amelia75
Üye
Şu arkadaşa biri se veya gs2 nin kameralarını gösterirmi ne diyorbu 12mp kamerası olan n8 in bile kamerası ipone 4 kadar çekmiyo bu bi gerçekNokia çünkü kamerası daha güzel çekiyor sesi daha çok çıkıyor görünüşü hoşuma gidiyor
Ya sen hala ne saçmalıyosun ya!?Şu arkadaşa biri se veya gs2 nin kameralarını gösterirmi ne diyorbu 12mp kamerası olan n8 in bile kamerası ipone 4 kadar çekmiyo bu bi gerçek
Saçma sapan konuşma N8'in en iyi fotoğraf çeken telefon seçildiğini herkes biliyor. Kötüleyeceksen de adamakıllı gerçekçi şeylerle kötüle.Şu arkadaşa biri se veya gs2 nin kameralarını gösterirmi ne diyorbu 12mp kamerası olan n8 in bile kamerası ipone 4 kadar çekmiyo bu bi gerçek
Samsung. Nokia hala 1 ghz islemcili bir cihazi piyasaya surmeyi beceremezken, Samsung cift cekirdege gecti. Teknolojiyi samsung daha iyi takip ediyor
Dostum bak üzülürsün se kamerada nokıyı alır inanmassan konu açalım herkes atsın resinleriSaçma sapan konuşma N8'in en iyi fotoğraf çeken telefon seçildiğini herkes biliyor. Kötüleyeceksen de adamakıllı gerçekçi şeylerle kötüle.
----------Eklendi @ 19:25:28 ---------- Yazıldı @ 19:17:51 ----------
bak kardeş burda ipone 4 le çekilmiş resimler var
İponu bende sevmiyorum fakat kamerası n8 den güzel
----------Eklendi @ 19:26:36 ---------- Yazıldı @ 19:25:28 ----------
bu arada kamera olayı için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Umarım yardımcı olmuşumdur iphone ve nokia kamerası konusunda
Dostum bak üzülürsün se kamerada nokıyı alır inanmassan konu açalım herkes atsın resinleri
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonu-fotografciligi-39-506012.html
Dostum bak üzülürsün se kamerada nokıyı alır inanmassan konu açalım herkes atsın resinleri
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/cep-telefonu-fotografciligi-39-506012.html
Ayn ıdemedim iyi bakArkadaş N8 in kamerasına iphone ile aynı demiş bu arkadaş miyop her halde?
Koy bakam bide fotı makinası koyamda aklın dursunBoş yorum yapıp durma! Resim koyarım digital makinayla farkını anlayamazsın.----------Eklendi @ 00:06:47 ---------- Yazıldı @ 00:00:13 ----------Ekran kartını öğren de gel hadi bakalım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?