SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye

6)Fabrika Ayarlarına geri dönüş yaptığım taktirde uygulamalar da silinir mi ? Kısacası silinecek herşeyi sıralar mısınız ?

Ben daha önce fabrika ayarlarına dönüş yaptım.
Uygulama, oyun, resim vs hiç bir şey silinmiyor. Yalnızca yaptığınız ayarlar değişiyor, o kadar.
Duvar kağıdı - tema, zil sesleri, alarmlar, telefon ile ilgili yaptığınız ayarlar falan.
Telefonu ilk açtığınızda nasılsa o hale geliyor sadece.

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

beko_heko

beko_heko

Üye
Ben daha önce fabrika ayarlarına dönüş yaptım.
Uygulama, oyun, resim vs hiç bir şey silinmiyor. Yalnızca yaptığınız ayarlar değişiyor, o kadar.
Duvar kağıdı - tema, zil sesleri, alarmlar, telefon ile ilgili yaptığınız ayarlar falan.
Telefonu ilk açtığınızda nasılsa o hale geliyor sadece.

Teşekkürler.

----------Eklendi @ 05:01:59 ---------- Yazıldı @ 04:55:49 ----------

modem olarak nasil kullanacagiz

Bilgisayarınızdan yada laptopunuzdan telefonu modem olarak görmek için;

Telefonu usb kablosu ya da bluetooth ile laptopa bağlarsan internete bağlanabilirsiniz.. Samsung'un sitesinden "Networking Wizard" programını indirmeniz yeterli o herşeyi yapıyo zaten.
Kolay gelsin.

----------Eklendi @ 05:03:31 ---------- Yazıldı @ 05:01:59 ----------

beyler telefona nimbuzz kurdum sorunsuz çalışıyor isteyen yükleyip kullansın facebook ch@t yapma imkanı var :)

Yaa nimbuzz harika bir şey yaa.

" nimbuzz " link alabilir miyim?

----------Eklendi @ 05:09:15 ---------- Yazıldı @ 05:03:31 ----------

Teşekkürler.

----------Eklendi @ 05:01:59 ---------- Yazıldı @ 04:55:49 ----------

Bilgisayarınızdan yada laptopunuzdan telefonu modem olarak görmek için;

Telefonu usb kablosu ya da bluetooth ile laptopa bağlarsan internete bağlanabilirsiniz.. Samsung'un sitesinden "Networking Wizard" programını indirmeniz yeterli o herşeyi yapıyo zaten.
Kolay gelsin.

----------Eklendi @ 05:03:31 ---------- Yazıldı @ 05:01:59 ----------

" nimbuzz " link alabilir miyim?

Nimbuzz için link buldum.Yinede teşekkürler :oke:

minoo

minoo

Üye
Ama bizim telefona farklı bir cihaz üzerinden yüklenebiliyordu sanırım.
Bende nimbuzz yok ya bana da link verin :(

beko_heko

beko_heko

Üye

Aşağıdaki link sana yardımcı olucaktır.Ben kullanıyorum çokta iyi oluyor.
Sorun yaşarsan tekrar yardımcı olurum.
Saygılar...

samsungchat

Üye
merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim telefonda teknoloji namına hiçbirşey bilmiyorum aldımğım samsungchat335 telefonuyla youtube dışındaki videoları izlemek ve fizye girmek istiyorum bunun için önceki sayfada arkadaşlar opera demişler opera 4.4 indirdirdim ama internet profillermden kendi wirelessımı seçiyorum ama o izin ver verme yerinde ücrete tabidir felan yazıyor acaba kendi internetimden parayla gidiyor yoksa evdeki wirelessdanmı çok merak ediyorum emin olamadığım için giremiyorum zaten çoğu zaman bağlanamıyorum.ikinciside fizye yada diğer videolara girdiğimde flash player istiyor ama indiremiyorum sanırım desteklemiyor bu konuda yarımcı olursanız sevinirim birde operadan girdiğim çoğu sayfada okuma hatası veriyor bunu nasıl giderebilirim.biliyorum çok oldu ama çok acill cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ÇOOOK ACİLLLL!!!!!

namlı baykuş

Üye
twitter giremiyorum bu bela telefondan, twitter güncelleniyor diyor fakat açmıyor.. acil yardım.

beko_heko

beko_heko

Üye
twitter giremiyorum bu bela telefondan, twitter güncelleniyor diyor fakat açmıyor.. acil yardım.

