SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

minoo

minoo

Üye
bende bu telefon var fakat birçok internet sitesine girmiyor "yeterli hafıza yok" diyor.yardım edebilir misiniz ?

Tarayıcı geçmişini sil arkadaşım. Düzelecek o zaman.

----------Eklendi @ 02:51:50 ---------- Yazıldı @ 02:49:31 ----------

s.a arkadaşlar ben chat335 i spot olarak aldım ama mms ve internet ayarlarını yapamıyorum ne yapmam lazım size zahmet şimdiden teşekür ederim

Operatöründen destek iste. Müşteri hizmetlerini ara mesela.

Eğer Turkcell ise hattın, WAP yazıp 2222'ye mesaj gönderdiğinde internet ayarların geliyor cebine. Kaydedeceksin sadece onu. Sonra telefonu kapatıp aç. Girebilirsin internete. Ama MMS ayarlarını bilmiyorum müşteri hizmetlerini ara.

----------Eklendi @ 02:53:25 ---------- Yazıldı @ 02:51:50 ----------

ya arkadaşlar bu sayfayı hızlı olarak aşağıya inmenin bir yolu yokmu bulamadım deli etti kaydırma tuşu çok yavaş oluyo...:)

Sadece kaydırma tuşu hassasiyetini arttırabilirsin çözüm olarak.
İşlem sırasıyla;
Ayarlar - Telefon - Optik kaydırma tuşu hassasiyeti

----------Eklendi @ 02:57:47 ---------- Yazıldı @ 02:53:25 ----------

arkadaşlar ben kendi mesaj seslerinden hariç baska ses yapmak istiyorum yapıyorum ama mesaja bakana kada o melodi çalıyo bi yardım ederseniz seviniim simdiden teşekürler

Mesaj sesini mp3 yaptıysan şarkı bitene kadar çalar :D
Sitemizde kısa mp3'ler var. Destek alabilirsin :)
Wav, Mp3 Melodiler / Zil Sesleri

----------Eklendi @ 02:58:48 ---------- Yazıldı @ 02:57:47 ----------

Ben bunu yaptım ama aylık 250 mb internet paketimin ne kadar kaldığını nasıl öğrenicem acaba bi bilginiz var mı? (:

*123*126# yi tuşlayıp data bilgisine ulaşabilirsin arkadaşım.

----------Eklendi @ 03:01:42 ---------- Yazıldı @ 02:58:48 ----------

Arkadaşlar ben aldım kamera 2 mp ıdare eder zoom yok fotolarda

Fotolarda zoom var arkadaşım :hmmm
Ama sadece telefon ile çekilen fotoğraflarda var.

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

beko_heko

beko_heko

Üye
1) Google Maps kurduğunu söyleyenler bunu nasıl yaptı acaba?
Ben m.google.com.tr/maps sitesine girdiğimde DESTEKLENMEYEN CİHAZ uyarısı alıyorum.

2) Telefonun kullanım kılavuzunda .pdf, .doc gibi dosyaların desteklendiği yazıyor. Fakat bu dosyalar açılmıyor.
Kullanım kılavuzundaki destekle ne anlatılmak isteniyor acaba?
Bu dosyaları açmanın bir yolu var mı?

3) WIFI bağlantısını ben de henüz sağlayamadım.

adresinden indirip kurduğunda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsin.

beko_heko

beko_heko

Üye
telefonu daha dün aldım ama youtub u açtığı halde videolar açılmıyo bu sorunu nasıl çözebilirim..?

İnternet VOD ayarlarından GPRS yi işaretlediğinde kendi tarayacısından da youtube videolarını izleyebilirsin.

beko_heko

beko_heko

Üye
Arkadaşlar bende s3353 yeni aldım fakat kendi kendine hareket ediyor saga sola gidiyor tuşlar kilitliyken bile tuşa basılmış gibi uyarı veriyor yeni çıkarttım kutusundan ve direk böyle bi sorunla karşılaştım :( Dokunmatik bölgenin hassasiyetinide düşürdüm ama boş dururken veya telefon açılır açılmaz çok hızlı şekilde nesnelere gidiyor rehbere girince aşşagı yukarı kaydırıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. :megafon:

