evet genellikle bu hatayı veriyor yüksek kapasiteli siteleri açmaya çalışırken, sitelerin mobil versiyonunu kullanmaya özen gösterirsen pek sorun kalmıyor ama kesin çözüm opera mini yüklemekte.bende bu telefon var fakat birçok internet sitesine girmiyor "yeterli hafıza yok" diyor.yardım edebilir misiniz ?
benim telefonum bugün ilk kez böyle bir sorun veriyor normalde olmazdı telefon şarjda bağlı iken çalışıyor ama şarzdan çıkarınca telefon kapanıyor halbuki gün içinde çalışırken bir problemi yoktu ama bu şimdi oldu neden oldu anlamadım yardımcı olun yoksa servise göndereceğim
.mesela actiginiz bir sayfada asagi yukariyitouch pad ile degilde tuslarla yapmk istiyorsunuz yukari kaydirmak icin 2 tusuna sayfayi asagi kaydirmak icin ise 8 tusunu kullanabilirsiniz.mesela gezindiginiz sayfada begendiginiz metni kopyalamak istiyorsunuz o zaman 1 tusuna basmaniz yeterli.opera 6 ile tek pencerede bircok sekme acabiliyorsunuz.yukarida adre cubugunun ustunde sag ust kosede + secenegine gelip yeni bir sekme acabilirsiniz.parmaklarim yoruldu daha sonra devam ederiz.umarim faydali olmusumdur sizlere.benim icin dua edin yeter.

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. Size de bir sorum olacak.Şu facebook uygulamasındaki reset sorununu çözen var mı? Bu arada sorularınızı bekliyorum
[/QUOT]
Arkadaşım onun çözümü biraz riskli Flash yükleme olayı denilen olayla çözülüyor. Denemeni tavsiye etmem eğer bi çekincen varsa ben telefonumu alalı 4 gün oluyor. Çok fazla araştırma yaptım, FlashTool diye bir programla güncellemeleri yükleyebiliyorsun ama riski şu eğer yanlış sırayla, eksik dosyayla yükleme yaparsan telefonun çökebilir. Ben 2 kez çökerttim ama düzelttim merağımdan dolayı çok kurcaladım. Şuan yeterli bakiyem olmadığı için bağlanamıyorum Facebook uygulamasına ama reset atma olmuyor Facebook uygulaması açık duruyor. Eğer bende o riski alıp yaparım diyorsan özelden mesaj atabilirsin. İyi günler.
Turkcell için IPTAL yaz 2142'ye yolla, tekrar aktif etmek için de AKTIF yazıp 2142'ye yolla. Turkcell'den kapatmış olacaksın ama. Arama sonrası kontor bilgisi gelmiyor. Net paketin falan varsa çıktıktan sonra onun bilgisi de gelmeyecekMerak edersen bakarsın
Turkcell 10.000 sms kontrol *123*333#
Turkcell her yöne 1000 sms kontrol *123*146#
Her yöne 1000 sms alınca + 100 mb data hediyesi var. Onu kontrol etmek için de *123*126#
Bunlardan bak işte![]()