yazıldı @ 22:51:28 ----------
Minoo nimbuzz ile ilgili ince bir detay vereyim.Kesinlikle olucaktır inan bana.
Önce
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buraya gir.Daha sonra "
Using Chrome? Find us in the
" yazan yeri tıkla.
Karşına çıkacak olan
linkteki sayfada "Chrome"'a ekle yazısını tıkla.
Yükledikten sonra nimbuzz'u aç.Hesap adını ve şifreni gir.Facebook'u tıkladığında facebook'a bağlanıp izin isticek.İzin ver ona.Daha sonra telefondan girip sorunsuz bir şekilde işini gör.Şahsen ben öyle yaptım oldu.Sende dene takıldığın yerde yine sor.
Ayrıca bu dediklerimi pc den "google chrome" den yap. Saygılar.

----------Eklendi @ 23:08:50 ---------- Yazıldı @ 23:04:04 ----------
abi kolay gelin ya ben bu telefonla youtubedan video falan izleyemiyorum aldıgım günden beri sinir olmuş durumdayım bi yardım edersen sevinirim bna twitterin falan varsa ordan da yazayım sana bi yardım et gözünü seveyim
----------Eklendi @ 19:29:22 ---------- Yazıldı @ 19:23:32 ----------
huuu kimse yok mu yardım edecek
menü-internet-seçenekler-ayarlar-internet profilleri gprs ve vod ayarları gprs ayarlı olmalı yaptığın taktirde kendi internet paketinle izleyebilirsin.
----------Eklendi @ 23:09:47 ---------- Yazıldı @ 23:08:50 ----------
burası muhabbet konusuna dönmüş 10 sayfa gezdim bir uygulama oyun bulurum diye elde var 0 beyler bu telefonun real football 2010'u yok mu
Sayfaları tek tek hızlı bir şekilde gezersen bulursun yaklaşık 50 oyun yükledim ben bu konu sayesinde.

----------Eklendi @ 23:23:52 ---------- Yazıldı @ 23:09:47 ----------
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. Size de bir sorum olacak.

Şu facebook uygulamasındaki reset sorununu çözen var mı? Bu arada sorularınızı bekliyorum
Reset atmayan facebook sürümü