SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

lavbali

Üye
bende bu telefonu kullanıyorum ve süper çalışıyor bıde süper sarjı var

----------Eklendi @ 23:02:47 ---------- Yazıldı @ 23:01:32 ----------

bana sadece bu telefon ıcın oyun sıtesı tavsıye edebılıcek bırılerı varmı
biraz fazla sayfa var ama bu konu basligi altinda epey oyun paylasimi var.sayfalari hizli gecerek bulabilirsin

esathead

Üye
selam beyler telefonun kendini resetlemesi sorunu bende de var, yaklasik dort aydir kullaniyorum bu sorunu cozebilmis degilim ayrica java destegindeki kisitlama cok yersiz olmus, cihazin yaziliminde birden fazla sorun olduunu soylemek istiyorum. Ornegin menuden kameraya girdikten sonra geri donme sansiniz yok menuye, bu cok sacma.

esathead

Üye
bir de bu resetleme sorununu ileri surerek telefonu iade etme sansim var midir yardimci olursaniz memnun olacagim

Caglaris

Caglaris

Üye
güzelkardeşim sana bir sorum olacak bu telefona 600kb den yüksek oyun yüklenmiyor bunun bir çözümü var mı içerik boyutu çok yüksek diye hata veriyor bunu arttırabilirmiyiz ??
evet ya bendede 700kb ve üstü yüklenmiyo bunun çözümü var mı ?

minoo

minoo

Üye
:bilmm

namlı baykuş

Üye
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepimiz bu telefondan çok çekiyoruz biliyorum ve çok pişmanız :) benim sorunum bu telefona güncelleme yaptıktan sonra wifi bağlantıları, uygulamarın üzerine geldiğimde Gelişmiş >>> Bağlantılar dediğim zaman wifi bağlantılarını göremiyorum, daha önce nereden wifiye bağlansam o bağlantılar duruyordu, şimdi sadece operatörün bağlantıları sürekli orada duruyor. yardımcı olabilir misiniz?

minoo

minoo

Üye
Ben güncelleme yapmadım, şu saatten sonra da düşünmüyorum yapmayı. Kesin bozarım ben :ehe
:perde:

lavbali

Üye
Guncelleme yapmadim.bu sekilde bana lazim olan tum ozellikleri sorunsuz kullaniyorum

45Enes

45Enes

Üye
Ya Chat 527 İçin Yorumlarınız Ve Tema Uygulama Oyun Bide İnternetten Video İzlemek İçin Program Soyler misiniz ?

minoo

minoo

Üye
Chat 527 de mi varmış? :hmmm

----------Eklendi @ 22:02:04 ---------- Yazıldı @ 22:01:14 ----------

Evet varmış :ehe Hiç bi fikrim yok benim.

lavbali

Üye
Ya Chat 527 İçin Yorumlarınız Ve Tema Uygulama Oyun Bide İnternetten Video İzlemek İçin Program Soyler misiniz ?

3353 harici baska 1 chat olup olmadigini yeni ogrendim.bu konudaki oyunlari denesene oluyr mu olursa ne mutlu )

ibrahimuzuna

Üye
Bnce telefon çook güzel bende kullanıyorum butun ihtiyacımı karslıyo tek kötü yanı androidi olmaması

glsh_b

Üye
Merhaba arkadaslar ben de chat335 kullanıcısıyım ve birkaç gündür telefona dil desteği uygulaması arıyorum fakat bulamadım işim gereği bütün dillerin görüntülenmesine ihtiyacım var bunu nasıl yapabilirim?
Bir de nimbuzz uygulamasını nereden indirip telefona nasıl kuruyoruz yardımcı olursanız sevinirim...

minoo

minoo

Üye
Nimbuzz kullanana kadar ebuddy kullanın bence. Ama önceki sayfalarda verildi nimbuzz linki.

Dil desteği derken de anlayamadım. Biraz daha ayrıntılı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışacağım :hmmm

glsh_b

Üye
diğer sayfalarda okudum telefondan indirmeye çalıştım söylendiği gibi nokia 5130 seçtim indirdim nimbuzz ekranı açıldı ama error dedi yanlış bir şey mi yaptım acaba tekrar nerden açıcam ben bu nimbuzz:bilmm
Dil desteği derken demek istediğim sadece latin albafe görüntülüyor arap, fars, japon alfabesi gibi pek çok dili desteklemiyor sanırım internette bu yazılar kare kare görünüyor okunmuyor :(

minoo

minoo

Üye
diğer sayfalarda okudum telefondan indirmeye çalıştım söylendiği gibi nokia 5130 seçtim indirdim nimbuzz ekranı açıldı ama error dedi yanlış bir şey mi yaptım acaba tekrar nerden açıcam ben bu nimbuzz:bilmm
Dil desteği derken demek istediğim sadece latin albafe görüntülüyor arap, fars, japon alfabesi gibi pek çok dili desteklemiyor sanırım internette bu yazılar kare kare görünüyor okunmuyor :(

Nimbuzz ben de yükleyemedim uyum sağlamadı 5130 ile :hmmm

Ayrıca dediğiniz gibi bi seçenek yok. Ya da hiç bir fikrim yok valla :hmmm

geceyry

Üye
Arkadaslar bu 3353 icin oyun bulamiyorum link tarmisiniz lutfen.. Tskler simdiden

glsh_b

Üye

Nimbuzz ben de yükleyemedim uyum sağlamadı 5130 ile :hmmm

Ayrıca dediğiniz gibi bi seçenek yok. Ya da hiç bir fikrim yok valla :hmmm

Peki yardımınız için çok teşekkür ederim...
nimbuzz dısında facebookta chat kısmını kullanabileceğim bir başka program var mı?
Dil desteği bulamayacağım sanırım :(
Bir de nete girdiğim zaman fotoğraf görüntüleneceğinde "yeterli hafıza yok" diyor telefonumda yer de var anlamadım neden oyle bir hata verdiğini şuan bu siteyi telefonumdan açmayı denedim burda da " Yetersiz Bellek" dedi bu konuda ne yapabilirim acaba:bilmm

minoo

minoo

Üye
Telefonun kendi tarayıcısı çok basit bu konuda. Opera mini'yi öneriyorum. Bir çoğumuz Opera mini kullanıyoruz. Onu yükleyip kurun. Sorunsuz girersiniz. Facebook için ise üzgünüm :D

----------Eklendi @ 03:26:01 ---------- Yazıldı @ 03:10:12 ----------

Arkadaslar bu 3353 icin oyun bulamiyorum link tarmisiniz lutfen.. Tskler simdiden

Daha önce verildi bu konuda. Yakın sayfalardaydı sanırım. Bakın, bulursunuz.

Üst Alt