Telefonda bulunan "TOPLULUKLAR"kısmından giriş yapıldığında hepsi sorun yaratıyor.
Tek sorunsuz çözüm OPERA 6.5 yada kendi seçtiğiniz bir tarayıcı.Ben aldığımdan beri telefonun o kısmını kullanmadım sayılır.

minoo

minoo

Üye
Telefonda bulunan "TOPLULUKLAR"kısmından giriş yapıldığında hepsi sorun yaratıyor.
Tek sorunsuz çözüm OPERA 6.5 yada kendi seçtiğiniz bir tarayıcı.Ben aldığımdan beri telefonun o kısmını kullanmadım sayılır.

Aynen. Ama msn problem çıkarmadı bana hiç :hmmm
Ben yine de ebuddy kullanıyorum, o ayrı :D

beko_heko

beko_heko

Üye
bsliali ya hocam tele opera yukluyorum ama telin klavyesine uyumlu degil normal tlefon tusları varya onu kullaniyor yokmu klavyesine uygun opera

Opera gelişmiş ayarlarından "tam ekran düzenleme"yi "açık" yaparsan telefondaki tüm tuşları mesaj yazar gibi kullanabilirsin.

----------Eklendi @ 16:43:32 ---------- Yazıldı @ 16:42:11 ----------

Aynen. Ama msn problem çıkarmadı bana hiç :hmmm
Ben yine de ebuddy kullanıyorum, o ayrı :D

Bana msn de sorun çıkardı.Msn ye girdiğimde sürekli bağlantı kopuyor ve aşırı çok kasıyor telefon.

Ayrıca e-buddy sıkıntı yaratmıyorsa link atar mısın ? Hem senin nimbuzz ne oldu ? .) Orada eşitlesene msn yi ?

----------Eklendi @ 16:46:47 ---------- Yazıldı @ 16:43:32 ----------

Foto ve videoların açılmaması çözünürlük ile ilgili diye biliyorum. Bende de yüksek çözünürlüklü fotolar açılmıyor. Ona çare yok.
Ama ben youtube'dan video izleyebiliyorum wifi bağlantısı ile :hmmm

menü-internet-seçenekler-ayarlar-internet profilleri gprs ve vod ayarları gprs ayarlı olmalı yaptığın taktirde kendi internet paketinle izleyebilirsin.

----------Eklendi @ 16:48:41 ---------- Yazıldı @ 16:46:47 ----------

arkadaşlar merhaba,, benim bi iki sorum olacaktı
1 . nimbuzz da bu markayı bulamadım .. eş değer bi model varmı??
2. mesaj gönderirken , mesaj göndermeyi iptal edemiyorum ..iptal tusuna basıyorum işlemiyoru aynı sorun sizlerdede var mı ?? şimdiden teşekkürler

2)Maalesef telefonların %90 nında bu olay var.Mesaj mutlaka gidiyor.Ancak bu zamana kadar kullandığım telefonlardan olan NOKIA 2700 Classic te bu sorunu yaşamıyordum.Ama o telefonda da kasma sorunu vardı o ayrı :))

----------Eklendi @ 16:52:36 ---------- Yazıldı @ 16:48:41 ----------

Arkadaşlar 2 sorum olacak ; 1. bu telefonda uygulamalar arası geçiş yapılıyormu ? örneğin internette dolaşırken mesaj geldi mesajı okumak için mesaj menüsüne geçince internet sayfası kapanıyormu yoksa sayfa kapanmadan mesaj menüsün geçiş yapma tuşu varmı ? 2. Sorum internetten internet bankacılığı işlemleri gerçekleştiriliyormu ? Teşekkürler..

Ben wap.isbank.com.tr adresinden çok rahat internet bankacılığını kullanıyorum.Ayrıca telefonumda İş Bankası CEP ANAHTAR uygulaması da mevcut.

----------Eklendi @ 16:52:53 ---------- Yazıldı @ 16:52:36 ----------

gecen paylaştığım oyunların içinde vardı o indirmedin herhalde ? işte link tek olarak yükledim indirirsin :)

----------Eklendi @ 10:20:29 ---------- Yazıldı @ 10:19:27 ----------

malesef iki sorunada hayır cevabı verebiliyorum ilki java olduğu için olmaz 2.cisi geçen işbank cep uygulama indirdim açarken öyle bekliyor açmıyor demekki olmuyor oda

Ben wap.isbank.com.tr adresinden çok rahat internet bankacılığını kullanıyorum.Ayrıca telefonumda İş Bankası CEP ANAHTAR uygulaması da mevcut.

----------Eklendi @ 17:03:58 ---------- Yazıldı @ 16:52:53 ----------

kardes ben dedigin gibi yaptm nokia 5130 xpress muzik'i denedm indi ama hata veriyo iste error yani kardesim anlamadm gitti bu isi kullanan arkadaslardada bole hata vermismidir? verdiyse onlar sorunu nasil halletti acaba?