Öncelikle o ses telefonunun sol tarafında bulunan ses tuşlarından üst kısma basınca çıkıyor.Yanlışlıkla basıyor olabilirsin.
Diğer konu ise hassasiyet ayarlarından çözmeye çalış.Yoksa servise ;)

beko_heko

beko_heko

Üye
arkadaslar güzel yararlı uygulama yukleyenler neler kullanıyorlar söyleyebilirler mi telefonumuzu güzelleştirelim biraz

Bende yaklaşık 5-6 oyun Opera 6.5 + Google MAPS + İş Bankası Cep Anahtar + Facebook var ayrıca sende aşağıda başka bir yerden alıntı yaptığım yazıyı kullanabilirsin.

Orijinalden alıntı: catik

Orijinalden alıntı: cemsnbc

arkadaşlar telefon için program oyun upload edicem. burdan indrebilirsiniz.

işe yarar bir kaç programlar. bunların hepsini cep telefonumda kullanıyorum.

mirc in telefon sürümü için indirme adresi;
[link]http://www.kelebekdownload.com/MircMobil.jar[/link]

google maps indirme adresi; aşağıdakı adresi cep telefonundan girerek indiriniz. bilgisayara indirip telefona atma şansınız yok
[link]http://www.google.com/gmm[/link]
[link]http://m.google.com.tr/maps[/link]

opera mini indirme adresi;
[link]http://www.opera.com/mobile/download/versions/[/link]

iett mobile; aşağıdakı adresi cep telefonundan girerek indiriniz. bilgisayara indirip telefona atma şansınız yok

ebudy messenger hakkında bilgi ve indirme adresi;

ibb trafik:

ibb harita;

nimbuzz indir;

compass indir;

bolt browser

diğer oyun program v.b içeriklerin olduğu site; bu sitede "os" yazan kısımda java destekli olanları ve samsung mobile yazanları indirin. telefonun işletim sitemin destekledği uzantılar genelde jar yada jad dır.
güzel paylaşımm

beko_heko

beko_heko

Üye
arkadaslar güzel yararlı uygulama yukleyenler neler kullanıyorlar söyleyebilirler mi telefonumuzu güzelleştirelim biraz

Bende yaklaşık 5-6 oyun Opera 6.5 + Google MAPS + İş Bankası Cep Anahtar + Facebook var ayrıca sende aşağıda başka bir yerden alıntı yaptığım yazıyı kullanabilirsin.

Orijinalden alıntı: catik

Orijinalden alıntı: cemsnbc

arkadaşlar telefon için program oyun upload edicem. burdan indrebilirsiniz.

işe yarar bir kaç programlar. bunların hepsini cep telefonumda kullanıyorum.

mirc in telefon sürümü için indirme adresi;
[link]http://www.kelebekdownload.com/MircMobil.jar[/link]

google maps indirme adresi; aşağıdakı adresi cep telefonundan girerek indiriniz. bilgisayara indirip telefona atma şansınız yok
[link]http://www.google.com/gmm[/link]
[link]http://m.google.com.tr/maps[/link]

opera mini indirme adresi;
[link]http://www.opera.com/mobile/download/versions/[/link]

iett mobile; aşağıdakı adresi cep telefonundan girerek indiriniz. bilgisayara indirip telefona atma şansınız yok

ebudy messenger hakkında bilgi ve indirme adresi;

ibb trafik:

ibb harita;

nimbuzz indir;

compass indir;

bolt browser

diğer oyun program v.b içeriklerin olduğu site; bu sitede "os" yazan kısımda java destekli olanları ve samsung mobile yazanları indirin. telefonun işletim sitemin destekledği uzantılar genelde jar yada jad dır.
güzel paylaşımm

beko_heko

beko_heko

Üye
Arkadaşlar benimde size bir kaç sorum olucak bu telefonla ilgili:

1) Telefona film atcam özelliklerinden baktım mp4 320*240 ceviyorum ama telefona attıgımda açmıyor. napmam lazım ?
2) Ben telefonda kendime özel profil oluşturdum ses profillerinden ayrıca titreşimsiz kullanmak için ama uyarı sesimi tamamen kısmam rağmen batarya azaldığı zaman, kontör bakiyesi sorguladıgım zaman uyarı sesi geliyor. ne yapıcam ?
3) Telefonun saati bazen kendi kendine duruyormu bilmiyorum yarım saat yada 15dk civarı geç kalıyor o kadar ayarlıyorum otomatik güncellede diyorum, güncellemeyi kapatda diyorum olmuyor. Bir bilginiz varmı ?
4) Telefon kamerasında zoom özelliği yokmu ?

