SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

bsliali

Üye
Allah Allah ben telefonu aldığımda sim kartımı taktım direk ayarsız nete bağlandım acaba ayarlarım sim karttamı kayıtlıydı hiç bilmiyorum sorunsuzca tüm internet işlevlerini kullanıyorum vallahi...

minoo

minoo

Üye
Nete ben de girebiliyorum da mesajlar kısmındaki e-posta bölümü var ya, ordan e-postayı kullanamıyorum. Tarayıcıdan giriyorum gmail'e falan.

mert8396

Üye
bsliali nette bende de bi sorun yok. telefonu açınca direk bağlandım zaten nete. ama e-posta ayarlarını mı yapamıyorum anlamadım. geçen hafta sadece hotmailde mi bi sorun var diye gmaiil hesabımı denedim internetten ayarlarını bulup, gmailde bi sorun çıkmadı.

bsliali

Üye
Bişey diyemicem valla benimde özel yaptığım bi ayar yok oradaki sıradan yapıyorum işte bugün denedim oldu

brk38

brk38

Üye
bende facebook uygulamasın reset atıyor ama bazen normal olarak giriyor:islik

mert8396

Üye
yinede çok saol ilgilendiğin için.. iyi akşamlar herkese.. :)

minoo

minoo

Üye
Benimki de arada bi kafasına göre kapanıp açılıyo. Daha yeni tel. Ne oldu anlamadım :allalla:

brk38

brk38

Üye
Benimki de arada bi kafasına göre kapanıp açılıyo. Daha yeni tel. Ne oldu anlamadım :allalla:
valla sıkıldım artık bu telden bende kapanma yok ama facebook uygulamsında reset atıyor.ara sıra kamera mozaik oluyor bir türlü kurtulamadım.:off:

minoo

minoo

Üye
valla sıkıldım artık bu telden bende kapanma yok ama facebook uygulamsında reset atıyor.ara sıra kamera mozaik oluyor bir türlü kurtulamadım.:off:
:ehe:ehe Ben facebook'u yer imi olarak eklemiştim tele. Onu açarken reset attı. Açıldı, tekrar denedim ama yine kapandı. Ben de uygulamayı sildim :hmmm

brk38

brk38

Üye

:ehe:ehe Ben facebook'u yer imi olarak eklemiştim tele. Onu açarken reset attı. Açıldı, tekrar denedim ama yine kapandı. Ben de uygulamayı sildim :hmmm
bazen gün boyu hiç birşey yok ama bazen hiç açılmıyor.:ağlarım:

minoo

minoo

Üye
Benimki kapanınca hemen açılıyor kendisi :hmmm

bsliali

Üye
facebook uygulaması tüm Ch@t lerle reset atıyor sadece sizin telefonun problemi değil ki

MaRCoS46

Üye
arkadaşlar selam,
Samsung C3222 Chat 322 Wi - fi & Dual Sim telefonu kullanıyorum, yanlız oyun kurulmuyor, fazla büyük boyuk diyor oysaki; 400kb - 500kb lık oyunları deniyorum hepsinde aynı sorunu veriyor :(

bsliali

Üye
arkadaşlar selam,
Samsung C3222 Chat 322 Wi - fi & Dual Sim telefonu kullanıyorum, yanlız oyun kurulmuyor, fazla büyük boyuk diyor oysaki; 400kb - 500kb lık oyunları deniyorum hepsinde aynı sorunu veriyor :(
ustam bizdede 700 üstü yüklenmiyor samsunglar öyle nedense sınırlı kb oyunlarda :S brk38 valla bilemicem ben nimbuzz ve operadan giriyorum baktım reset atıyor kullanmıyorum hiç :)

bsliali

Üye
BUYRUN ARKADAŞLAR Kendi Telefonumdaki oyunlar+ 2 adet program=10 adet

TheMerhum

Üye
bsliali ya hocam tele opera yukluyorum ama telin klavyesine uyumlu degil normal tlefon tusları varya onu kullaniyor yokmu klavyesine uygun opera

minoo

minoo

Üye
bsliali ya hocam tele opera yukluyorum ama telin klavyesine uyumlu degil normal tlefon tusları varya onu kullaniyor yokmu klavyesine uygun opera

Arkadaşım öyle olduğu zaman alt tuşuna bas. Qwerty klavyeye dönüyor tekrar. Alt'a yeniden bastığında da normal telefon klavyesine dönüyor. Dene bakalım olacak mı? :hmmm

TheMerhum

Üye
tmm hocam ya operayi burdan verebilirmisiniz telden giriyorum varsa tr olsun simdiden tsk...

minoo

minoo

Üye
Buyur arkadaşım.

Üst Alt