GT-3350
Nokia 5130 XM
veya Nokia C3-00
sürümünü deneyin kesinlikle olacaktır.

Ben
GT-3350 yükledim sorunsuz çalışıyor.:islik

----------Eklendi @ 17:07:55 ---------- Yazıldı @ 17:03:58 ----------

merhaba arkadaşlar.
uzun süredir forumu takip ediyorum ama kendi sorunumla ilgili yardım göremedim.
tabiki vermiş olduğunuz bilgilerden de yararlandım teşekkür ederim öncelikle.
20 gün önce samsung s3353 telefonumu aldım.
ilk başlarda msj yazma hızım yavaş olduğu için sorun yaşamıyordum ama şimdi ellerim alışınca hızlandım ve telefonum msj yazarken kasmalar yapıyor.
mesela telefonda müzik dinlerken nasıl msj yazarken 1-2 harf geç çıkıyor aynı o durum.
4gb hafıza kartının 2 gbsi boş. müzik dinlerken daha kötü halde msj yazıyorum harfler cıkmıyor coğunlukla.
acaba neden böyle yapar? bugun telefoncuya sordum pek bilmiyor sanırsam telefondandır o dedi.
yardım ederseniz cok sevinirim.sırf bu sorun yüzünden telefondan soğumak istemiyorum.
diğer özellikleri çok iyi.memnunum da sadece bu sorun var :|

Maalesef o kasma sorunu bende de mevcut.Ancak sadece mesaj yazarken olmuyor.Örmeğin müzik çalar açıp mesaj yazarsam oluyor.

----------Eklendi @ 17:12:41 ---------- Yazıldı @ 17:07:55 ----------

Dostlar Merhaba.. Benım Telefon İle İlgili Bir sorunum var.. Şimdi dışarıda falan oldugumda 0.facebook kunllanıorum halıyle. geçenlerde girdim orada access cihazın için facabook indir diye birşey vardı. Benım yakın çevremde o uygulamayı kullanıyor. neyse indirdim telefona uygulama acılsın mı dedi. evet dedim demez olaydım telefom res attı. sonra tekrar denedım yıne res attı. sildim tekrar kurdum yine aynı şey. Bu programdan kaynaklanan birşey mı yoksa sorun bende mi ? Ve en önemlisi çözümü varmı ? Teşekkürler

Aynı sorunu yaşadım bende sildim uygulamayı

minoo

minoo

Üye
Bana msn de sorun çıkardı.Msn ye girdiğimde sürekli bağlantı kopuyor ve aşırı çok kasıyor telefon.

Ayrıca e-buddy sıkıntı yaratmıyorsa link atar mısın ? Hem senin nimbuzz ne oldu ? .) Orada eşitlesene msn yi ?

Ebuddy'de hiç bir sıkıntı yaşamadım ben. Telefondan ebuddy'nin kendi sitesine gir. Üstte download var zaten. Ordan telefon modelini seçip indir. Hemen kullanmaya başlarsın. Pcden link bulamadım. Cepten girersen dediğim gibi, indirebilirsin.

----------Eklendi @ 18:45:35 ---------- Yazıldı @ 18:42:33 ----------

menü-internet-seçenekler-ayarlar-internet profilleri gprs ve vod ayarları gprs ayarlı olmalı yaptığın taktirde kendi internet paketinle izleyebilirsin.

Aa oldu valla çok teşekkür ederim :aha:

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

mehmet3536

Üye
PC bağlantısını nasıl yapacağım?

beko_heko

beko_heko

Üye

Ben GT-3350 yükledim sorunsuz çalışıyor.Hatta yukarıda da link verdim dostum halledemedin mi ?

Ayrıca ben "whatspp" derken senin bu konuda 87 mi 88 mi ne sayfada sorduğun soruya istinaden sordum.Nimbuzz değil direk whatsapp.

----------Eklendi @ 22:51:28 ---------- Yazıldı @ 22:50:42 ----------

PC bağlantısını nasıl yapacağım?

USB bağlantı kablosu ile.Samsung sitesinden samsung kies indir herşey orada açık.