1)Telefonuna uyumlu film indirmek için telefonunda google'ye vidimob yaz çıkan mobil paylaşım sitesinden indirip rahatlıkla ve kaliteli bir şekilde izleyebilirsin.(Denedim süper oldu)
2)Çözümü henüz yok maalesef.
3)Anlamsız geldi servis gerekebilir.
4)Video modunda "yüksek kalite"özelliğinde bu mevcut değil.

beko_heko

beko_heko

Üye
1-)Opera 4
2-)İzleyenler war amabnde izleyemedim:hmmm
3-)HQ yu Seçmen qerek Youtubedan videonun altndan
4-)Onu Bende Bilmiyorum:ah
5-)Bendede Oluyor O Telefonun Dİğer elektronilk aletlerle frekans çarpışmasndan olablr :naughty:

1)OPERA 6.5 GAYET DÜZGÜN ÇALIŞIYOR.
3)VOD AYARLARINDAN GPRS SEÇMEN GEREK İZLEYEBİLMENİZ İÇİN.
5)Benim TELEFONUMDA ÇOK CİDDİ SES SIKINTISI VAR ALDIĞIM GÜNDEN BERİ.KONUŞURKEN BİRİYLE İNCE TİZ BİR ŞEKİLDE CIZZZZZZZZZ DİYE SES ÇIKIYOR SONRA TELEFONU AÇIP KAPAMADAN KENDİNE GELMİYOR.

beko_heko

beko_heko

Üye
benim derdim internetten müzik dinlemek. fizy için flash player gerekli eger flash player olmuyorsa netten müzik dinleyebilcegimiz yada indirebilcegmiz uygulama var mı ki ?

Öyle bir uygulama yok ancak birçok videonun bulunduğu mobil paylaşım siteleri mevcut.Bunları google'da aramakla bulabilirsin veya benim kullandığım ;

sitelerinden dilediğini aratabilirsin.Ayrıca forumdaki arkadaşların ve kullananların dediğine göre BOLT BROWSER sayesinde video indirme yapabiliyormuşuz. ;)

ibocan001

Üye
modem olarak nasil kullanacagiz

beko_heko

beko_heko

Üye
kılıfı 10 tl'ye aldım pakedin üstünde de telefonun modeli yazıyor yani bire bir kılıf mevcut.. tabi ankaradan bahsediyorum ben..

bu arada çektiğim resmi facebooktan paylaşma konusunda ne yapabileceğim hakkında hala cevap bekliyorum

Bunun için OPERA MİNİ 6.5 kullanabilirsin.Facebook'ta profiline yada anasayfaya girip "fotoğraf"yazan yeri tıklıyorsun.Sonrası kolay zaten.:oke:

beko_heko

beko_heko

Üye
merhaba arkadaşlar. Akıllı anasayfada "arkadaşlarım" menüsünü aktif ettiğimizde rehberden arkadaşlarımızı ekleyebiliyoruz. Acaba burada o kişilere fotoğraf ekleyebiliyormuyuz? Aradım bulamadım...

Evet fotoğraf ekleyebiliyorsun ancak bunu yapabilmen için o arkadaşının kayıtlı olduğu hafıza sim hafızası yerine telefon hafızası olmalıdır.Bunu yaptıktan sonra Rehber>.....>Düzenle>Resim menüsünden ekleyip daha sonra da akıllı ana sayfaya ekleyebilirsin.

beko_heko

beko_heko

Üye
Merhaba arkadaşlar. Telefonumu yeni aldım ve genel olarak çok memnunum. Ama internet kullanımı hariç! Opera Mini yükledim ama herhangi bir yükleme yapamıyorum. Bolt yükledim açılmıyor.Online Video izleyemiyorum. Lütfen, önerilerinize çok çok ihtiyacım var.

