SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

bsliali

Üye
ustam o zaman telefonla alakalıdır o olay malesef :( aslında o cihaz çok hoşuma gitmişti teknosada görmüştüm fiyatıda uygun ch@t 335 almasaydım onu alırdım diye düşündüm hatta içerisinde 700 kb uygulamalarda vardı fln ama sonradan yükleme sorun yapıyormuş demekki...

mg1110

Üye
S3353 için program paylaşacak olan var mı :) Google Maps güzel olur mesela veya başka programlarda. Ayrıca Foursqaure desteklemiyor değil mi telefon ?

namlı baykuş

Üye
facebook linki... fatelefonu kablo ile program aracılığı ile içerisindeki yazılımı yeni çıkan yazılıma yükleniyor...

facebook linki buda...

çok teşekkür ederim, ilk defa facebook mobile bu kadar hızlı ve verimli kullanabildim..

andır

Üye
slm herkese samsung
s3353 nasıl oyun yükleye bilirim

By_RoCCoo

Üye
selamlar öncelıkle, wi-fiye baglanamıyorum bu telefonda. Ap yanıt vermıyor yada onay başarısız diye hata alıyorum. Modem şifresinide dogru gırmeme ragmen bu ıkı hatayı alıyorum. Forumu araştırdım ama kesın birşey denmemiş. şu wifi olayını anlatabilecek varmı :(

Dumbledore

Dumbledore

Üye
burası muhabbet konusuna dönmüş 10 sayfa gezdim bir uygulama oyun bulurum diye elde var 0 beyler bu telefonun real football 2010'u yok mu

bzj7bha

Üye
abi kolay gelin ya ben bu telefonla youtubedan video falan izleyemiyorum aldıgım günden beri sinir olmuş durumdayım bi yardım edersen sevinirim bna twitterin falan varsa ordan da yazayım sana bi yardım et gözünü seveyim

----------Eklendi @ 19:29:22 ---------- Yazıldı @ 19:23:32 ----------

huuu kimse yok mu yardım edecek

ONUR688

Üye
ya arkdşlar ben aldm bu telefndan bluetooth çok yavaş sizdede aynı sorun varmı

minoo

minoo

Üye
ya arkdşlar ben aldm bu telefndan bluetooth çok yavaş sizdede aynı sorun varmı

Eveet tek sorunu o bnce. Bluetooth çok yavaş.

----------Eklendi @ 20:06:44 ---------- Yazıldı @ 20:05:58 ----------

abi kolay gelin ya ben bu telefonla youtubedan video falan izleyemiyorum aldıgım günden beri sinir olmuş durumdayım bi yardım edersen sevinirim bna twitterin falan varsa ordan da yazayım sana bi yardım et gözünü seveyim

Ben sadece wifi bağlantısı olmadan izleyemiyorum. Ama modeme bağlandığımda izliyorum :hmmm

kanarya_avcisi

Üye
yeni versiyonu mutlaka yukleyin arkadaslar.telefon azda olsa hizlandi.

namlı baykuş

Üye

tek sorun mu??? bu telefonun yüzlerce sorunu var ne yazık ki... bu telefonun edge ile bağlantısı inanılmaz yavaş, wifi dışında internetin hızı çok kötü.. ne yapabiliriz??

ayrıca herhangi bir uygulama var mı twitter için indirebileceğimiz?

minoo

minoo

Üye

tek sorun mu??? bu telefonun yüzlerce sorunu var ne yazık ki... bu telefonun edge ile bağlantısı inanılmaz yavaş, wifi dışında internetin hızı çok kötü.. ne yapabiliriz??

ayrıca herhangi bir uygulama var mı twitter için indirebileceğimiz?

Onu ben de bulamadım ama uygulamadan değil netten giriyorum ben. Tarayıcıdan yani :D

yagmurbrbrgl

Üye
Arkadaşlar bu telefonu whatsapp indirebiliyor muyuz ?

yagmurbrbrgl

Üye
Tühh ya bu kötüymüş :/

minoo

minoo

Üye
Bence de.

osmanman

Üye
ben kullanıyorum yaklaşık 1 senedir . Foto kalitesi cacık , ses vermesi orta şeker , içindeki twitter ve facebook programları iyi çalışmıyo . Bence biraz daha para ekleyin e62 falan alın

TheMerhum

Üye
arkadaslar ya telefonun en guncel surumu hangisi

Üst Alt