----------Eklendi @ 23:04:04 ---------- Yazıldı @ 22:51:28 ----------

Minoo nimbuzz ile ilgili ince bir detay vereyim.Kesinlikle olucaktır inan bana.
Önce buraya gir.Daha sonra " Using Chrome? Find us in the " yazan yeri tıkla.
Karşına çıkacak olan linkteki sayfada "Chrome"'a ekle yazısını tıkla.
Yükledikten sonra nimbuzz'u aç.Hesap adını ve şifreni gir.Facebook'u tıkladığında facebook'a bağlanıp izin isticek.İzin ver ona.Daha sonra telefondan girip sorunsuz bir şekilde işini gör.Şahsen ben öyle yaptım oldu.Sende dene takıldığın yerde yine sor.
Ayrıca bu dediklerimi pc den "google chrome" den yap. Saygılar.:deal::hoba:

----------Eklendi @ 23:08:50 ---------- Yazıldı @ 23:04:04 ----------

abi kolay gelin ya ben bu telefonla youtubedan video falan izleyemiyorum aldıgım günden beri sinir olmuş durumdayım bi yardım edersen sevinirim bna twitterin falan varsa ordan da yazayım sana bi yardım et gözünü seveyim

----------Eklendi @ 19:29:22 ---------- Yazıldı @ 19:23:32 ----------

huuu kimse yok mu yardım edecek

----------Eklendi @ 23:09:47 ---------- Yazıldı @ 23:08:50 ----------

burası muhabbet konusuna dönmüş 10 sayfa gezdim bir uygulama oyun bulurum diye elde var 0 beyler bu telefonun real football 2010'u yok mu

Sayfaları tek tek hızlı bir şekilde gezersen bulursun yaklaşık 50 oyun yükledim ben bu konu sayesinde.:birak:

----------Eklendi @ 23:23:52 ---------- Yazıldı @ 23:09:47 ----------

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. Size de bir sorum olacak. :) Şu facebook uygulamasındaki reset sorununu çözen var mı? Bu arada sorularınızı bekliyorum :)

Reset atmayan facebook sürümü

• Beğen
Tepkiler: minoo

ae1089

Üye
arkadaslar bana acil opera mini lazm link koyarmsnz

Yogurtkolik

Üye
Çoooookkkkkk Acillllllll
Mrb arkadaşlar ben telefonu modem olarak kullanıp pc den nete öyle giriyordum. Fakat bu telefonda bluetooth'la pc ye bağlandığımda net çok fazla yavaş ve çoğu zaman da neti kullanamıyorum sürekli kesiliyor. Buna nasıl çözüp bulup da nete pcden bağlanabilirim? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiye kadar en dandik telefonlarda bile bluetooth'la rahatlıkla kullanırken bunda neden kullanamadığıma çok şaşırdım. Bluetooth harici usb ile de bağlanma imkanım var mı? Bilgisi olan varsa yardım ederseniz çok sevinirim...

crazy_3

crazy_3

Üye
Çoooookkkkkk Acillllllll
Mrb arkadaşlar ben telefonu modem olarak kullanıp pc den nete öyle giriyordum. Fakat bu telefonda bluetooth'la pc ye bağlandığımda net çok fazla yavaş ve çoğu zaman da neti kullanamıyorum sürekli kesiliyor. Buna nasıl çözüp bulup da nete pcden bağlanabilirim? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiye kadar en dandik telefonlarda bile bluetooth'la rahatlıkla kullanırken bunda neden kullanamadığıma çok şaşırdım. Bluetooth harici usb ile de bağlanma imkanım var mı? Bilgisi olan varsa yardım ederseniz çok sevinirim...

evet arkadaşım ben bluetoothla hiç denemedim ama usb kablosuyla bağlanıyorum.bilgisayarnın bağlantı ayarlarından ayarlayarak yapabilirsin ama o zor.sen en iyisi samsung usb modem programı var onu indir.gayet kolay kurulumu var.operatörünü seçiyorsun kendisini bağlanıyor sana da internette sörf yapmak kalıyor ;) google a yazarsan çıkar arkadaşım

Yogurtkolik

Üye
tesekkur ederim arkadasim bi usb alip deneyecegim. Yalniz ben simdiye kadar pek usb den verim alamadim son olarak bluetoothla baglaniyordum surekli ama bunda baglanamadim. Bu telefonda bluetoothla pc ye baglanip modem olarak kullanabilen varsa bilgilendirirse beni cok sevinirim

namlı baykuş

Üye
Face ve twitter sorunu var uygulama olarak :dry:
Tarayıcıdan gir bence. Sorunsuz.

Arkadaşlar bu uygulamalar sorun çıkarcaksa çalışmıcaksa biz niye para verdik bu telefona bu kadar? Yasaları yönetmelikleri bilen biri var mı? Vereyim iade edeyim bu telefonu o zaman. Kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum resmen. Güzel bir tecrübe oldu bana. Herhangi online twitter uygulaması var mı bildiğiniz?

veletcik

Üye
samsung gt-s3353 telefonuma 700 kb ve üzeri oyunlar attığım zaman dosya boyutu çok büyük diyerek hata veriyor. java sınırını yükseltmek için ne yapmam gerek kodları falan denedim kodu yazıp arama tusuna basınca tamamlanamadı diye hata veriyor.

Üst Alt