Forumu yakından takip edip baştan sona okumayı denersen zaten aklında soru işareti kalmayacağına eminim.:good:

minoo

minoo

Üye
Onu bilmiyorum :hmmm

beko_heko

beko_heko

Üye
merhaba ben daha dün aldım bu telefonu ama bazı sorunlarım var optik pad çok hızlı hareket ediyo ayarlar kısmından hassasiyetini değiştirdim ama yine de çok hızlı kontrol edemiyorum bazen. bir de wifi ile facebooka girdiğimde fotoğraflar sekmesine geldiğimde telefon kapanıp kendine reset atıyor. bikaç kere denedim her seferinde kapanıp tekrar açıldı. telefonu sıfırladım, fabrika ayarlarına döndüm yine de değişen bişey yok. ne yapmalıyım?

Servise götür derim.

----------Eklendi @ 02:07:04 ---------- Yazıldı @ 01:09:24 ----------

Arkadaşlar bu telefonun hesap makinesi yok sanırım bilgisi olan var mı?

Telefonu biraz kurcalayalım arkadaşlar ondan sonra sorunlarımıza yanıt bulmak için mücadele edelim.
Menü > Ajanda > Hesap Makinesi

----------Eklendi @ 02:20:18 ---------- Yazıldı @ 02:07:04 ----------

arkadaşlar telefonu ddün aldım. şekil olarak mükemmel bi telefon klavyeside öyle fakat bi sorun var.. internette wi-fi ile dolaşırken bi siteye girerken yetersiz bellek uyarısı alıyorum :( ne yapmam lazım. birde opera mini yüklemek istiyorm ama beceremedim opera yı telefonu kurdum ama wi-fi ile bağlanamıyorum.. Yardımınızı bekliyorum :)

Googleye opera mini yazıp çıkan sayfadan OPERA 6.5 i yüklersen çok rahat dolaşır "yetersiz bellek"uyarısı da almazsın dostum.:bye2:

----------Eklendi @ 02:28:27 ---------- Yazıldı @ 02:20:18 ----------

Ekrandaki saati kaldıramıyormuyuz?

Bunun için çok uğraştım ve sonunda buldum sizinle de paylaşmak istiyorum...
Menü > Ayarlar > Ekran > Akıllı Ana Sayfa > Düzenle yi tıkla sonra tikli olanları kaldırığında ekran bomboş oluyor.:alkis:nargile:
Saygılar.

----------Eklendi @ 02:28:54 ---------- Yazıldı @ 02:28:27 ----------

birşey sormak istiyorum vallahi kafayı yiyecem.

mesela opera miniyi kullanıyorum o anda bir mesaj geldi onu okuyacam kapatmak zorunda kalıyorum opera miniyi mesaj okumak için programı alta nasıl atabilirim bulamadım.

Maalesef bu mümkün değil.

----------Eklendi @ 02:30:18 ---------- Yazıldı @ 02:28:54 ----------

arkadaşlar telefonda internet kullanırken şarj süresi çok kısalıyor internete hiç girmezsem mesaj attığım taktirde 3 gün gidiyor ama internet+mesaj olursa 2 gün gidiyor sizdede aynımı ?

Bende de aynı şekilde kardeşim.Uygulamalar ve İnternet çok fazla sarj yiyiyor.Ama genelleme yapılacak olursa sarj süresi bence iyi derecede.

----------Eklendi @ 02:33:03 ---------- Yazıldı @ 02:30:18 ----------

arkadslar suan telfondan giriyorum bir sorum olack operanin hangi surumunu kullanayim bazilarinda karakter sorunu oluyor karaktr sorunu olmyan surum hangisi tesekkrlr

OPERA MINI 6.5 Kesinlikle en iyi tercih olacaktır.Ayrıca karakter sorunu yaşamamak istiyorsan operayı kurduktan sonra ayarlardan tam ekran görünümünü aç.

