SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

sese

Üye
değerli arkadaşlar telefondan googleye girdiğimde yazılar büyük gösteriyo nasaıl küçültürüz ayrıca oyun nasıl yükleniyo telefona 3353

minoo

minoo

Üye
''minooooooooooooooo'' çok teşekkürler ya wlla büyük bi dertten kurtardın beni:) allah ne muradın warsa versin :D
Ne demek arkadaşım. Her zaman..

Ya bi de telefon açılırken ekranda yazan metin var ya, o değiştirilmiyor mu? ''bugün nasılsın?'' yazıyo ya :d:
Onu bulamadım ben de :s

çingene41

Üye
302x240 çözünürlüğünde 800 kb aşmayan oyunları direk yükleyebilirsin karta at hemen kuruluyor zaten yazıları ses açma kapatma tuşundan değiştirebilirsin internet kullanırken...mackolik arayan kardeş buyur burda var indirebilirsin sahadan da mackolikde aynı ikisinide dene istersen http://www.maxicep.com/java-uygulam...n-mackolik-1-0-7-son-surumu-burda-376660.html

kardeşim on numarsın ya oldu walla çok saol. ancak olmadı gibide:) şöle bişey die tam sonuçları açarken. HATA OLUŞTU LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR DENEİNİS (SERVİCE UNAVAİLABLE) bi çok kes denedim ama olmuo ya:(

bsliali

Üye
şimdi denedim yalan olmasın diye sorunsuz çalışıyor uygulama dediğin gibi hiç hata almadım internet ayarların normalmi başka sitelere girebiliyormusun ?

çingene41

Üye
şimdi denedim yalan olmasın diye sorunsuz çalışıyor uygulama dediğin gibi hiç hata almadım internet ayarların normalmi başka sitelere girebiliyormusun ?

wallabaşka heryere girebiliom kardeşim ancak şöle bişey war bnde sürümleri 1.04 die gözüküo sendede ölemi ?? birde herdefasında yüklensinmi die soruo açarken... sen nerden giriş yapıosun ??

minoo

minoo

Üye
Benim soruma birisi cevap versin ya :(

bsliali

Üye
bağlantıya izin verilsinmi diyor ona onay vereceksin normal kullanıyorum v1.1.0 bendeki

çingene41

Üye
bağlantıya izin verilsinmi diyor ona onay vereceksin normal kullanıyorum v1.1.0 bendeki

Walla olmuo güsel kardeşim ugraştım bayaa ama sonuç vahim:( benimkinde sürüm 1.04 yazıo başka sitelere heryere girebiliom ama onu açarken ' aynı sürüm yüklü yüklensinmi' dio ewet diyorum snra başlat çıkıo başlatıom daha sonra kulanım şartalrını kabul etmeniz gerekio dio onuda kabul edyrm snra maçkolik açılıo gayet güsel ama daha sonrada canlı sonuçlar diyorum mesela şebekeyi kullanmak istermisnz die bi yer çıkıyor orda izin ver bir kez sor ; izin ver herzaman sor gibi 5 ayrı sekmen çıkıyor. orayıda izin ver deip geçince hata oluştu dio ve açlmıo :(

----------Eklendi @ 11:28:13 ---------- Yazıldı @ 11:24:52 ----------

Benim soruma birisi cevap versin ya :(

''minoooooo'' walla kurcalıom deminden beri ama bnde bulamadım ya:( bulursam seni bilgilendircem ama hiç merak etme... hiç merak etmemiştm bu zmana kadar ilginç:)

bsliali

Üye
minoo kardeş sorun yazı değiştirme ise o değiştirmiyor kapatılmıyorda öyle geliyor açılırken işte :)

• Beğen
Tepkiler: beko_heko
KiLL_MaN

KiLL_MaN

Üye
arkadaşlar benim laptopun wi-fi var benim telinde wi-fi var ve internet paketim var ben wi-fiyle laptopa bağlayıp internete girmek istiyorum bu mümkünmü

Wi-fi ile laptop ve telefonu birbirine bağlayamazsın. Telefonu usb kablosu ya da bluetooth ile laptopa bağlarsan internete bağlanabilirsin.. Samsung'un sitesinden "Networking Wizard" programını indirmen yeterli o herşeyi yapıyo zaten. Kolay gelsin.

• Beğen
nessln

nessln

Üye
mrb arkadaşlar bende samsung chat kullanıcısıyım . facebookta yer bildirimi nasıl yapılıyor bilen varmı??

bsliali

Üye
yapamıyoruz malesef :)

nessln

nessln

Üye
hmm güzelmiş ozamn :)

minoo

minoo

Üye
minoo kardeş sorun yazı değiştirme ise o değiştirmiyor kapatılmıyorda öyle geliyor açılırken işte :)

Çok saçma ya. Artık teli kapatmıyorum o yazıyı görmemek için. 3310'da bile değiştiriliyor o yazı :ehe

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada telefonun sahte arama özelliğinden haberiniz var değil mi? :eller:

• Beğen

çingene41

Üye

Çok saçma ya. Artık teli kapatmıyorum o yazıyı görmemek için. 3310'da bile değiştiriliyor o yazı :ehe

Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada telefonun sahte arama özelliğinden haberiniz var değil mi? :eller:

War War kesinlikle harika bişey:D:D:D ama ben haala maçkolik uygulamasını yapamadım:(

bsliali

Üye
beyler telefona nimbuzz kurdum sorunsuz çalışıyor isteyen yükleyip kullansın facebook ch@t yapma imkanı var :)

minoo

minoo

Üye
Yaa nimbuzz harika bir şey yaa.

• Beğen

matem_atik

Üye
telefonu bir hafta önce aldım. berbat bi telefon. paranızı kesinlikle haketmiyor.
iyi yanları;
konuşma sesi net geliyor
şarjı iyi gidiyor
mp3 çalarken kulaklıktan ses temiz ve güçlü geliyor
wifi
qwerty klavye

kötü yanları;
ekran kalitesi berbat (çin malı mp4 playerlarda kullanılan ekranın aynısı görüş açısı çok dar renkler yetersiz)
çok yavaş
internet ayarları problem avea hattım var şebeke ayarları otomatik olarak desteklemediği için manuel yapıyorsunuz fakat hala bağlanamadım
3g yok
melodi sesi az kalitesiz

bu arada avea gprs wap ayarlarını bilen varsa paylaşsın

• Beğen
Tepkiler: ßygratis

Üst Alt