• Beğen
Tepkiler: minoo

EFECİK

Üye
s.a. Arkadaşlar ben ônce telefonuma bolt browser indirip facebook a rahatlıkla giriyordum.Ama şu an indiremiyorum nasıl indirip facebook a girebilirim? Kimler çevirim içi olup olmadıgını gôrûyordum.bu bolt'a ne oldu?yardımcı olursanız sevinirim.tşkkrlr.

beko_heko

beko_heko

Üye
s.a. Arkadaşlar ben ônce telefonuma bolt browser indirip facebook a rahatlıkla giriyordum.Ama şu an indiremiyorum nasıl indirip facebook a girebilirim? Kimler çevirim içi olup olmadıgını gôrûyordum.bu bolt'a ne oldu?yardımcı olursanız sevinirim.tşkkrlr.

"Sevgili BOLT Kullanıcı

Ücretsiz BOLT mobil tarama hizmeti durduruldu. Ne yazık ki, ekonomik koşullar, ileriye dönük ücretsiz bir hizmeti çalıştıran bizi engelledi. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz ve sadakat ve destek için teşekkür ederiz. "

BOLT Takım

:kotu:

----------Eklendi @ 15:33:28 ---------- Yazıldı @ 15:15:34 ----------

ya telefn kendiliğndn bi arkdşmın numarasnı engelledi :S sizdede böle bişey oldu mu. burda biride yazmştı daha önce okumştum ama şimdi bulamadm o mesajı :dry:

Evet arada arama kaydına girdiğimizde yanlışlıkla yapabiliyoruz.:ah
Düzeltmek için;
Menü > Ayarlar > Arama > Tüm Aramalar > Otomatik Reddet > Reddedilenler Listesi yollarını izlediğinizde engellenen numaralara ulaşırsınız arkadaşlar.:disko:

----------Eklendi @ 15:38:50 ---------- Yazıldı @ 15:33:28 ----------

benim sorunum cok ilginc umarım bilen vardır. telefonu yeni aldım operayı indiriyorum telefondan sorun yok daha sonra bişeyler indirmek istedigimde indirme işleminin sonlarına dogru telefon resetliyor. operayı ilk actıgımda 1 dosya indirebildim sonra tekrar silip tekrar operayı kurdum ve yine sadece 1 dosya indirebildim. bi cözümü varmıdır yoksa yazılımsalmı acaba. teşekkürler

operadan şimdilik resim indirdim sadece resimlerde sorun yok ancak bi kez jar dosyası indirmiştim kendi tarayıcından indirdi indirme bitti reset attı bi tek bu opera kullanırken 1 kez resetledi sadece...

Aynı olay benimde başıma geldi ancak "bsliali" dediği şekilde. Çok fazla olmasada nadir oluyor.

----------Eklendi @ 15:52:41 ---------- Yazıldı @ 15:38:50 ----------

arkadaşlar merhaba
turkcellin 5 tl taksitle verdiiği Samsung S3353 Trevi efonlarda bir numarayı engellemem lazım. hem mesaj hem aramasını engellmem gerek. yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar. bir de FDN listesine eklemek ne demek?:vur

Sabit arama özelliği açık seçtiğinizde 15 kayıt yaparsınız bundan başka numarayı aramaz ama gelen tüm numaralar arayabilir.
Yani;
Telefonun yalnızca belirli numaraları
aramanıza izin verdiği FDN (Sabit Arama
Numarası) modunda kullanılacak kişilerin bir
listesini oluşturmanızı sağlar.

----------Eklendi @ 16:00:30 ---------- Yazıldı @ 15:52:41 ----------

bu arkadaş 2 MP'den büyük fotoğraf çekemiyor diye komplekse girip açmaması saçma değil mi ama?
özelden yazmayı denemiştim aslında fakat mesaj kutusu dolu bu üyenin diyor,bir hatırlatma var burada.
eğer sıkıntı o ise fotoğrafların boyutunu küçültüp mü atmalı?

Office Picture Manager'den fotoğrafı sıkıştırdığında oluyor diye duymuştum bir dene istersen.

----------Eklendi @ 16:06:28 ---------- Yazıldı @ 16:00:30 ----------

Arkadaslar oncelıkle sunu belırteyım tel guzel bı tel optık tusunda sorun yasayan arkadas servıs halleder sıkıntı yok yanı ...
soruma gelınce ben wı fı ıle ınternete baglandıgımda youtube den vıdeo ızleyebılıyorum ama vodafone uzerınden baglandıgımda hem profılı hemde vod ayarlarını vodafone ye ayarlıyorum ama youtube den vıdeo ızleyemıyorum beklemede kalıyor fakat ınterenete erısımınde bı sıkıntı yok ...
bu konu hakkında bılgısı olan varsa yardım ederse sımdıden tesekkurler

Kendi tarayıcısından internet paketinle youtube bağlanmak istiyorsan VOD ayarlarından GPRS'i seç.

----------Eklendi @ 16:10:46 ---------- Yazıldı @ 16:06:28 ----------

bu telefonun çin malı telefonlardan tek farkı garantisi... onun haricinde bi halt değil. Aldığıma alacağıma pişman oldum.tema yok,3-5 tane kıytırık oyun var onların haricinde tavla açmıyor,okey açmıyor,internette video izlenmiyor neye yararsa.çin malı bi telefon alıp 50,00 lira versem bundan iyiydi.300 adet oyun yükledim hepsini erinmeden tek tek denedim hiç bir tanesi çalışmadı.boşuna uğraşmayın.

Bu siteden bilgisayarına indirip daha sonra da klasöre çıkart. Hafıza kartına at telefonunun.Oyunların %90'ı çalışıyor.

----------Eklendi @ 16:18:21 ---------- Yazıldı @ 16:10:46 ----------

Samsung Chat 335 almak isteyen arkadaşlar, ürün hakkında kullanıcı yorumlarına buradan bakabilirler

Öne çıkan farklı özellikler

Bunlar standart samsung telefonlarda olanlar:
Mobil izleyici, başka bir sim kart takıldığında önceden belirlenmiş numaralara sms gönderme.
Acil durum mesajı, atanmış bir numaraya acil durumda 4 ses tuşu basışı ile acil durum mesajı gönderme, numaradan gelen çağrıda telefon çalmadan direk açılır.
Sahte arama, bulunduğunuz ortamdan çağrı geldi bahanesiyle uzaklaşabilmek için.
Arama ve mesaj filtreleme, arayan kişiye otomatik meşgul tonu verir.
Menülere güvenlik kilidi koyma, kişisel her türlü veriniz için.
Aranacak numarayı tuşlarken numaranın soldan sağa rakam sırasına bakmadan 3845 gibi küçük parçaların eşleştiği kişileri de listeleme özelliği.

Bunlar da telefona özel:
Q klavye kullanımının rahatlığı
Q klavye ile gelen bolca kısayol tuşu
optik kaydırma tuşu
Akıllı ana sayfa kişiselleştirmesi
Facebook ve twitter gadgetları
e-posta desteği (5 farklı adrese kadar)
geri dönüşüm kutusu özelliği
Favori kişiler listesi
yedekleme yöneticisi
Sözlük
wi-fi

Telefonun eksik ve olumsuz yönleri

Facebook ve twitter gadgetlarındaki stabilite sorunu
Foto ve video iç.in varsayılan hafıza kart olarak seçildiğinde yaşanan sorun
E-posta veri sınırı (300kb), güncellemenin minimum 30 dakikaya indirilebilmesi
5 e-posta adresi için toplam 100 e-posta sınırlandırması
Mesaj iletim raporunun gelen kutusuna düşmesi
Java çalışmasının duraklatma modu olmaması
Ekran görüş açısının dar olması
Ekran koruyucu özelliği bu modelde kaldırılmış
Diğer samsung’larda olan “klik” tuş sesi yok (olsa iyi giderdi bu klavyeye)
320-240 ekran için java uygulamasının azlığı
Kutudan data kablosu çıkmıyor

Bir de optik kaydırma tuşuna alışınca ele başka telefon alınca baya zorlanıyorsunuz :d:

----------Eklendi @ 16:24:33 ---------- Yazıldı @ 16:18:21 ----------

meraba arkadaşlar yaklaşık bir aydır kullanıyorum bu telefonu memnunum ama...

şöyle bir sorun yaşıyorum internete girişte sayfa yükleniyor diyo bekliyor.... yüklenme bitmiyor devam ediyor ama sayfada açılmıyor... telefonu kapatıp açtıktan sonra rahatlıkla girebiliyorum artık... opera min tavsiyelerinizde buldum ve indirdim aynı sorun ondada var ne yapmam gerek..:(

Bu sorun bende de var.Bazı zamanlarda wi-fi den ücretsiz facebook'a yada kendi internet paketime geçiş yapmak istediğimde telefon internete bağlanmıyor.Tek yöntem telefonu kapatıp açmak...

Umarım başka bir çözüm yolu vardır.

----------Eklendi @ 16:27:15 ---------- Yazıldı @ 16:24:33 ----------

bu sitede hç bise yok sadece yorumlar war napcm ben ya

Baştan sona okursan tüm sorunlarına cevap bulabilirsin. İki gündür 70 sayfa okudum sende öyle yap.:angry:

beko_heko

beko_heko

Üye
Arkadaşlar az önce SAMSUNG DESTEK BİRİMİNE E-POSTA ATTIM ve Belirttiğim konuları aşağıda yazdım.Aynı sıkıntılardan müzdarip olan dostlarım varsa yazsınlar.Geri dönüş yaptıklarında hemen size de söyleyeyim...

1)Telefon ile görüşürken aniden "cızzzzz"diye ince tiz bir ses çıkıyor ve karşıdaki kişinin sesi bana gelmiyor o ses devam ediyor.Bazen ses kesildiğinde görüşme devam ediyor ancak çoğu zaman telefonumu kapayıp açmadan bu sorun çözülemiyor.Eğer telefonumu kapayıp açmaz isem ne karşıdakinin nede benim sesim karşıya gidiyor.Aldığım ilk günden beri bu sorun devam ediyor.Özellikle bazı numaralarda ilginç şekilde bu sorunu daha çok yaşıyorum.

2)Geri dönüşüm kutusunu boşaltmaya çalıştığımda tüm mesajlar siliniyor ancak operatörüme ait birkaç mesaj silinmeyip "başarısız"uyarısı alıyorum.

3)Twitter widget ile ilgili bir sorunum var.Twitter'ı açtığım zaman güncelleniyor diyor,güncellenirken arka planda arkadaşlarımın paylaştıkları görünüyor ama güncellemeyi durdurunca hepsi kayboluyor."öncekileri gör" gibi bir yazı çıkıyor ama o da bir işe yaramıyor.güncellenirken durdurursam paylaşımlar kaybolmuyor fakat yeniden güncelleyince yine kayboluyor.

4)Başka cihazlardan yada bilgisayarımdan hafıza kartıma atıp telefona yüklediğim çoğu fotoğrafı açmaya çalıştığımda "desteklenmeyen dosya"uyarısı alıyorum.

5)Bazı modemlere wi-fi özelliği ile bağlanmaya çalıştığımda "Onay Başarısız AP yok"gibi bir uyarı alıyorum.

6)Fabrika Ayarlarına geri dönüş yaptığım taktirde uygulamalar da silinir mi ? Kısacası silinecek herşeyi sıralar mısınız ?

7)Bulunduğum bölgede servis noktanız yok ne yapmam gerekiyor ?

8)Bluetooth hızını yükseltmem mümkün müdür?

9)Operatörümden kaç kontör kaldığına ilişkin gelen mesaj sesini sessiz modu dışında kapama imkanım var mı ?

10)Mesaj iletim raporunun gelen kutusuna düşmesini engelleme imkanımız var mı?Ama iletim raporunu kapamadan.

11)Telefonumdan operatörümden aldığım paket ile internete girdikten sonra wi-fi özelliğini kullanıp girmeye çalıştığımda çoğu kez girmiyor telefonu kapayıp açmam gerekiyor.Yani bağlanmak yöntemimi değiştirdiğimde bağlantı olsa dahi bağlanılmıyor ne yapmam gerekiyor?

Şimdilik 5-6 aylık telefonumu aldığım günden beri yaşadığım sorunlar bunlar.En kısa sürede geri dönüşünüzü bekliyor bu sorunların artmaması ve halledilmesini istiyorum.
İyi çalışmalar.

Üst Alt